Thika

Thika

Filtra aktiv

Set Servisi 24 Cope Danny Home

Cmimi normal 3 930 LEK Cmimi 3 065 LEK

Set Servisi 24 Cope Danny Home

Cmimi normal 3 930 LEK Cmimi 3 065 LEK

Set Servisi 24 Cope Danny Home

Cmimi normal 3 930 LEK Cmimi 3 065 LEK

Set Servisi 24 Cope Danny Home

Cmimi normal 3 930 LEK Cmimi 3 065 LEK

Set Servisi 24 Cope Danny Home

Cmimi normal 4 960 LEK Cmimi 3 869 LEK

Set Servisi 24 Cope Danny Home

Cmimi normal 4 960 LEK Cmimi 3 869 LEK

Set Servisi 24 cope Danny Home

Cmimi normal 3 100 LEK Cmimi 2 418 LEK

Set Servisi 24 cope Danny Home

Cmimi normal 3 100 LEK Cmimi 2 418 LEK

Set Servisi 24 cope Danny Home

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Set Servisi 24 cope Danny Home

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike "Kingsta" E Madhe

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Thike "Kingsta" E Madhe

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Thike "Kingsta" e madhe

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Thike "Kingsta" e madhe

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Thike "Kingsta" E Vogel

Cmimi normal 250 LEK Cmimi 195 LEK

Thike "Kingsta" E Vogel

Cmimi normal 250 LEK Cmimi 195 LEK

Thike "Kingsta" e vogel

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Thike "Kingsta" e vogel

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Set thikash tavoline 6cope

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Set thikash tavoline 6cope

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Thike Me Bisht Druri

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Thike Me Bisht Druri

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

thike me bisht druri

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

thike me bisht druri

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Set Servisi me kuti 24cope

Cmimi normal 6 210 LEK Cmimi 4 844 LEK

Set Servisi me kuti 24cope

Cmimi normal 6 210 LEK Cmimi 4 844 LEK

Set thike dhe spatul torte

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Set thike dhe spatul torte

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Set servisi 30cope

Cmimi normal 5 580 LEK Cmimi 4 352 LEK

Set servisi 30cope

Cmimi normal 5 580 LEK Cmimi 4 352 LEK

Set Servisi 72cope Valixhe

Cmimi normal 18 900 LEK Cmimi 14 742 LEK

Set Servisi 72cope Valixhe

Cmimi normal 18 900 LEK Cmimi 14 742 LEK

Set thikash 6cope

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Set thikash 6cope

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Set servisi 24cope

Cmimi normal 7 410 LEK Cmimi 5 780 LEK

Set servisi 24cope

Cmimi normal 7 410 LEK Cmimi 5 780 LEK

Set Servisi Rainbow 24cope

Cmimi normal 6 920 LEK Cmimi 5 398 LEK

Set Servisi Rainbow 24cope

Cmimi normal 6 920 LEK Cmimi 5 398 LEK

Set servisi 30cope

Cmimi normal 9 240 LEK Cmimi 7 207 LEK

Set servisi 30cope

Cmimi normal 9 240 LEK Cmimi 7 207 LEK

Set servisi 24cope

Cmimi normal 7 830 LEK Cmimi 6 107 LEK

Set servisi 24cope

Cmimi normal 7 830 LEK Cmimi 6 107 LEK

Thike Barbeque 3cope

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

Thike Barbeque 3cope

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

Thike Bifteku me bisht...

Cmimi normal 5 200 LEK Cmimi 4 056 LEK

Thike Bifteku me bisht...

