Elektroshtëpiake

Elektroshtëpiake

Filtra aktiv

Blender dore Raf R.313G

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi
1 404 LEK

Blender dore Raf R.313G

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi 1 404 LEK

Mixer raf R.6660W

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi
1 404 LEK

Mixer raf R.6660W

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi 1 404 LEK

Thekese buke Raf R.263

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi
1 404 LEK

Thekese buke Raf R.263

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi 1 404 LEK

Tostier me hapje 180° R.240

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi
2 106 LEK

Tostier me hapje 180° R.240

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi 2 106 LEK

Tostier grill me hapje 180°

Cmimi normal 2 840 LEK Cmimi
2 215 LEK

Tostier grill me hapje 180°

Cmimi normal 2 840 LEK Cmimi 2 215 LEK

Shtrydhese Agrumesh Raf R.636

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi
1 295 LEK

Shtrydhese Agrumesh Raf R.636

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi 1 295 LEK

Shtrydhese frutash 4Ne1 Raf...

Cmimi normal 9 900 LEK Cmimi
7 722 LEK

Shtrydhese frutash 4Ne1 Raf...

Cmimi normal 9 900 LEK Cmimi 7 722 LEK

Hekur robash raf R.1246P

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi
1 248 LEK

Hekur robash raf R.1246P

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi 1 248 LEK

Hekur rrobash Raf R.1132B

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi
1 482 LEK

Hekur rrobash Raf R.1132B

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi 1 482 LEK

Hekur rrobash Raf R.1112G

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi
1 638 LEK

Hekur rrobash Raf R.1112G

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi 1 638 LEK

Hekur rrobash raf R.1225G

Cmimi normal 2 200 LEK Cmimi
1 716 LEK

Hekur rrobash raf R.1225G

Cmimi normal 2 200 LEK Cmimi 1 716 LEK

Hekur Rrobash Raf

Cmimi normal 2 340 LEK Cmimi
1 825 LEK

Hekur Rrobash Raf

Cmimi normal 2 340 LEK Cmimi 1 825 LEK

Hekur rrobash Raf

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi
2 106 LEK

Hekur rrobash Raf

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi 2 106 LEK

Hekur Rrobash Raf

Cmimi normal 2 980 LEK Cmimi
2 324 LEK

Hekur Rrobash Raf

Cmimi normal 2 980 LEK Cmimi 2 324 LEK

Sobe me gaz me 4 vatra...

Cmimi normal 6 080 LEK Cmimi
4 742 LEK

Sobe me gaz me 4 vatra...

Cmimi normal 6 080 LEK Cmimi 4 742 LEK

Mikrovale Hendi

Cmimi
28 620 LEK

Mikrovale Hendi

Cmimi 28 620 LEK

Furre elektrike per tymosje

Cmimi
65 895 LEK

Furra e tymit është ideale për tymosjen e një sërë ushqimesh si peshku, viçi, proshutë dhe perime.

E bërë prej çeliku inox, me një derë me izolim të dyfishtë që mbyllet magnetikisht.

Temperatura e rregullueshme me termostat, termometër i integruar në derë.

E pajisur me një ventilim të ajrit të nxehtë në pjesën e pasme.

E pajisur me 3 grila (40x27.9 cm) dhe 3 grepa mishi

Furre elektrike per tymosje

Furra e tymit është ideale për tymosjen e një sërë ushqimesh si peshku, viçi, proshutë dhe perime.

E bërë prej çeliku inox, me një derë me izolim të dyfishtë që mbyllet magnetikisht.

Temperatura e rregullueshme me termostat, termometër i integruar në derë.

E pajisur me një ventilim të ajrit të nxehtë në pjesën e pasme.

