Shtrydhëse & Blender

Shtrydhëse & Blender

Filtra aktiv

Blender dore Raf R.313G

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi
1 404 LEK

Blender dore Raf R.313G

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi 1 404 LEK

Shtrydhese Agrumesh Raf R.636

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi
1 295 LEK

Shtrydhese Agrumesh Raf R.636

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi 1 295 LEK

Shtrydhese frutash 4Ne1 Raf...

Cmimi normal 9 900 LEK Cmimi
7 722 LEK

Shtrydhese frutash 4Ne1 Raf...

Cmimi normal 9 900 LEK Cmimi 7 722 LEK

Blender Thomson 3Ne1

Cmimi normal 5 260 LEK Cmimi
4 103 LEK

Blender Thomson 3Ne1

Cmimi normal 5 260 LEK Cmimi 4 103 LEK

Blender Dore thomson 3Ne1

Cmimi normal 6 000 LEK Cmimi
4 680 LEK

Blender Dore thomson 3Ne1

Cmimi normal 6 000 LEK Cmimi 4 680 LEK

Blender Dore me gote Thomson

Cmimi normal 2 310 LEK Cmimi
1 802 LEK

Blender Dore me gote Thomson

Cmimi normal 2 310 LEK Cmimi 1 802 LEK

Shtrydhese/Blender frutash...

Cmimi normal 15 840 LEK Cmimi
12 355 LEK

Shtrydhese/Blender frutash...

Cmimi normal 15 840 LEK Cmimi 12 355 LEK

Shtrydhese Agrumesh LCJ-2112

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi
1 872 LEK

Shtrydhese Agrumesh LCJ-2112

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Mikser elektronik Hendi

Cmimi normal 142 395 LEK Cmimi
111 068 LEK

- Kontrolli i temperaturës nga 37 ° C deri në 130 ° C

- Kohëmatësi: 0-90 min

- Rregullimi i shpejtësisë në 12 hapa 

- 2 hyrje USB për ngarkimin e recetave (në fund të makinës)

- Kapaciteti i tasit: 4.5 l

- Fuqia e përzierjes: 1400 W

-  Gatim automatik me receta të ngarkuara paraprakisht

- Gatim manual, pra vendosja dhe ndryshimi i parametrave në mënyrë të vazhdueshme gjatë gatimit

- Shfaqja e fotove të përbërësve të një pjate të caktuar - shfaqja me ngjyra e funksioneve dhe parametrave TFT 

Mikser elektronik Hendi

- Kontrolli i temperaturës nga 37 ° C deri në 130 ° C

- Kohëmatësi: 0-90 min

- Rregullimi i shpejtësisë në 12 hapa 

- 2 hyrje USB për ngarkimin e recetave (në fund të makinës)

- Kapaciteti i tasit: 4.5 l

- Fuqia e përzierjes: 1400 W

-  Gatim automatik me receta të ngarkuara paraprakisht

- Gatim manual, pra vendosja dhe ndryshimi i parametrave në mënyrë të vazhdueshme gjatë gatimit

- Shfaqja e fotove të përbërësve të një pjate të caktuar - shfaqja me ngjyra e funksioneve dhe parametrave TFT 

Cmimi normal 142 395 LEK Cmimi 111 068 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 17 545 LEK Cmimi
13 685 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 17 545 LEK Cmimi 13 685 LEK

Blender Dore me Gote

Cmimi normal 5 240 LEK Cmimi
4 087 LEK

Blender Dore me Gote

Cmimi normal 5 240 LEK Cmimi 4 087 LEK

Blender Dore me Gote

Cmimi normal 7 270 LEK Cmimi
5 671 LEK

Blender Dore me Gote

Cmimi normal 7 270 LEK Cmimi 5 671 LEK

Blender Dore me gote

Cmimi normal 4 680 LEK Cmimi
3 650 LEK

Blender Dore me gote

Cmimi normal 4 680 LEK Cmimi 3 650 LEK

Blender Dore LHB-1610

Cmimi normal 2 170 LEK Cmimi
1 693 LEK

Blender Dore LHB-1610

Cmimi normal 2 170 LEK Cmimi 1 693 LEK

Procesor Ushqimi 13Ne1

Cmimi normal 16 210 LEK Cmimi
12 644 LEK

Seti Permban: 

