Tenxhere

Tenxhere

Filtra aktiv

Tenxhere Waltz Lavastone

Cmimi normal 4 700 LEK Cmimi
3 666 LEK

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Tenxhere Waltz Lavastone

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Cmimi normal 4 700 LEK Cmimi 3 666 LEK

Tenxhere salce Waltz Lavastone

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi
2 691 LEK

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Tenxhere salce Waltz Lavastone

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi 2 691 LEK

Tenxhere Lava Stone Waltz

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi
3 307 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Tenxhere Lava Stone Waltz

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

Tenxhere salce Lava Stone...

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi
2 691 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Diametri: 18 cm.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Tenxhere salce Lava Stone...

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Diametri: 18 cm.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi 2 691 LEK

Tenxhere Waltz 1920C new

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi
1 404 LEK

Tenxhere Waltz 1920C new

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi 1 404 LEK

Tenxhere Waltz 1106 new

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Tenxhere Waltz 1106 new

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi
7 980 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi 7 980 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi
7 980 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi 7 980 LEK

Set Gatimi 16 Cope Kaisa...

Cmimi normal 13 770 LEK Cmimi
10 741 LEK

Set Gatimi 16 Cope Kaisa...

Cmimi normal 13 770 LEK Cmimi 10 741 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi
12 390 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi 12 390 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi
10 350 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi 10 350 LEK

Set gatimi 8 cope PETERHOF...

Cmimi
10 610 LEK

Set gatimi 8 cope PETERHOF...

Cmimi 10 610 LEK

Set Tenxheresh 3 cope Kaisa...

Cmimi
9 160 LEK

Set Tenxheresh 3 cope Kaisa...

Cmimi 9 160 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi
7 650 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi 7 650 LEK

Set Tenxheresh 3 Cope Kaisa...

Cmimi
6 070 LEK

Set Tenxheresh 3 Cope Kaisa...

Cmimi 6 070 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi
9 620 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi 9 620 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi
11 010 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi 11 010 LEK

Set gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi
7 980 LEK

Set gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi 7 980 LEK

Set tenxheresh 3 cope Kaisa...

Cmimi
5 740 LEK

Set tenxheresh 3 cope Kaisa...

Cmimi 5 740 LEK

Tenxhere Pyrex Expert

Cmimi normal 8 440 LEK Cmimi
6 583 LEK

Tenxhere Pyrex Expert

Cmimi normal 8 440 LEK Cmimi 6 583 LEK

Tigan salce Pyrex Expert

Cmimi normal 4 470 LEK Cmimi
3 487 LEK

Tigan salce Pyrex Expert

Cmimi normal 4 470 LEK Cmimi 3 487 LEK

Tenxhere Pyrex Origin

Cmimi normal 7 510 LEK Cmimi
5 858 LEK

Tenxhere Pyrex Origin

Cmimi normal 7 510 LEK Cmimi 5 858 LEK

Tenxhere Gize Pyrex

Cmimi normal 16 540 LEK Cmimi
12 901 LEK

Tenxhere Gize Pyrex

Cmimi normal 16 540 LEK Cmimi 12 901 LEK

Tenxhere Inoksi Danny Home

Cmimi normal 2 860 LEK Cmimi
2 231 LEK

Tenxhere Inoksi Danny Home

Cmimi normal 2 860 LEK Cmimi 2 231 LEK

Tenxhere Anett 24x14cm

Cmimi normal 5 010 LEK Cmimi
3 908 LEK

Tenxhere Anett 24x14cm

Cmimi normal 5 010 LEK Cmimi 3 908 LEK

Tenxhere Anett 22x12cm

Cmimi normal 4 350 LEK Cmimi
3 393 LEK

Tenxhere Anett 22x12cm

Cmimi normal 4 350 LEK Cmimi 3 393 LEK

Tenxhere Anett 18x10cm

Cmimi normal 3 230 LEK Cmimi
2 519 LEK

Tenxhere Anett 18x10cm

Cmimi normal 3 230 LEK Cmimi 2 519 LEK

Tenxhere Anett 16x10cm

Cmimi normal 2 820 LEK Cmimi
2 200 LEK

Tenxhere Anett 16x10cm

Cmimi normal 2 820 LEK Cmimi 2 200 LEK

Tenxhere Anett 26x16cm

Cmimi normal 5 680 LEK Cmimi
4 430 LEK

Tenxhere Anett 26x16cm

Cmimi normal 5 680 LEK Cmimi 4 430 LEK

tenxhere Anett 28x12cm

Cmimi normal 6 340 LEK Cmimi
4 945 LEK

tenxhere Anett 28x12cm

Cmimi normal 6 340 LEK Cmimi 4 945 LEK

Tenxhere salce me kapak...