E pajisur me 3 grila (40x27.9 cm) dhe 3 grepa mishi

Cmimi 65 895 LEK

Hekur rrobash

Cmimi normal 1 720 LEK Cmimi
1 342 LEK

Hekur rrobash

Cmimi normal 1 720 LEK Cmimi 1 342 LEK

Blender Dore

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi
1 373 LEK

Blender Dore

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Mikser dore

Cmimi normal 1 720 LEK Cmimi
1 342 LEK

Mikser dore

Cmimi normal 1 720 LEK Cmimi 1 342 LEK

Mikser dore

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi
1 373 LEK

Mikser dore

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Grirese elektrike

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Grirese elektrike

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Grirese perimesh

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi
1 404 LEK

Grirese perimesh

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi 1 404 LEK

Tostier

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi
1 482 LEK

Tostier

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi 1 482 LEK

Tostier RAF

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi
1 498 LEK

Tostier RAF

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi 1 498 LEK

Thekese buke

Cmimi normal 3 830 LEK Cmimi
2 987 LEK

Thekese buke

Cmimi normal 3 830 LEK Cmimi 2 987 LEK

Plite gatimi Raf

Cmimi normal 4 080 LEK Cmimi
3 182 LEK

Plite gatimi Raf

Cmimi normal 4 080 LEK Cmimi 3 182 LEK

Mini Furre elektrike

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi
2 636 LEK

Mini Furre elektrike

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi 2 636 LEK

Mikrovale

Cmimi normal 16 580 LEK Cmimi
12 932 LEK

Mikrovale

Cmimi normal 16 580 LEK Cmimi 12 932 LEK

Berese ravioli

Cmimi normal 3 190 LEK Cmimi
2 488 LEK

Berese ravioli

Cmimi normal 3 190 LEK Cmimi 2 488 LEK

Ngrohese me ajer vertikal

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi
1 498 LEK

Ngrohese me ajer vertikal

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi 1 498 LEK

Ngrohese me ajer

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi
1 498 LEK

Ngrohese me ajer

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi 1 498 LEK

Mikser Thomson

Cmimi
3 300 LEK

Mikser Thomson

Cmimi 3 300 LEK

Blender Thomson 3Ne1

Cmimi
5 260 LEK

Blender Thomson 3Ne1

Cmimi 5 260 LEK

Blender Dore thomson 3Ne1

Cmimi normal 6 000 LEK Cmimi
4 680 LEK

Blender Dore thomson 3Ne1

Cmimi normal 6 000 LEK Cmimi 4 680 LEK

Blender Dore me gote Thomson

Cmimi
2 310 LEK

Blender Dore me gote Thomson

Cmimi 2 310 LEK

Shtrydhese Agrumesh LCJ-2112

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi
1 872 LEK

Shtrydhese Agrumesh LCJ-2112

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Multicooker Waltz

Cmimi normal 17 000 LEK Cmimi
9 999 LEK

Shijoni ushqimet e shëndetshme edhe të vështira në ditët më të ngarkuara tuajat me multicooker-in nga brandi gjerman Waltz

Multicooker Waltz

Shijoni ushqimet e shëndetshme edhe të vështira në ditët më të ngarkuara tuajat me multicooker-in nga brandi gjerman Waltz

Cmimi normal 17 000 LEK Cmimi 9 999 LEK

Mikser elektronik Hendi

Cmimi
142 395 LEK

- Kontrolli i temperaturës nga 37 ° C deri në 130 ° C

- Kohëmatësi: 0-90 min

- Rregullimi i shpejtësisë në 12 hapa 

- 2 hyrje USB për ngarkimin e recetave (në fund të makinës)

- Kapaciteti i tasit: 4.5 l

- Fuqia e përzierjes: 1400 W

-  Gatim automatik me receta të ngarkuara paraprakisht

- Gatim manual, pra vendosja dhe ndryshimi i parametrave në mënyrë të vazhdueshme gjatë gatimit

- Shfaqja e fotove të përbërësve të një pjate të caktuar - shfaqja me ngjyra e funksioneve dhe parametrave TFT 

Mikser elektronik Hendi

- Kontrolli i temperaturës nga 37 ° C deri në 130 ° C

- Kohëmatësi: 0-90 min

- Rregullimi i shpejtësisë në 12 hapa 

- 2 hyrje USB për ngarkimin e recetave (në fund të makinës)

- Kapaciteti i tasit: 4.5 l

- Fuqia e përzierjes: 1400 W

-  Gatim automatik me receta të ngarkuara paraprakisht

- Gatim manual, pra vendosja dhe ndryshimi i parametrave në mënyrë të vazhdueshme gjatë gatimit

