Oferta

Oferta

Filtra aktiv

Set pjatash gural 24 cope...

Cmimi normal 17 360 LEK Cmimi 8 680 LEK

Set gural 24 cope Athens

Set pjatash gural 24 cope...

Set gural 24 cope Athens

Cmimi normal 17 360 LEK Cmimi 8 680 LEK

Set Pjatash 24 Cope Athens...

Cmimi normal 17 360 LEK Cmimi 8 680 LEK


Set Pjatash Gural, Koleksioni Athens Nga Gural Porselen

Set Pjatash 24 Cope Athens...


Set Pjatash Gural, Koleksioni Athens Nga Gural Porselen

Cmimi normal 17 360 LEK Cmimi 8 680 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Cmimi normal 17 360 LEK Cmimi 8 680 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope Athens

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Set Pjatash Gural 24 Cope Athens

Cmimi normal 17 360 LEK Cmimi 8 680 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Cmimi normal 17 360 LEK Cmimi 8 680 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope Athens

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Set Pjatash Gural 24 Cope Athens

Cmimi normal 17 360 LEK Cmimi 8 680 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Cmimi normal 17 600 LEK Cmimi 8 800 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope Athens

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Set Pjatash Gural 24 Cope Athens

Cmimi normal 17 600 LEK Cmimi 8 800 LEK

Set Pjatash 24 Cope Athens...

Cmimi normal 17 600 LEK Cmimi 8 800 LEK

Set Pjatash Gural, Koleksioni Athens Nga Gural Porselen

Set Pjatash 24 Cope Athens...

Set Pjatash Gural, Koleksioni Athens Nga Gural Porselen

Cmimi normal 17 600 LEK Cmimi 8 800 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Cmimi normal 17 600 LEK Cmimi 8 800 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope Athens

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Set Pjatash Gural 24 Cope Athens

Cmimi normal 17 600 LEK Cmimi 8 800 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Cmimi normal 19 840 LEK Cmimi 9 920 LEK

Set Pjatash Gural, Koleksioni Rodin Nga Gural Porselen

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Set Pjatash Gural, Koleksioni Rodin Nga Gural Porselen

Cmimi normal 19 840 LEK Cmimi 9 920 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Cmimi normal 19 840 LEK Cmimi 9 920 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope Rodin

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Set Pjatash Gural 24 Cope Rodin

Cmimi normal 19 840 LEK Cmimi 9 920 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Cmimi normal 19 840 LEK Cmimi 9 920 LEK

Set Pjatash Gural 24 Cope Rodin

Set Pjatash Gural 24 Cope...

Set Pjatash Gural 24 Cope Rodin

Cmimi normal 19 840 LEK Cmimi 9 920 LEK

Shandan Kristali Crystalite...

Cmimi normal 6 470 LEK Cmimi 5 047 LEK

Shandan Kristali Crystalite...

Cmimi normal 6 470 LEK Cmimi 5 047 LEK

Vazo Kristali Crystalite...

Cmimi normal 1 650 LEK Cmimi 1 287 LEK

Vazo Kristali Crystalite...

Cmimi normal 1 650 LEK Cmimi 1 287 LEK

Pjatance Ovale Drejtekendore

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi 819 LEK

Pjatance Ovale Drejtekendore

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi 819 LEK

Pjate e Thelle Qeramike

Cmimi normal 870 LEK Cmimi 679 LEK

Pjate e Thelle Qeramike

Cmimi normal 870 LEK Cmimi 679 LEK

Pjate Qeramike e ceket

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Pjate Qeramike e ceket

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Pjatance Drejtekendore Ovale

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi 819 LEK

Pjatance Drejtekendore Ovale

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi 819 LEK

Tas Qeramik

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Tas Qeramik

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Pjate e thelle qeramike...

Cmimi normal 870 LEK Cmimi 679 LEK

Pjate e thelle qeramike...

Cmimi normal 870 LEK Cmimi 679 LEK

Pjate Qeramike White Gold

Cmimi normal 1 250 LEK Cmimi 975 LEK

Pjate Qeramike White Gold

Cmimi normal 1 250 LEK Cmimi 975 LEK

Mbajtese Konfetash Porcelani

Cmimi normal 1 930 LEK Cmimi 1 505 LEK

Mbajtese Konfetash Porcelani

Cmimi normal 1 930 LEK Cmimi 1 505 LEK

Gote Lengjesh/Kokteili...

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Gote Lengjesh/Kokteili After Dinner Nga Koleksioni Ypsilon I Linjes Bormioli Rocco

Gote Lengjesh/Kokteili...

Gote Lengjesh/Kokteili After Dinner Nga Koleksioni Ypsilon I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Set Pjatash 18 cope...