Cmimi normal 2 490 LEK Cmimi
1 942 LEK

Tenxhere salce me kapak...

Cmimi normal 2 490 LEK Cmimi 1 942 LEK

Tenxhere Presioni Hascevher...

Cmimi normal 11 680 LEK Cmimi
9 110 LEK

Tenxhere Presioni Hascevher...

Cmimi normal 11 680 LEK Cmimi 9 110 LEK

Tenxhere Hascevher Gastro...

Cmimi normal 22 200 LEK Cmimi
17 316 LEK

Tenxhere Hascevher Gastro...

Cmimi normal 22 200 LEK Cmimi 17 316 LEK

tenxhere Salce me bisht

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi
866 LEK

tenxhere Salce me bisht

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi 866 LEK

Tenxhere presioni JIFELA 9 L

Cmimi normal 5 900 LEK Cmimi
4 602 LEK

Tenxhere presioni JIFELA 9 L

Cmimi normal 5 900 LEK Cmimi 4 602 LEK

Tenxhere Waltz Grey Color

Cmimi normal 2 900 LEK Cmimi
2 262 LEK

Tenxhere Waltz Grey Color

Cmimi normal 2 900 LEK Cmimi 2 262 LEK

Tenxhere Salce Waltz Grey...

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi
2 106 LEK

Tenxhere Salce Waltz Grey...

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi 2 106 LEK

Tenxhere Waltz Red Color

Cmimi normal 3 800 LEK Cmimi
2 964 LEK

Tenxhere Waltz Red Color

Cmimi normal 3 800 LEK Cmimi 2 964 LEK

Tenxhere Salce 18cm Waltz Red

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi
2 184 LEK

Tenxhere Salce 18cm Waltz Red

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi 2 184 LEK

Tenxhere Kaisa Kasa

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi
1 638 LEK

Tenxhere Kaisa Kasa

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi 1 638 LEK

Tenxhere Salce Waltz

Cmimi normal 2 870 LEK Cmimi
2 239 LEK

Tenxhere Salce Waltz

Cmimi normal 2 870 LEK Cmimi 2 239 LEK

Tenxhere Granit Waltz

Cmimi normal 4 050 LEK Cmimi
3 159 LEK

Tenxhere Granit Waltz

Cmimi normal 4 050 LEK Cmimi 3 159 LEK

Tenxhere Salce Premium...

Cmimi normal 3 190 LEK Cmimi
2 488 LEK

Linja WÄLTZ e prodhuar me teknologji Gjermane 

Tenxhere Salce Premium...

Linja WÄLTZ e prodhuar me teknologji Gjermane 

Cmimi normal 3 190 LEK Cmimi 2 488 LEK

Tenxhere Premium Granit Waltz

Cmimi normal 4 170 LEK Cmimi
3 253 LEK

Linja WÄLTZ e prodhuar me teknologji Gjermane 

Tenxhere Premium Granit Waltz

Linja WÄLTZ e prodhuar me teknologji Gjermane 

Cmimi normal 4 170 LEK Cmimi 3 253 LEK

Tenxhere Alumini me bisht...

Cmimi
4 040 LEK

Tenxhere Alumini me bisht...

Cmimi 4 040 LEK

Tenxhere Servirje me 2 doreza

Cmimi
4 730 LEK

Tenxhere Servirje me 2 doreza

Cmimi 4 730 LEK

Tenxhere Servirje Me 2 Veshe

Cmimi
5 410 LEK

Tenxhere Servirje Me 2 Veshe

Cmimi 5 410 LEK

Tenxhere Salce Amercook...

