Bar-Vinotek-Kafe

Bar-Vinotek-Kafe

Filtra aktiv

MASE "JIGGER" 30/60

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

MASE "JIGGER" 30/60

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

MASE "JIGGER" 30/60

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi
780 LEK

MASE "JIGGER" 30/60

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi 780 LEK

Site Koktejli Inoks

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK


Site Koktejli Inoks


Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

COCTAIL SHAKER 600/700ml

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi
1 248 LEK

COCTAIL SHAKER 600/700ml

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi 1 248 LEK

WINE SHAKER 550ml

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

WINE SHAKER 550ml

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Vasket Akullore Hendi

Cmimi
3 615 LEK

Vasket Akullore Hendi

Cmimi 3 615 LEK

Site Koktejli Inoks

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK

Site Koktejli Inoks

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Site Koktejli Inoks

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK

Site Koktejli Inoks

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Site Koktejli Inoks

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK

Site Koktejli Inoks

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Mbajtese pijesh ne forme...

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi
1 950 LEK

Mbajtese pijesh ne forme...

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Mbajtese pijesh ne forme...

Cmimi normal 4 000 LEK Cmimi
3 120 LEK

Mbajtese pijesh ne forme...

Cmimi normal 4 000 LEK Cmimi 3 120 LEK

Mbajtese pijesh ne forme...

Cmimi normal 4 400 LEK Cmimi
3 432 LEK

Mbajtese pijesh ne forme...

Cmimi normal 4 400 LEK Cmimi 3 432 LEK

Mbajtese pijesh ne forme...

Cmimi normal 11 000 LEK Cmimi
8 580 LEK

Mbajtese pijesh ne forme...

Cmimi normal 11 000 LEK Cmimi 8 580 LEK

Mbajtese pijesh ne forme Ak47

Cmimi normal 7 000 LEK Cmimi
5 460 LEK

Mbajtese pijesh ne forme Ak47

Cmimi normal 7 000 LEK Cmimi 5 460 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

Gote shampanje Vinalia Cal...

Cmimi normal 6 180 LEK Cmimi
4 820 LEK

Gote shampanje Vinalia Cal...

Cmimi normal 6 180 LEK Cmimi 4 820 LEK

Gote inoksi per mikser

Cmimi
2 400 LEK

Gote inoksi per mikser

Cmimi 2 400 LEK

Tabaka Sherbimi rrethore...

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi
1 014 LEK

Tabaka Sherbimi rrethore...

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi 1 014 LEK

Tabaka Sherbimi rrethore...

Cmimi normal 960 LEK Cmimi
749 LEK

Tabaka Sherbimi rrethore...

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Tabaka Sherbimi rrethore...

Cmimi normal 570 LEK Cmimi
445 LEK

Tabaka Sherbimi rrethore...

