Tavë dhe Tepsi

Tavë dhe Tepsi

Filtra aktiv

Set 2 tava qelqi

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi
1 638 LEK

Set 2 tava qelqi

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi 1 638 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi
788 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi 788 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi
1 950 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi
1 310 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi 1 310 LEK

Tave balte Trakya

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi
811 LEK

Tave balte Trakya

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi 811 LEK

Tave balte Tuzla

Cmimi normal 840 LEK Cmimi
655 LEK

Tave balte Tuzla

Cmimi normal 840 LEK Cmimi 655 LEK

Tave balte Iznik

Cmimi normal 590 LEK Cmimi
460 LEK

Tave balte Iznik

Cmimi normal 590 LEK Cmimi 460 LEK

Tave balte Rumeli

Cmimi normal 270 LEK Cmimi
211 LEK

Tave balte Rumeli

Cmimi normal 270 LEK Cmimi 211 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 240 LEK Cmimi
187 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 170 LEK Cmimi
133 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Set tave Anadolu

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Set tave Anadolu

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Tave qeramike Danny Home

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi
1 030 LEK

Tave qeramike Danny Home

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Tave qeramike Danny Home

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi
788 LEK

Tave qeramike Danny Home

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi 788 LEK

Tave qeramike

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

Tave qeramike

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 5 000 LEK Cmimi
3 900 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 5 000 LEK Cmimi 3 900 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 2 440 LEK Cmimi
1 903 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 2 440 LEK Cmimi 1 903 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Tave qelqi me kapak Ocuisine

Cmimi normal 1 620 LEK Cmimi
1 264 LEK

Tave qelqi me kapak Ocuisine

Cmimi normal 1 620 LEK Cmimi 1 264 LEK

Tave qelqi ovale Ocuisine

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Tave qelqi ovale Ocuisine

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Set 2 tava qelqi Ocuisine

Cmimi normal 2 240 LEK Cmimi
1 747 LEK

Set 2 tava qelqi Ocuisine

Cmimi normal 2 240 LEK Cmimi 1 747 LEK

Set 2 tasa qelqi Zero Waste

Cmimi normal 1 950 LEK Cmimi
1 521 LEK

Set 2 tasa qelqi Zero Waste

Cmimi normal 1 950 LEK Cmimi 1 521 LEK

Set 2 tava qelqi...

Cmimi normal 2 480 LEK Cmimi
1 934 LEK

Set 2 tava qelqi...

Cmimi normal 2 480 LEK Cmimi 1 934 LEK

Tave alumini 60x40x2cm Hendi

Cmimi normal 4 555 LEK Cmimi
3 553 LEK

Tave alumini 60x40x2cm Hendi

Cmimi normal 4 555 LEK Cmimi 3 553 LEK

Tave Qelqi Drejtkendore Pyrex

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi
928 LEK

Tave Qelqi Drejtkendore Pyrex

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi 928 LEK

Set Tavash Qelqi...

Cmimi normal 2 620 LEK Cmimi
2 044 LEK

Set Tavash Qelqi...

Cmimi normal 2 620 LEK Cmimi 2 044 LEK

Set Tavash Qelqi...

Cmimi normal 2 310 LEK Cmimi
1 802 LEK

Set Tavash Qelqi...

Cmimi normal 2 310 LEK Cmimi 1 802 LEK

Tave Qelqi Drejtkendore Pyrex

Cmimi normal 1 570 LEK Cmimi
1 225 LEK

Tave Qelqi Drejtkendore Pyrex

Cmimi normal 1 570 LEK Cmimi 1 225 LEK

Tave qelqi me kapak OC

Cmimi normal 2 210 LEK Cmimi
1 724 LEK

Tave qelqi me kapak OC

Cmimi normal 2 210 LEK Cmimi 1 724 LEK

Tave qelqi drejtkendore OC

Cmimi normal 2 030 LEK Cmimi
1 583 LEK

Tave qelqi drejtkendore OC

Cmimi normal 2 030 LEK Cmimi 1 583 LEK

Tave qelqi drejtkendore me...

Cmimi normal 2 670 LEK Cmimi
2 083 LEK

Tave qelqi drejtkendore me...

Cmimi normal 2 670 LEK Cmimi 2 083 LEK

Tave qelqi drejtkendore me...

Cmimi normal 3 140 LEK Cmimi
2 449 LEK

Tave qelqi drejtkendore me...

Cmimi normal 3 140 LEK Cmimi 2 449 LEK

Tave qelqi drejtkendore Pyrex

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi
1 482 LEK

Tave qelqi drejtkendore Pyrex

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi 1 482 LEK

Tas qelqi me kapak

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi
944 LEK

Tas qelqi me kapak

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

tave Qelqi Drejtekendore

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi
796 LEK

tave Qelqi Drejtekendore

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi 796 LEK

Tave rrethore e thelle

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi
967 LEK

Tave rrethore e thelle

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi 967 LEK

Tave qelqi rrethore

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi
920 LEK

Tave qelqi rrethore

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Tave Qelqi e thelle Pyrex

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi
1 326 LEK

Tave Qelqi e thelle Pyrex

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi 1 326 LEK

Tave qelqi rrethore Pyrex...