Cmimi
3 230 LEK

Tenxhere Salce Amercook...

Cmimi 3 230 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi
11 820 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi 11 820 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi
4 705 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi 4 705 LEK

Tenxhere 24 cm Burgundy...

Cmimi normal 6 160 LEK Cmimi
4 805 LEK

Tenxhere 24 cm Burgundy...

Cmimi normal 6 160 LEK Cmimi 4 805 LEK

Texhere 20 cm Black Rose...

Cmimi normal 6 580 LEK Cmimi
5 132 LEK

Texhere 20 cm Black Rose...

Cmimi normal 6 580 LEK Cmimi 5 132 LEK

Tenxhere 24cm Eternal

Cmimi normal 13 540 LEK Cmimi
10 561 LEK

Tenxhere 24cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme)

Tenxhere 24cm Eternal

Tenxhere 24cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme)

Cmimi normal 13 540 LEK Cmimi 10 561 LEK

Tenxhere 28cm Eternal

Cmimi normal 15 240 LEK Cmimi
11 887 LEK

Tenxhere 28cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Tenxhere 28cm Eternal

Tenxhere 28cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Cmimi normal 15 240 LEK Cmimi 11 887 LEK

Tenxhere e Ceket 28cm Eternal

Cmimi normal 13 540 LEK Cmimi
10 561 LEK
Tenxhere e ceket Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Tenxhere e Ceket 28cm Eternal

Tenxhere e ceket Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )
Cmimi normal 13 540 LEK Cmimi 10 561 LEK

Set Gatimi 10 cope...

Cmimi normal 20 320 LEK Cmimi
15 850 LEK

Set Gatimi 10 cope...

Cmimi normal 20 320 LEK Cmimi 15 850 LEK

Tenxhere 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 6 160 LEK Cmimi
4 805 LEK

Tenxhere 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 6 160 LEK Cmimi 4 805 LEK

Tenxhere Casserole 20 cm...

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi
3 962 LEK

Tenxhere Casserole 20 cm...

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi 3 962 LEK

Tenxhere 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 6 210 LEK Cmimi
4 844 LEK

Tenxhere 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 6 210 LEK Cmimi 4 844 LEK

Tenxhere Burgundy 20 cm

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi
3 962 LEK

Tenxhere Burgundy 20 cm

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi 3 962 LEK

Set Tenxheresh Schmeterling

Cmimi normal 5 800 LEK Cmimi
4 524 LEK

Set Tenxheresh Schmeterling

Cmimi normal 5 800 LEK Cmimi 4 524 LEK

Tenxhere Supe Hendi

Cmimi
20 580 LEK

Krijon izolim termik dhe zvogelon konsumimin e energjise

Termostati i rregullueshem nga 65 ne 95

Zvogelon konsumimin e energjise ne 30%

Ekran dixhital me prekje

Me shtrese mbrojtje nga mbinxehja

Ideale per bufe

Tenxhere Supe Hendi

Krijon izolim termik dhe zvogelon konsumimin e energjise

Termostati i rregullueshem nga 65 ne 95

Zvogelon konsumimin e energjise ne 30%

Ekran dixhital me prekje

Me shtrese mbrojtje nga mbinxehja

Ideale per bufe

Cmimi 20 580 LEK

Tenxhere Salce Artmartin...

Cmimi
4 560 LEK

Tenxhere Salce Nga Koleksioni Artmartin I Brandit Amercook

Tenxhere Salce Artmartin...

Tenxhere Salce Nga Koleksioni Artmartin I Brandit Amercook

Cmimi 4 560 LEK

Tenxhere Fusomoku Amercook...

Cmimi normal 6 050 LEK Cmimi
3 025 LEK

Tenxhere 20 cm Fusomoku nga brandi Amercook

Tenxhere Fusomoku Amercook...