Cmimi normal 8 460 LEK Cmimi 4 991 LEK

Set Pjatash 18 cope Nga Koleksioni Botanica Verde, Bormioli Rocco

Set Pjatash 18 cope...

Set Pjatash 18 cope Nga Koleksioni Botanica Verde, Bormioli Rocco

Cmimi normal 8 460 LEK Cmimi 4 991 LEK

Filxhan Kafe Ypsilon

Cmimi normal 3 660 LEK Cmimi 2 855 LEK

Filxhan Kafe Ypsilon

Cmimi normal 3 660 LEK Cmimi 2 855 LEK

Set pjatash 18 cope...

Cmimi normal 8 460 LEK Cmimi 6 599 LEK

Set pjatash18 cope Nga Koleksioni Botanica Blu, Bormioli Rocco

Set pjatash 18 cope...

Set pjatash18 cope Nga Koleksioni Botanica Blu, Bormioli Rocco

Cmimi normal 8 460 LEK Cmimi 6 599 LEK

Gote Kapucino 6 Cope...

Cmimi normal 3 520 LEK Cmimi 1 699 LEK

Gote Kapucino Nga Koleksioni Ypsilon I Linjes Bormioli Rocco

Gote Kapucino 6 Cope...

Gote Kapucino Nga Koleksioni Ypsilon I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 3 520 LEK Cmimi 1 699 LEK

Gote Kapucino 6 cope Oslo...

Cmimi normal 3 830 LEK Cmimi 2 987 LEK

Gote Per Kapucino Nga Koleksioni Oslo I Linjes Bormioli Rocco

Gote Kapucino 6 cope Oslo...

Gote Per Kapucino Nga Koleksioni Oslo I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 3 830 LEK Cmimi 2 987 LEK

Gote Kapucino 6 Cope...

Cmimi normal 3 950 LEK Cmimi 3 081 LEK

Gote Per Kapucino Nga Koleksioni Ypsilon Bormioli Rocco

Gote Kapucino 6 Cope...

Gote Per Kapucino Nga Koleksioni Ypsilon Bormioli Rocco

Cmimi normal 3 950 LEK Cmimi 3 081 LEK

Gote Vere 6 Cope Inventa...

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi 3 026 LEK

Gote Vere Nga Koleksioni Inventa Calice Large Glam White I Linjes Bormioli Rocco

Gote Vere 6 Cope Inventa...

Gote Vere Nga Koleksioni Inventa Calice Large Glam White I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi 3 026 LEK

Mbajtese Cadrash

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi 2 340 LEK

I Pershtatshem Per Ambjente Shtepie, Lokale, Restorante DHe Hotele

Mbajtese Cadrash

I Pershtatshem Per Ambjente Shtepie, Lokale, Restorante DHe Hotele

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi 2 340 LEK

Mbajtese Cadrash plastik

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi 2 340 LEK

Mbajtese Cadrash i Pershtatshem Per Ambjente Shtepie, Lokale, Restorante Dhe Hotele

Mbajtese Cadrash plastik

Mbajtese Cadrash i Pershtatshem Per Ambjente Shtepie, Lokale, Restorante Dhe Hotele

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi 2 340 LEK

Gote Uji New Kalix Bormioli...

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Gote New Kalix Bormioli Rocco

Gote Uji New Kalix Bormioli...

Gote New Kalix Bormioli Rocco

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Mbajtese Stikash/Karamele...

Cmimi normal 3 460 LEK Cmimi 2 699 LEK

Mbajtese Stikash/Karamele...

Cmimi normal 3 460 LEK Cmimi 2 699 LEK

Gote Uji New Kalix Bormioli...

Cmimi normal 320 LEK Cmimi 250 LEK

Gote Uji Nga Koleksioni New Kalix I Linjes Bormioli Rocco

Gote Uji New Kalix Bormioli...

Gote Uji Nga Koleksioni New Kalix I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 320 LEK Cmimi 250 LEK

Mbajtese Stikash/Karamele...

Cmimi normal 1 910 LEK Cmimi 1 490 LEK

Mbajtese Stikash/Karamele...

Cmimi normal 1 910 LEK Cmimi 1 490 LEK

Gote Lengjesh New Kalix...

Cmimi normal 320 LEK Cmimi 250 LEK

Gote Lengjesh New Kalix Bormioli Rocco

Gote Lengjesh New Kalix...

Gote Lengjesh New Kalix Bormioli Rocco

Cmimi normal 320 LEK Cmimi 250 LEK

Mbajtese Stikash/Karamele...

Cmimi normal 3 890 LEK Cmimi 3 034 LEK

Mbajtese Stikash/Karamele...

Cmimi normal 3 890 LEK Cmimi 3 034 LEK

Mbajtese Ushqimi Gelo

Cmimi normal 1 290 LEK Cmimi 1 006 LEK

Mbajtese Ushqimi Gelo

Cmimi normal 1 290 LEK Cmimi 1 006 LEK

Mbajtese Stikash/Karamele...