Cmimi normal 5 200 LEK Cmimi 4 056 LEK

Thike Bifteku 6cope

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Thike Bifteku 6cope

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Thike Tavoline 6cope

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Thike Tavoline 6cope

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Thike Tavoline 6cope

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Thike Tavoline 6cope

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

thike Frutash 6cope

Cmimi normal 690 LEK Cmimi 538 LEK

Set thikash per fruta dhe perime 

thike Frutash 6cope

Set thikash per fruta dhe perime 

Cmimi normal 690 LEK Cmimi 538 LEK

thike Bifteku 6 cope

Cmimi normal 630 LEK Cmimi 491 LEK

thike Bifteku 6 cope

Cmimi normal 630 LEK Cmimi 491 LEK

Thike tavoline 6cope

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Thike tavoline 6cope

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Thike Biftek Universal

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi 1 092 LEK

Thike Biftek Universal

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi 1 092 LEK

Thike Tavoline Princess

Cmimi normal 860 LEK Cmimi 671 LEK

Thike Tavoline Princess

Cmimi normal 860 LEK Cmimi 671 LEK

Thike tavoline 250

Cmimi normal 820 LEK Cmimi 640 LEK

Thike tavoline 250

Cmimi normal 820 LEK Cmimi 640 LEK

Sharre Mishi Sanelli

Cmimi normal 4 720 LEK Cmimi 3 682 LEK

Sharrë noxi ideale për shumicën e profesionistëve, të cilët kanë nevojë për një mjet për prerjen e kockave

dhe ndarjen e kafshëve të mëdha.

Sharre Mishi Sanelli

Sharrë noxi ideale për shumicën e profesionistëve, të cilët kanë nevojë për një mjet për prerjen e kockave

dhe ndarjen e kafshëve të mëdha.

Cmimi normal 4 720 LEK Cmimi 3 682 LEK

Thike perimesh

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thikë për prerjen dhe copëtimin e perimeve, ideal për sushi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike perimesh

Thikë për prerjen dhe copëtimin e perimeve, ideal për sushi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike Filetimi sushi

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thikë e hollë, e përshtatshme për prerjen e peshkut të papërpunuar për Sushi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike Filetimi sushi

Thikë e hollë, e përshtatshme për prerjen e peshkut të papërpunuar për Sushi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike Profesionale...

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thikë e mprehtë dhe teh i rëndë që përdoret për të prerë peshkun; përdoret në sushi, por edhe për mish pule dhe viçi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike Profesionale...

Thikë e mprehtë dhe teh i rëndë që përdoret për të prerë peshkun; përdoret në sushi, por edhe për mish pule dhe viçi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike profesionale per...

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

"Tre virtyte" - I referohet tre përdorimeve për të cilat thika është më e përshtatshme: filetim, grirja, bluarja.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike profesionale per...

"Tre virtyte" - I referohet tre përdorimeve për të cilat thika është më e përshtatshme: filetim, grirja, bluarja.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike Perimesh SanelliSan

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

-Thikë për prerjen dhe copëtimin e perimeve, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore

-Koleksioni SanelliSan u ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Perimesh SanelliSan

-Thikë për prerjen dhe copëtimin e perimeve, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore

-Koleksioni SanelliSan u ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike Shefi SanelliSan

Cmimi normal 7 540 LEK Cmimi 5 881 LEK

-Thikë shefi për prerjen dhe pastrimin e perimeve, frutave, mishit, peshkut

-Koleksioni SanelliSan ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Shefi SanelliSan

-Thikë shefi për prerjen dhe pastrimin e perimeve, frutave, mishit, peshkut

-Koleksioni SanelliSan ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 540 LEK Cmimi 5 881 LEK

Thike Djathi me 2 maja

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

-Thikë me dy maja për prerjen dhe servirjen e djathit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi me 2 maja

-Thikë me dy maja për prerjen dhe servirjen e djathit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Djathi 18cm

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi 18cm

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Djathi profesionale 22cm

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e djathrave veçanërisht të butë si Gorgonzola që ngjitet në një thikë teh më të gjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi profesionale 22cm

-Thikë e përshtatshme për prerjen e djathrave veçanërisht të butë si Gorgonzola që ngjitet në një thikë teh më të gjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Djathi Profesionale 11cm

Cmimi normal 6 410 LEK Cmimi 5 000 LEK

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi Profesionale 11cm

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 6 410 LEK Cmimi 5 000 LEK

Thike perimesh profesionale...

Cmimi normal 6 950 LEK Cmimi 5 421 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve

 -Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike perimesh profesionale...