- Shfaqja e fotove të përbërësve të një pjate të caktuar - shfaqja me ngjyra e funksioneve dhe parametrave TFT 

Cmimi 142 395 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 17 545 LEK Cmimi
13 685 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 17 545 LEK Cmimi 13 685 LEK

Mixer Per Frape

Cmimi
23 740 LEK

Ideale për frappe, ekspres, kapuçino dhe milkshake

Mixer Per Frape

Ideale për frappe, ekspres, kapuçino dhe milkshake

Cmimi 23 740 LEK

Tostier HotDog

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi
2 621 LEK

Tostier HotDog

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi 2 621 LEK

Tostier 3Ne1

Cmimi normal 5 940 LEK Cmimi
4 633 LEK

Tostier 3Ne1

Cmimi normal 5 940 LEK Cmimi 4 633 LEK

Tostier/Beres Qoftesh Per...

Cmimi normal 4 130 LEK Cmimi
3 221 LEK

Tostier/Beres Qoftesh Per...

Cmimi normal 4 130 LEK Cmimi 3 221 LEK

Llampe Infrared

Cmimi
2 450 LEK

Llampe Infrared

Cmimi 2 450 LEK

Blender Me Kapak

Cmimi
67 755 LEK

-Ky blender mund të përgatisë çdo gjë: fruta, perime, kokteje, smoothie, ëmbëlsira dhe madje edhe akull te grimcuar.

-Eshte i pajisur me kapak per te reduktuar zhurmen, blenderi funksionon vetëm kur kapaku është plotësisht e mbyllur.

-Ena e blenderit:  ka kapacitet 2.5 liter, mund te hiqet dhe reziston nga temperaturat -40°C deri ne 90°C

Blender Me Kapak

-Ky blender mund të përgatisë çdo gjë: fruta, perime, kokteje, smoothie, ëmbëlsira dhe madje edhe akull te grimcuar.

-Eshte i pajisur me kapak per te reduktuar zhurmen, blenderi funksionon vetëm kur kapaku është plotësisht e mbyllur.

-Ena e blenderit:  ka kapacitet 2.5 liter, mund te hiqet dhe reziston nga temperaturat -40°C deri ne 90°C

Cmimi 67 755 LEK

Ventilator

Cmimi normal 3 490 LEK Cmimi
2 722 LEK

Ventilator

Cmimi normal 3 490 LEK Cmimi 2 722 LEK

Blender Dore Black Rose...

Cmimi normal 7 230 LEK Cmimi
5 639 LEK

Blender Dore Black Rose...

Cmimi normal 7 230 LEK Cmimi 5 639 LEK

Blender Dore Aquamarine...

Cmimi normal 7 230 LEK Cmimi
5 639 LEK

Blender Dore Aquamarine...

Cmimi normal 7 230 LEK Cmimi 5 639 LEK

Tostier Grill Burgundy

Cmimi normal 7 910 LEK Cmimi
6 170 LEK

Tostier Grill Burgundy

Cmimi normal 7 910 LEK Cmimi 6 170 LEK

Mikser dore Black Rose

Cmimi normal 6 190 LEK Cmimi
4 828 LEK

Mikser dore Black Rose

Cmimi normal 6 190 LEK Cmimi 4 828 LEK

Zgare tavoline elektrike...

Cmimi normal 8 400 LEK Cmimi
6 552 LEK

Zgare tavoline elektrike...

Cmimi normal 8 400 LEK Cmimi 6 552 LEK

Ibrik Elektrik 1.7L

Cmimi normal 3 670 LEK Cmimi
2 863 LEK

Ibrik Elektrik 1.7L

Cmimi normal 3 670 LEK Cmimi 2 863 LEK

Mixer Dore 300W

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi
2 948 LEK

Mixer Dore 300W

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi 2 948 LEK

Mixer Dore 200w

Cmimi normal 3 060 LEK Cmimi
2 387 LEK

Mixer Dore 200w

Cmimi normal 3 060 LEK Cmimi 2 387 LEK

Mixer Dore 300w

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi
2 948 LEK

Mixer Dore 300w

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi 2 948 LEK

Beres Petullash (Donut)...