Cmimi normal 570 LEK Cmimi 445 LEK

Tabaka sherbimi 45.5*36cm

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi
803 LEK

Tabaka sherbimi 45.5*36cm

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Tabaka sherbimi 50.5*38cm

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi
1 014 LEK

Tabaka sherbimi 50.5*38cm

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi 1 014 LEK

Tabaka sherbimi 65.5*45.5cm

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi
2 028 LEK

Tabaka sherbimi 65.5*45.5cm

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi 2 028 LEK

Tabaka sherbimi 56*40.5cm

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi
1 373 LEK

Tabaka sherbimi 56*40.5cm

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Tabaka sherbimi 40.5*30.5cm

Cmimi normal 900 LEK Cmimi
702 LEK

Tabaka sherbimi 40.5*30.5cm

Cmimi normal 900 LEK Cmimi 702 LEK

Shaker Me Gote Qelqi

Cmimi
1 870 LEK

Shaker Me Gote Qelqi

Cmimi 1 870 LEK

shampanjere inoksi

Cmimi normal 2 790 LEK Cmimi
2 176 LEK

shampanjere inoksi

Cmimi normal 2 790 LEK Cmimi 2 176 LEK

Shampanjere Inoksi 7.2 Liter

Cmimi normal 4 230 LEK Cmimi
3 299 LEK

Shampanjere Inoksi 7.2 Liter

Cmimi normal 4 230 LEK Cmimi 3 299 LEK

Mbajtese Shampanjere

Cmimi normal 4 580 LEK Cmimi
3 572 LEK

Mbajtese Shampanjere

Cmimi normal 4 580 LEK Cmimi 3 572 LEK

Mbajtese Shampanjere

Cmimi normal 4 580 LEK Cmimi
3 572 LEK

Mbajtese Shampanjere

Cmimi normal 4 580 LEK Cmimi 3 572 LEK

Dekantues vere waltz

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi
2 106 LEK

Dekantues vere waltz

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi 2 106 LEK

Shampanjere 7.2 Liter hand...

Cmimi normal 2 650 LEK Cmimi
2 067 LEK

Shampanjere 7.2 Liter hand...

Cmimi normal 2 650 LEK Cmimi 2 067 LEK

Shampanjere 7.2 LT Round

Cmimi normal 3 110 LEK Cmimi
2 426 LEK

Shampanjere 7.2 LT Round

Cmimi normal 3 110 LEK Cmimi 2 426 LEK

Shampanjere 6 liter

Cmimi normal 980 LEK Cmimi
764 LEK

Shampanjere 6 liter

Cmimi normal 980 LEK Cmimi 764 LEK

Shampanjere 7.2 Liter

Cmimi normal 9 860 LEK Cmimi
7 691 LEK

Shampanjere 7.2 Liter

Cmimi normal 9 860 LEK Cmimi 7 691 LEK

Mbajtese Gote ne tavoline

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Mbajtese Gote ne tavoline

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Mbajtese Gote ne tavoline

Cmimi normal 760 LEK Cmimi
593 LEK

Mbajtese Gote ne tavoline

Cmimi normal 760 LEK Cmimi 593 LEK

Mbajtese Gote ne tavoline

Cmimi normal 760 LEK Cmimi
593 LEK

Mbajtese Gote ne tavoline

Cmimi normal 760 LEK Cmimi 593 LEK

Mbajtese Gote ne tavoline

Cmimi normal 760 LEK Cmimi
593 LEK

Mbajtese Gote ne tavoline

Cmimi normal 760 LEK Cmimi 593 LEK

Ene servirje melamin F176237

Cmimi normal 180 LEK Cmimi
140 LEK

Ene servirje melamin F176237

Cmimi normal 180 LEK Cmimi 140 LEK

Tave melamin me bisht Per...

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi
1 030 LEK

Tave melamin me bisht Per...

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Tave melamin me bisht Per...

Cmimi normal 1 370 LEK Cmimi
1 069 LEK

Tave melamin me bisht Per...

Cmimi normal 1 370 LEK Cmimi 1 069 LEK

Pjate melamin H160210

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Pjate melamin H160210

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Tas me veshe melamin F182386

Cmimi normal 980 LEK Cmimi
764 LEK

Tas me veshe melamin F182386

Cmimi normal 980 LEK Cmimi 764 LEK

Tas melamin F166145

Cmimi normal 330 LEK Cmimi
257 LEK

Tas melamin F166145

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

pjate servirje melamin H165109

Cmimi normal 1 160 LEK Cmimi
905 LEK

pjate servirje melamin H165109

Cmimi normal 1 160 LEK Cmimi 905 LEK

Luge Melamin F159003

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Luge Melamin F159003

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Tas melamin F166409

Cmimi normal 1 790 LEK Cmimi
1 396 LEK

Tas melamin F166409

Cmimi normal 1 790 LEK Cmimi 1 396 LEK

Tigan servirje melamin...

Cmimi normal 650 LEK Cmimi
507 LEK

Tigan servirje melamin...