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve

 -Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 6 950 LEK Cmimi 5 421 LEK

Thike Filetimi Profesionale...

Cmimi normal 4 860 LEK Cmimi 3 791 LEK

-Thikë me  teh të hollë për prerjen e peshkut për sushi

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi Profesionale...

-Thikë me  teh të hollë për prerjen e peshkut për sushi

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 860 LEK Cmimi 3 791 LEK

Thike Kuzhine 16cm

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Thikë me majë e mprehtë me teh të rëndë, e cila përdoret për prerjen e peshkut për sushi, apo mishra të tjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Kuzhine 16cm

Thikë me majë e mprehtë me teh të rëndë, e cila përdoret për prerjen e peshkut për sushi, apo mishra të tjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Thike perimesh 16cm

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike perimesh 16cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Thike Perimesh 6cm

Cmimi normal 1 910 LEK Cmimi 1 490 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Perimesh 6cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 1 910 LEK Cmimi 1 490 LEK

Thike e dhembezuar 12cm

Cmimi normal 2 250 LEK Cmimi 1 755 LEK

-Thikë e dhëmbëzuar, ideale për domate dhe bukë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike e dhembezuar 12cm

-Thikë e dhëmbëzuar, ideale për domate dhe bukë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 2 250 LEK Cmimi 1 755 LEK

Thike Frutash/Perimesh 10cm

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Frutash/Perimesh 10cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

Thike Frutash/Perimesh 10cm

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Frutash/Perimesh 10cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

Thike mishi Sanelli 16cm

Cmimi normal 9 930 LEK Cmimi 7 745 LEK

-Thikë e përshtatshme për copëtimin e mishit të papërpunuar me kocka

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike mishi Sanelli 16cm

-Thikë e përshtatshme për copëtimin e mishit të papërpunuar me kocka

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 9 930 LEK Cmimi 7 745 LEK

Thike per copetimin e...

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike per copetimin e...

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK

Thike Frutash dhe perimesh...

Cmimi normal 8 490 LEK Cmimi 6 622 LEK

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave, ideale për gatim kinez

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Frutash dhe perimesh...

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave, ideale për gatim kinez

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 8 490 LEK Cmimi 6 622 LEK

Thike Perimesh dhe frutash...

Cmimi normal 5 770 LEK Cmimi 4 501 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen dhe grirjen e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Perimesh dhe frutash...

-Thikë e përshtatshme për prerjen dhe grirjen e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 770 LEK Cmimi 4 501 LEK

Thike Kuzhine 30cm

Cmimi normal 8 570 LEK Cmimi 6 685 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Kuzhine 30cm

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 8 570 LEK Cmimi 6 685 LEK

Thike Shefi e dhembezuar 25cm

Cmimi normal 7 420 LEK Cmimi 5 788 LEK

-Thikë me teh të dhëmbëzuar, ideale për prerjen e çokollatës, perimeve dhe frutave të forta (p.sh. ananasi,etj)

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Shefi e dhembezuar 25cm

-Thikë me teh të dhëmbëzuar, ideale për prerjen e çokollatës, perimeve dhe frutave të forta (p.sh. ananasi,etj)

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 420 LEK Cmimi 5 788 LEK

Thike kuzhine Sanelli

Cmimi normal 4 740 LEK Cmimi 3 697 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike kuzhine Sanelli

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 740 LEK Cmimi 3 697 LEK

Thike Filetimi 30cm

Cmimi normal 7 380 LEK Cmimi 5 756 LEK

-Ideale për prerjen e sallamit në feta

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi 30cm

-Ideale për prerjen e sallamit në feta

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 380 LEK Cmimi 5 756 LEK

Thike Djathi me 2 doreza

Cmimi normal 14 940 LEK Cmimi 11 653 LEK

-2 Dorezat mundësojnë ushtrimin e një presioni të barabartë drejt tehut.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike Djathi me 2 doreza

-2 Dorezat mundësojnë ushtrimin e një presioni të barabartë drejt tehut.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 14 940 LEK Cmimi 11 653 LEK