Cmimi normal 3 240 LEK Cmimi 2 527 LEK

Mbajtese Stikash/Karamele...

Cmimi normal 3 240 LEK Cmimi 2 527 LEK

Kane vere Qeramike

Cmimi normal 550 LEK Cmimi 429 LEK

Kane vere Qeramike

Cmimi normal 550 LEK Cmimi 429 LEK

Filxh caji box me varje

Cmimi normal 6 100 LEK Cmimi 4 758 LEK

Filxh caji box me varje

Cmimi normal 6 100 LEK Cmimi 4 758 LEK

Filxhan Qumeshti Qeramik

Cmimi normal 900 LEK Cmimi 702 LEK

Filxhan Qumeshti Qeramik

Cmimi normal 900 LEK Cmimi 702 LEK

Filxhan kafe 2

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi 2 184 LEK

Filxhan kafe 2

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi 2 184 LEK

Pjate Katrore "Animal"

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Pjate Katrore "Animal"

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Mbajtese erezash 7 Cope Color

Cmimi normal 5 140 LEK Cmimi 4 009 LEK

Mbajtese erezash 7 Cope Color

Cmimi normal 5 140 LEK Cmimi 4 009 LEK

Pjate porcelani me veshe

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Pjate porcelani me veshe

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Set Filxhan Caji Orient 6cope

Cmimi normal 2 900 LEK Cmimi 2 262 LEK

Set Filxhan Caji Orient 6cope

Cmimi normal 2 900 LEK Cmimi 2 262 LEK

tenxhere Salce me bisht

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi 866 LEK

tenxhere Salce me bisht

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi 866 LEK

Filxhan Caji "Handpainted"

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

Filxhan Caji te pikturuara me dore.

Filxhan Caji "Handpainted"

Filxhan Caji te pikturuara me dore.

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

Tenxhere Vorbe

Cmimi normal 6 500 LEK Cmimi 5 070 LEK

Tenxhere qeramike Vorbe. Rezistente ndaj nxehtesise deri ne 400°C, Cilesi e larte, Kundra ngjitjes. Perdoret per soba me korent dhe me dru. Fantastike per gatime tradicionale shqiptare.

Tenxhere Vorbe

Tenxhere qeramike Vorbe. Rezistente ndaj nxehtesise deri ne 400°C, Cilesi e larte, Kundra ngjitjes. Perdoret per soba me korent dhe me dru. Fantastike per gatime tradicionale shqiptare.

Cmimi normal 6 500 LEK Cmimi 5 070 LEK

berese Buke Sonifer

Cmimi normal 28 340 LEK Cmimi 22 105 LEK

berese Buke Sonifer

Cmimi normal 28 340 LEK Cmimi 22 105 LEK

Set servisi 30cope

Cmimi normal 9 240 LEK Cmimi 7 207 LEK

Set servisi 30cope

Cmimi normal 9 240 LEK Cmimi 7 207 LEK

Set Servisi 20cope

Cmimi normal 4 020 LEK Cmimi 3 136 LEK

Set Servisi 20cope

Cmimi normal 4 020 LEK Cmimi 3 136 LEK

Tave porcelani servirje me...

Cmimi normal 900 LEK Cmimi 702 LEK

Tave porcelani me bisht 

Tave porcelani servirje me...

Tave porcelani me bisht 

Cmimi normal 900 LEK Cmimi 702 LEK

Set Servisi 72cope Valixhe

Cmimi normal 18 900 LEK Cmimi 14 742 LEK

Set Servisi 72cope Valixhe

Cmimi normal 18 900 LEK Cmimi 14 742 LEK

Pjatance Porcelani Bay

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi 1 014 LEK

Pjatance Porcelani Nga Koleksioni Bay 

Pjatance Porcelani Bay

Pjatance Porcelani Nga Koleksioni Bay 

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi 1 014 LEK

Set servisi 30cope

Cmimi normal 5 580 LEK Cmimi 4 352 LEK

Set servisi 30cope

Cmimi normal 5 580 LEK Cmimi 4 352 LEK

Pjate Porcelani Bay 25cm

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi 1 326 LEK

Pjate Porcelani Nga Koleksioni Bay 

Pjate Porcelani Bay 25cm

Pjate Porcelani Nga Koleksioni Bay 

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi 1 326 LEK

Set Servisi 30cope

Cmimi normal 6 490 LEK Cmimi 5 062 LEK

Set Servisi 30cope

Cmimi normal 6 490 LEK Cmimi 5 062 LEK

Tas Porcelani Me Fron Bay

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi 1 014 LEK

Tas Porcelani Me Fron Bay

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi 1 014 LEK