Kuzhine

Kuzhine

Filtra aktiv

  • Përdorimi: Tenxhere
  • Përdorimi: Tenxhere Presioni

Tenxhere Salce 20cm

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi
6 794 LEK

Tenxhere Salce 20cm

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Tenxhere Salce

Cmimi normal 11 060 LEK Cmimi
8 627 LEK

Risia e Fasës është përfundimi i enëve prej alumini të pastër si brenda ashtu edhe jashtë me B-Cristal, që garanton:

- Jetëgjatësi;

- 100% jo ngjitëse;

- lehtësi në pastrim me të gjitha lavastoviljet dhe detergjentët.

Inovacioni B-Cristal është zgjidhja perfekte kur ushqimi përgatitet dhe shërbehet nga një tigan në tavolinën e klientit.

Projektuar për:

- gatim në shkallë të gjerë me cikle intensive larjeje;

- restorantet ku ushqimi përgatitet përballë klientëve;

- restorante të vetëshërbimit me shërbim “pasta show”;

- të gjitha objektet që kërkojnë shpejtësi të përdorimit

Cooking Show B-Cristal është zhvilluar dhe testuar, me rezultate të shkëlqyera, në bashkëpunim me institucione gatimi në shkallë të gjerë dhe restorante të nivelit të lartë

Tenxhere Salce

Risia e Fasës është përfundimi i enëve prej alumini të pastër si brenda ashtu edhe jashtë me B-Cristal, që garanton:

- Jetëgjatësi;

- 100% jo ngjitëse;

- lehtësi në pastrim me të gjitha lavastoviljet dhe detergjentët.

Inovacioni B-Cristal është zgjidhja perfekte kur ushqimi përgatitet dhe shërbehet nga një tigan në tavolinën e klientit.

Projektuar për:

- gatim në shkallë të gjerë me cikle intensive larjeje;

- restorantet ku ushqimi përgatitet përballë klientëve;

- restorante të vetëshërbimit me shërbim “pasta show”;

- të gjitha objektet që kërkojnë shpejtësi të përdorimit

Cooking Show B-Cristal është zhvilluar dhe testuar, me rezultate të shkëlqyera, në bashkëpunim me institucione gatimi në shkallë të gjerë dhe restorante të nivelit të lartë

Cmimi normal 11 060 LEK Cmimi 8 627 LEK

Tenxhere per 4 colander

Cmimi normal 12 360 LEK Cmimi
9 641 LEK

Tenxhere per 4 colander

Cmimi normal 12 360 LEK Cmimi 9 641 LEK

Tenxhere me 4 Colander

Cmimi normal 49 610 LEK Cmimi
38 696 LEK

Tenxhere me 4 Colander

Cmimi normal 49 610 LEK Cmimi 38 696 LEK

Tenxhere Alumini me bisht...

Cmimi normal 4 040 LEK Cmimi
3 151 LEK

Tenxhere Alumini me bisht...

Cmimi normal 4 040 LEK Cmimi 3 151 LEK

Tenxhere Alumini Bassa

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi
5 967 LEK

Tenxhere Alumini Bassa

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

Tenxhere Alumini Alta

Cmimi normal 9 010 LEK Cmimi
7 028 LEK

Tenxhere Alumini Alta

Cmimi normal 9 010 LEK Cmimi 7 028 LEK

tenxhere alumini

Cmimi normal 13 550 LEK Cmimi
10 569 LEK

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz

tenxhere alumini

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz

Cmimi normal 13 550 LEK Cmimi 10 569 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi normal 11 820 LEK Cmimi
9 220 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi normal 11 820 LEK Cmimi 9 220 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi normal 4 705 LEK Cmimi
3 670 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi normal 4 705 LEK Cmimi 3 670 LEK

Tenxhere Supe Hendi

Cmimi normal 20 580 LEK Cmimi
16 052 LEK

Krijon izolim termik dhe zvogelon konsumimin e energjise

Termostati i rregullueshem nga 65 ne 95

Zvogelon konsumimin e energjise ne 30%

Ekran dixhital me prekje

Me shtrese mbrojtje nga mbinxehja

Ideale per bufe

Tenxhere Supe Hendi

Krijon izolim termik dhe zvogelon konsumimin e energjise

Termostati i rregullueshem nga 65 ne 95

Zvogelon konsumimin e energjise ne 30%

Ekran dixhital me prekje

Me shtrese mbrojtje nga mbinxehja

Ideale per bufe

Cmimi normal 20 580 LEK Cmimi 16 052 LEK

Tenxhere salce 28 cm...

Cmimi normal 4 260 LEK Cmimi
3 323 LEK

Tenxhere salce 28 cm Hascevher Horeca 

Tenxhere salce 28 cm...

Tenxhere salce 28 cm Hascevher Horeca 

Cmimi normal 4 260 LEK Cmimi 3 323 LEK

Tenxhere Salce 24 Cm...

Cmimi normal 3 590 LEK Cmimi
2 800 LEK

Tenxhere Salce 24 Cm Hascevher Horeca

Tenxhere Salce 24 Cm...

Tenxhere Salce 24 Cm Hascevher Horeca

Cmimi normal 3 590 LEK Cmimi 2 800 LEK

Tenxhere Hascevher Gastro...

Cmimi normal 11 970 LEK Cmimi
9 337 LEK

Tenxhere Inox Nga Koleksioni Gastro I Brandit Hascevher

Tenxhere Hascevher Gastro...

Tenxhere Inox Nga Koleksioni Gastro I Brandit Hascevher

Cmimi normal 11 970 LEK Cmimi 9 337 LEK

Tenxhere salce Hascevher

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi
827 LEK

Tenxhere salce Hascevher

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi 827 LEK

Tenxhere salce me bisht...

Cmimi normal 1 940 LEK Cmimi
1 513 LEK

Tenxhere Salce Me Bisht Hascevher 18 cm

Tenxhere salce me bisht...

Tenxhere Salce Me Bisht Hascevher 18 cm

Cmimi normal 1 940 LEK Cmimi 1 513 LEK

Tenxhere Salce Me Bisht...

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi
2 028 LEK

Tenxhere Salce Me Bisht Hascevher 24 Cm

Tenxhere Salce Me Bisht...

Tenxhere Salce Me Bisht Hascevher 24 Cm

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi 2 028 LEK

Tenxhere salce me bisht...

Cmimi normal 7 180 LEK Cmimi
5 600 LEK

Tenxhere salce me bisht Hascevher 

Tenxhere salce me bisht...

Tenxhere salce me bisht Hascevher 

Cmimi normal 7 180 LEK Cmimi 5 600 LEK

Tenxhere Gastro Hascevher...

Cmimi normal 10 400 LEK Cmimi
8 112 LEK

Tenxhere Inoxi Nga Koleksioni Gastro I Brandit Hascevher  

Tenxhere Gastro Hascevher...

Tenxhere Inoxi Nga Koleksioni Gastro I Brandit Hascevher  

Cmimi normal 10 400 LEK Cmimi 8 112 LEK