- Blender 

- Grirese

- Bluajtes kafeje

- Mixer

- Shtrydhese limoni 

- 4 Forma te ndryshme per prejen e perimeve 

Procesor Ushqimi 13Ne1

Seti Permban: 

- Blender 

- Grirese

- Bluajtes kafeje

- Mixer

- Shtrydhese limoni 

- 4 Forma te ndryshme per prejen e perimeve 

Cmimi normal 16 210 LEK Cmimi 12 644 LEK

Blender Me Kapak

Cmimi normal 67 755 LEK Cmimi
52 849 LEK

-Ky blender mund të përgatisë çdo gjë: fruta, perime, kokteje, smoothie, ëmbëlsira dhe madje edhe akull te grimcuar.

-Eshte i pajisur me kapak per te reduktuar zhurmen, blenderi funksionon vetëm kur kapaku është plotësisht e mbyllur.

-Ena e blenderit:  ka kapacitet 2.5 liter, mund te hiqet dhe reziston nga temperaturat -40°C deri ne 90°C

Blender Me Kapak

-Ky blender mund të përgatisë çdo gjë: fruta, perime, kokteje, smoothie, ëmbëlsira dhe madje edhe akull te grimcuar.

-Eshte i pajisur me kapak per te reduktuar zhurmen, blenderi funksionon vetëm kur kapaku është plotësisht e mbyllur.

-Ena e blenderit:  ka kapacitet 2.5 liter, mund te hiqet dhe reziston nga temperaturat -40°C deri ne 90°C

Cmimi normal 67 755 LEK Cmimi 52 849 LEK

Blender 1500 W

Cmimi normal 11 090 LEK Cmimi
8 650 LEK

Blender 1500 W

Cmimi normal 11 090 LEK Cmimi 8 650 LEK

Blender Dore Black Rose...

Cmimi normal 7 230 LEK Cmimi
5 639 LEK

Blender Dore Black Rose...

Cmimi normal 7 230 LEK Cmimi 5 639 LEK

Blender Dore Aquamarine...

Cmimi normal 7 230 LEK Cmimi
5 639 LEK

Blender Dore Aquamarine...

Cmimi normal 7 230 LEK Cmimi 5 639 LEK

Mikser dore Black Rose

Cmimi normal 6 190 LEK Cmimi
4 828 LEK

Mikser dore Black Rose

Cmimi normal 6 190 LEK Cmimi 4 828 LEK

Procesues Ushqimi...

Cmimi normal 13 380 LEK Cmimi
10 436 LEK

Procesues Ushqimi Multifunksional 9Ne1

Procesues Ushqimi...

Procesues Ushqimi Multifunksional 9Ne1

Cmimi normal 13 380 LEK Cmimi 10 436 LEK

Blender Multifunksional...

Cmimi normal 8 100 LEK Cmimi
6 318 LEK

Blender Multifunksional...

Cmimi normal 8 100 LEK Cmimi 6 318 LEK

SHTRYDHESE AGRUMESH 40W/...

Cmimi normal 2 420 LEK Cmimi
1 888 LEK

SHTRYDHESE AGRUMESH 40W/...

Cmimi normal 2 420 LEK Cmimi 1 888 LEK

Shtrydhese Agrumesh Hendi

Cmimi normal 35 260 LEK Cmimi
27 503 LEK

Material rezistent ndaj ndryshkut.

Te perfshira 3 kone shtypese : 1 per agrume te vogla, 1 per agrume te medha dhe 1 site ABS.

Shpejtesia 1500 rpm.

Me kapak polikarbonat kunder sperkatjes.

Shtrydhese Agrumesh Hendi

Material rezistent ndaj ndryshkut.

Te perfshira 3 kone shtypese : 1 per agrume te vogla, 1 per agrume te medha dhe 1 site ABS.

Shpejtesia 1500 rpm.

Me kapak polikarbonat kunder sperkatjes.

Cmimi normal 35 260 LEK Cmimi 27 503 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 41 235 LEK Cmimi
32 163 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 41 235 LEK Cmimi 32 163 LEK

Blender 2 ne 1 nga Lexical

Cmimi normal 6 500 LEK Cmimi
5 070 LEK

Blender me fuqi 500 W nga Lexical

Blender 2 ne 1 nga Lexical

Blender me fuqi 500 W nga Lexical

Cmimi normal 6 500 LEK Cmimi 5 070 LEK