Cmimi normal 1 330 LEK Cmimi
1 037 LEK

Tave qelqi rrethore Pyrex...

Cmimi normal 1 330 LEK Cmimi 1 037 LEK

Tave pice 30cm Magic

Cmimi normal 2 040 LEK Cmimi
1 591 LEK

Tave pice 30cm Magic

Cmimi normal 2 040 LEK Cmimi 1 591 LEK

Tave qelqi rrethore

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi
952 LEK

Tave qelqi rrethore

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi 952 LEK

Tave qelqi rrethore 26 cm

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi
983 LEK

Tave qelqi rrethore 26 cm

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi 983 LEK

Tave qelqi rrethore 23 cm

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tave qelqi rrethore 23 cm

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tave drejtkendore Magic 40cm

Cmimi normal 2 610 LEK Cmimi
2 036 LEK

Tave drejtkendore Magic 40cm

Cmimi normal 2 610 LEK Cmimi 2 036 LEK

tave Drejtekendore Pyrex

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi
952 LEK

tave Drejtekendore Pyrex

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi 952 LEK

Tave Qelqi rrethore Pyrex...

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

Tave Qelqi rrethore Pyrex...

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Tave qelqi rrethore Pyrex

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

Tave qelqi rrethore Pyrex

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Tave qelqi drejtkendore me...

Cmimi normal 3 490 LEK Cmimi
2 722 LEK

Tave qelqi drejtkendore me...

Cmimi normal 3 490 LEK Cmimi 2 722 LEK

Tave qelqi ovale Pyrex

Cmimi normal 1 690 LEK Cmimi
1 318 LEK

Tave qelqi ovale Pyrex

Cmimi normal 1 690 LEK Cmimi 1 318 LEK

Tave qelqi ovale Pyrex

Cmimi normal 1 860 LEK Cmimi
1 451 LEK

Tave qelqi ovale Pyrex

Cmimi normal 1 860 LEK Cmimi 1 451 LEK

tave pjekje drejtekendore

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

tave pjekje drejtekendore

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Mini tave Pjekje me kapak

Cmimi normal 380 LEK Cmimi
296 LEK

Mini tave Pjekje me kapak

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Tave Pjekje/Servirje 12.5cm

Cmimi normal 380 LEK Cmimi
296 LEK

Tave Pjekje/Servirje 12.5cm

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Tave Pjekje/Servirje 18x11cm

Cmimi normal 400 LEK Cmimi
312 LEK

Tave Pjekje/Servirje 18x11cm

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Tave e vogel me doreza

Cmimi normal 790 LEK Cmimi
616 LEK

Tave e vogel me doreza

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Salciere me doreza

Cmimi normal 260 LEK Cmimi
203 LEK

Salciere me doreza

Cmimi normal 260 LEK Cmimi 203 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 570 LEK Cmimi
1 225 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 570 LEK Cmimi 1 225 LEK

Tave Pjekje Katrore 20x20cm

Cmimi normal 1 530 LEK Cmimi
1 193 LEK

Tave Pjekje Katrore 20x20cm

Cmimi normal 1 530 LEK Cmimi 1 193 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 410 LEK Cmimi
1 100 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 410 LEK Cmimi 1 100 LEK

Tave qelqi Wave

Cmimi
485 LEK

Tave qelqi Wave

Cmimi 485 LEK

Forme Mini Keku

Cmimi normal 2 260 LEK Cmimi
1 763 LEK

Forme Mini Keku

Cmimi normal 2 260 LEK Cmimi 1 763 LEK

Tave Qeramike 16.5cm

Cmimi normal 570 LEK Cmimi
445 LEK

Tave Qeramike 16.5cm

Cmimi normal 570 LEK Cmimi 445 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 490 LEK Cmimi
1 162 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 490 LEK Cmimi 1 162 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi
1 248 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi 1 248 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi
796 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi 796 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 140 LEK Cmimi
889 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 140 LEK Cmimi 889 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 530 LEK Cmimi
1 193 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 530 LEK Cmimi 1 193 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi
827 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi 827 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 770 LEK Cmimi
601 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Tave Pjekje Qeramike Ovale

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

Tave Pjekje Qeramike Ovale

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Tave Pjekeje Qeramike

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

Tave Pjekeje Qeramike

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Mini Tave Pjekje Qeramike...

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Mini Tave Pjekje Qeramike...

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 210 LEK Cmimi
164 LEK

Tave Qeramike Per Pjekje Dhe Servije

Tave Pjekje Qeramike

Tave Qeramike Per Pjekje Dhe Servije

Cmimi normal 210 LEK Cmimi 164 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 830 LEK Cmimi
647 LEK

Tave Qeramike Per Pjekje Dhe Servirje 

Tave Pjekje Qeramike

Tave Qeramike Per Pjekje Dhe Servirje 

Cmimi normal 830 LEK Cmimi 647 LEK

Mini Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 180 LEK Cmimi
140 LEK

Mini Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 180 LEK Cmimi 140 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 750 LEK Cmimi
585 LEK

Tave Pjekje Qeramike

Cmimi normal 750 LEK Cmimi 585 LEK