Filtro sipas

Kategoritë

Kategoritë

Marka

Marka

Çmimi

Çmimi

  • 31 LEK - 34 755 LEK

Përdorimi

Përdorimi

Përbërja

Përbërja

Copë

Copë

Madhësia

Madhësia

Kapaciteti

Kapaciteti

Dimension

Dimension

Ngjyra

Ngjyra

Kuzhinë

Kuzhinë

Filtra aktiv

Tenxhere Waltz Lavastone

Cmimi normal 4 700 LEK Cmimi
3 666 LEK

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Tenxhere Waltz Lavastone

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Cmimi normal 4 700 LEK Cmimi 3 666 LEK

Tenxhere salce Waltz Lavastone

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi
2 691 LEK

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Tenxhere salce Waltz Lavastone

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi 2 691 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 230 LEK Cmimi
959 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 230 LEK Cmimi 959 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 800 LEK Cmimi
624 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 800 LEK Cmimi 624 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi
796 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi 796 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 750 LEK Cmimi
585 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 750 LEK Cmimi 585 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi
796 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi 796 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 960 LEK Cmimi
749 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Mbajtese Ushqimi Rrethore...

Cmimi normal 350 LEK Cmimi
273 LEK

Mbajtese Ushqimi Rrethore...

Cmimi normal 350 LEK Cmimi 273 LEK

Mbajtese ushqimi rrethore...

Cmimi normal 280 LEK Cmimi
218 LEK

Mbajtese ushqimi rrethore...

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

Kuti ushqimi multipurpose...

Cmimi normal 2 670 LEK Cmimi
2 083 LEK

Kuti ushqimi multipurpose...

Cmimi normal 2 670 LEK Cmimi 2 083 LEK

Kuti ushqimi multipurpose...

Cmimi normal 2 170 LEK Cmimi
1 693 LEK

Kuti ushqimi multipurpose...

Cmimi normal 2 170 LEK Cmimi 1 693 LEK

Kuti ushqimi multipurpose...

Cmimi normal 1 540 LEK Cmimi
1 201 LEK

Kuti ushqimi multipurpose...

Cmimi normal 1 540 LEK Cmimi 1 201 LEK

Kuti ushqimi multipurpose...

Cmimi normal 1 480 LEK Cmimi
1 154 LEK

Kuti ushqimi multipurpose...

Cmimi normal 1 480 LEK Cmimi 1 154 LEK

Set 2 tava qelqi

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi
1 638 LEK

Set 2 tava qelqi

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi 1 638 LEK

Tas qelqi me kapak

Cmimi normal 1 290 LEK Cmimi
1 006 LEK

Tas qelqi me kapak

Cmimi normal 1 290 LEK Cmimi 1 006 LEK

Kullese silikoni

Cmimi normal 580 LEK Cmimi
452 LEK

Kullese silikoni

Cmimi normal 580 LEK Cmimi 452 LEK

Mbajtese qelqi 3pcs

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Mbajtese qelqi 3pcs

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Vajore

Cmimi normal 620 LEK Cmimi
484 LEK

Vajore

Cmimi normal 620 LEK Cmimi 484 LEK

Vajore

Cmimi normal 190 LEK Cmimi
148 LEK

Vajore

Cmimi normal 190 LEK Cmimi 148 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Organizues Hapesire...

Cmimi normal 900 LEK Cmimi
702 LEK

Organizues Hapesire...

Cmimi normal 900 LEK Cmimi 702 LEK

Organizues Hapesire...

Cmimi normal 830 LEK Cmimi
647 LEK

Organizues Hapesire...

Cmimi normal 830 LEK Cmimi 647 LEK

Mbajtese Keku / Torte

Cmimi normal 880 LEK Cmimi
686 LEK

Mbajtese Keku / Torte

Cmimi normal 880 LEK Cmimi 686 LEK

Kane

Cmimi normal 380 LEK Cmimi
296 LEK

Kane

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Mulli Kripe / Piper

Cmimi normal 300 LEK Cmimi
234 LEK

Mulli Kripe / Piper

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Ene per ereza

Cmimi normal 160 LEK Cmimi
125 LEK

Ene per ereza

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi
788 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi 788 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi
1 950 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi
1 310 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi 1 310 LEK

Tave balte Trakya

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi
811 LEK

Tave balte Trakya

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi 811 LEK

Tave balte Tuzla

Cmimi normal 840 LEK Cmimi
655 LEK

Tave balte Tuzla

Cmimi normal 840 LEK Cmimi 655 LEK

Tave balte Iznik

Cmimi normal 590 LEK Cmimi
460 LEK

Tave balte Iznik

Cmimi normal 590 LEK Cmimi 460 LEK

Tas balte Salad

Cmimi normal 960 LEK Cmimi
749 LEK

Tas balte Salad

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Tave balte Rumeli

Cmimi normal 270 LEK Cmimi
211 LEK

Tave balte Rumeli

Cmimi normal 270 LEK Cmimi 211 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 240 LEK Cmimi
187 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 170 LEK Cmimi
133 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Set tave Anadolu

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Set tave Anadolu

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Kupe Karamelesh

Cmimi normal 6 760 LEK Cmimi
5 273 LEK

Kupe Karamelesh

Cmimi normal 6 760 LEK Cmimi 5 273 LEK

Kupe karamelesh

Cmimi normal 4 320 LEK Cmimi
3 370 LEK

Kupe karamelesh

Cmimi normal 4 320 LEK Cmimi 3 370 LEK

Gote shampanje

Cmimi normal 3 100 LEK Cmimi
2 418 LEK

Gote shampanje

Cmimi normal 3 100 LEK Cmimi 2 418 LEK

Gote vere e kuqe

Cmimi normal 2 990 LEK Cmimi
2 332 LEK

Gote vere e kuqe

Cmimi normal 2 990 LEK Cmimi 2 332 LEK

Gote vere e Kuqe

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi
2 621 LEK

Gote vere e Kuqe

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi 2 621 LEK

Gote whisky

Cmimi normal 2 010 LEK Cmimi
1 568 LEK

Gote whisky

Cmimi normal 2 010 LEK Cmimi 1 568 LEK

Gote vere e bardhe

Cmimi normal 3 120 LEK Cmimi
2 434 LEK

Gote vere e bardhe

Cmimi normal 3 120 LEK Cmimi 2 434 LEK

Gote shampanje

Cmimi normal 2 880 LEK Cmimi
2 246 LEK

Gote shampanje

Cmimi normal 2 880 LEK Cmimi 2 246 LEK

Gote vere e kuqe

Cmimi normal 3 490 LEK Cmimi
2 722 LEK

Gote vere e kuqe

Cmimi normal 3 490 LEK Cmimi 2 722 LEK

Gote vere e kuqe

Cmimi normal 3 410 LEK Cmimi
2 660 LEK

Gote vere e kuqe

Cmimi normal 3 410 LEK Cmimi 2 660 LEK

Gote vere e kuqe

Cmimi normal 3 830 LEK Cmimi
2 987 LEK

Gote vere e kuqe

Cmimi normal 3 830 LEK Cmimi 2 987 LEK

Gote whisky

Cmimi normal 2 720 LEK Cmimi
2 122 LEK

Gote whisky

Cmimi normal 2 720 LEK Cmimi 2 122 LEK