Cmimi normal 4 360 LEK Cmimi
3 401 LEK

Beres Petullash (Donut)...

Cmimi normal 4 360 LEK Cmimi 3 401 LEK

Plite Gatimi Induksion

Cmimi
44 785 LEK

Plite Gatimi Induksion 

Plite Gatimi Induksion

Plite Gatimi Induksion 

Cmimi 44 785 LEK

Plite gatimi profesionale

Cmimi
46 155 LEK

Vater induksioni 

Plite gatimi profesionale

Vater induksioni 

Cmimi 46 155 LEK

Plite Hendi

Cmimi
16 275 LEK

- Siperfaqe qelqi qeramike

- Ekran me prekje

- Ngarkesa maksimale 15 kg

- I pershtatshem per tigan me bazament 12 cm dhe 26 cm

Plite Hendi

- Siperfaqe qelqi qeramike

- Ekran me prekje

- Ngarkesa maksimale 15 kg

- I pershtatshem per tigan me bazament 12 cm dhe 26 cm

Cmimi 16 275 LEK

Plite Hendi

Cmimi
14 465 LEK

Plite gatimi me induksion

Kuti plastike e zezë me sipërfaqe gatimi prej qelqi kristal

Fuqia e rregullueshme në 10 nivele. Pajisur me mbrojtje elektronike nga mbinxehja

Paneli i kontrollit me ekran LED dhe funksionim me prekje

Plite Hendi

Plite gatimi me induksion

Kuti plastike e zezë me sipërfaqe gatimi prej qelqi kristal

Fuqia e rregullueshme në 10 nivele. Pajisur me mbrojtje elektronike nga mbinxehja

Paneli i kontrollit me ekran LED dhe funksionim me prekje

Cmimi 14 465 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi
41 235 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi 41 235 LEK

Shtrydhese Agrumesh Hendi

Cmimi
35 260 LEK

Material rezistent ndaj ndryshkut.

Te perfshira 3 kone shtypese : 1 per agrume te vogla, 1 per agrume te medha dhe 1 site ABS.

Shpejtesia 1500 rpm.

Me kapak polikarbonat kunder sperkatjes.

Shtrydhese Agrumesh Hendi

Material rezistent ndaj ndryshkut.

Te perfshira 3 kone shtypese : 1 per agrume te vogla, 1 per agrume te medha dhe 1 site ABS.

Shpejtesia 1500 rpm.

Me kapak polikarbonat kunder sperkatjes.

Cmimi 35 260 LEK

Beres pitesh Lexical

Cmimi normal 6 220 LEK Cmimi
4 852 LEK

Beres pitesh 1400 W nga Lexical

Beres pitesh Lexical

Beres pitesh 1400 W nga Lexical

Cmimi normal 6 220 LEK Cmimi 4 852 LEK

TOSTIERE LCM-2601

Cmimi normal 5 690 LEK Cmimi
4 438 LEK

TOSTIERE LCM-2601

Cmimi normal 5 690 LEK Cmimi 4 438 LEK

HEKUR RROBASH LSI-1005

Cmimi normal 3 570 LEK Cmimi
2 785 LEK

HEKUR RROBASH LSI-1005

Cmimi normal 3 570 LEK Cmimi 2 785 LEK

Ekspres Kafeje Lexical

Cmimi normal 9 800 LEK Cmimi
7 644 LEK

Ekspres Kafeje Lexical

Cmimi normal 9 800 LEK Cmimi 7 644 LEK

XHEZVE ELEKTRIKE LCP-0503/300W

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi
2 184 LEK

XHEZVE ELEKTRIKE LCP-0503/300W

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi 2 184 LEK

TOSTIERE 800W/LSM-2504

Cmimi normal 4 900 LEK Cmimi
3 822 LEK

TOSTIERE 800W/LSM-2504

Cmimi normal 4 900 LEK Cmimi 3 822 LEK

SHTRYDHESE AGRUMESH 40W/...

Cmimi normal 2 420 LEK Cmimi
1 888 LEK

SHTRYDHESE AGRUMESH 40W/...

Cmimi normal 2 420 LEK Cmimi 1 888 LEK