Tenxhere 20 cm Fusomoku nga brandi Amercook

Cmimi normal 6 050 LEK Cmimi 3 025 LEK

Tenxhere 20cm Eternal

Cmimi normal 11 280 LEK Cmimi
8 798 LEK

Tenxhere 20cm Berlinger Haus nga linja Eternal,me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Tenxhere 20cm Eternal

Tenxhere 20cm Berlinger Haus nga linja Eternal,me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Cmimi normal 11 280 LEK Cmimi 8 798 LEK

Tenxhere Salce 16 Cm...

Cmimi normal 6 750 LEK Cmimi
5 265 LEK
Tenxhere salce 16 cm nga koleksioni Eternal i linjes gjermane Berlinger Haus

Tenxhere Salce 16 Cm...

Tenxhere salce 16 cm nga koleksioni Eternal i linjes gjermane Berlinger Haus

Cmimi normal 6 750 LEK Cmimi 5 265 LEK

Tenxhere qeramike Vorbe

Cmimi normal 7 060 LEK Cmimi
5 507 LEK

Tenxhere qeramike Vorbe fantastike per gatime tradicionale shqiptare

Tenxhere qeramike Vorbe

Tenxhere qeramike Vorbe fantastike per gatime tradicionale shqiptare

Cmimi normal 7 060 LEK Cmimi 5 507 LEK

Tenxhere Qeramike 4 L

Cmimi normal 5 690 LEK Cmimi
4 438 LEK

Tenxhere qeramike 4 L Vorbe fantastike per gatime tradicionale shqiptare

Tenxhere Qeramike 4 L

Tenxhere qeramike 4 L Vorbe fantastike per gatime tradicionale shqiptare

Cmimi normal 5 690 LEK Cmimi 4 438 LEK

Tenxhere salce porcelani

Cmimi normal 3 740 LEK Cmimi
2 917 LEK

Tenxhere salce pocelani 2,5 L e linjes Bay 

Tenxhere salce porcelani

Tenxhere salce pocelani 2,5 L e linjes Bay 

Cmimi normal 3 740 LEK Cmimi 2 917 LEK

Tenxhere salce me bisht Bay

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi
827 LEK

Tenxhere salce me bisht 

Tenxhere salce me bisht Bay

Tenxhere salce me bisht 

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi 827 LEK

Tenxhere Vorbe

Cmimi normal 6 500 LEK Cmimi
5 070 LEK

Tenxhere qeramike Vorbe. Rezistente ndaj nxehtesise deri ne 400°C, Cilesi e larte, Kundra ngjitjes. Perdoret per soba me korent dhe me dru. Fantastike per gatime tradicionale shqiptare.

Tenxhere Vorbe

Tenxhere qeramike Vorbe. Rezistente ndaj nxehtesise deri ne 400°C, Cilesi e larte, Kundra ngjitjes. Perdoret per soba me korent dhe me dru. Fantastike per gatime tradicionale shqiptare.

Cmimi normal 6 500 LEK Cmimi 5 070 LEK

Tenxhere salce 28 cm...

Cmimi normal 4 260 LEK Cmimi
3 323 LEK

Tenxhere salce 28 cm Hascevher Horeca 

Tenxhere salce 28 cm...

Tenxhere salce 28 cm Hascevher Horeca 

Cmimi normal 4 260 LEK Cmimi 3 323 LEK

Tenxhere Salce 24 Cm...

Cmimi normal 3 590 LEK Cmimi
2 800 LEK

Tenxhere Salce 24 Cm Hascevher Horeca

Tenxhere Salce 24 Cm...

Tenxhere Salce 24 Cm Hascevher Horeca

Cmimi normal 3 590 LEK Cmimi 2 800 LEK

Tenxhere salce me bisht...

Cmimi normal 4 800 LEK Cmimi
3 744 LEK

 Tenxhere salce me bisht Hascevher

Tenxhere salce me bisht...

 Tenxhere salce me bisht Hascevher

Cmimi normal 4 800 LEK Cmimi 3 744 LEK

Tenxhere Salce Arian Hascevher

Cmimi normal 1 890 LEK Cmimi
1 474 LEK

Tenxhere Salce Arian Nga Linja Hascevher 

Tenxhere Salce Arian Hascevher

Tenxhere Salce Arian Nga Linja Hascevher 

Cmimi normal 1 890 LEK Cmimi 1 474 LEK