Cmimi normal 650 LEK Cmimi 507 LEK

Tas melamin F166509

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi
928 LEK

Tas melamin F166509

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi 928 LEK

Tas Melamin F157485

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi
1 326 LEK

Tas Melamin F157485

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi 1 326 LEK

tas Melamin F155975

Cmimi normal 840 LEK Cmimi
655 LEK

tas Melamin F155975

Cmimi normal 840 LEK Cmimi 655 LEK

Pjate e thelle melamin

Cmimi normal 1 950 LEK Cmimi
1 521 LEK

Pjate e thelle melamin

Cmimi normal 1 950 LEK Cmimi 1 521 LEK

Pjatance drejtekendore...

Cmimi normal 770 LEK Cmimi
601 LEK

Pjatance drejtekendore...

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Ene servirje me kapak...

Cmimi normal 1 470 LEK Cmimi
1 147 LEK

Ene servirje me kapak...

Cmimi normal 1 470 LEK Cmimi 1 147 LEK

Tas melamin F166807

Cmimi normal 970 LEK Cmimi
757 LEK

Tas melamin F166807

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

tas melamin F165753

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

tas melamin F165753

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Tas servirje Melamin F155845

Cmimi normal 330 LEK Cmimi
257 LEK

Tas servirje Melamin F155845

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Gote lengjesh Roma 1960...

Cmimi normal 6 640 LEK Cmimi
5 179 LEK

Gote lengjesh Roma 1960...

Cmimi normal 6 640 LEK Cmimi 5 179 LEK

Gote vere I Meravigliosi

Cmimi normal 9 650 LEK Cmimi
7 527 LEK

Gote vere I Meravigliosi

Cmimi normal 9 650 LEK Cmimi 7 527 LEK

Gote vere e bardhe I...

Cmimi normal 7 770 LEK Cmimi
6 061 LEK

Gote vere e bardhe I...

Cmimi normal 7 770 LEK Cmimi 6 061 LEK

Gote Shampanje I...

Cmimi normal 7 560 LEK Cmimi
5 897 LEK

Gote Shampanje I...

Cmimi normal 7 560 LEK Cmimi 5 897 LEK

Gote vere e kuqe I...

Cmimi normal 9 240 LEK Cmimi
7 207 LEK

Kjo gote shënon rikthimin befasues te antikes në një forme moderne, origjinale, elegante, femërore, një prekje arti për të festuar çdo ngjarje të veçantë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Gota ideale per degustimin e Cabernet dhe Merlot.

Gote vere e kuqe I...

Kjo gote shënon rikthimin befasues te antikes në një forme moderne, origjinale, elegante, femërore, një prekje arti për të festuar çdo ngjarje të veçantë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Gota ideale per degustimin e Cabernet dhe Merlot.

Cmimi normal 9 240 LEK Cmimi 7 207 LEK

Ene qumeshti 700 ml

Cmimi
2 700 LEK

Ene qumeshti 700 ml

Cmimi 2 700 LEK

Ene qumeshti 350ml Hendi

Cmimi
1 580 LEK

E bërë prej çeliku inox tepër të trashë, ndihmon në ruajtjen e nxehtësisë

Gryka në formë V jep kontroll shtesë gjatë hedhjes së qumështit

Ene qumeshti 350ml Hendi

E bërë prej çeliku inox tepër të trashë, ndihmon në ruajtjen e nxehtësisë

Gryka në formë V jep kontroll shtesë gjatë hedhjes së qumështit

Cmimi 1 580 LEK

Infuzor tymi

Cmimi
10 525 LEK

I jep një aromë unike gatimit të mishit, peshkut dhe perimeve

Dhoma e ventilatorit alumini që vepron si radiator, duke ftohur tymin

Tymi i ftohtë, i butë ndaj frutave dhe perimeve delikate - nuk ndikon në strukturën dhe temperaturën e tyre

Funksionimi me një buton

3 shpejtësi të ushqyerjes së tymit

Tube silikoni (50 cm e gjatë) për thithjen e lehtë të tymit në qese dhe kontejnerë të rimbyllshëm

I lehtë, me një dorezë të rehatshme për përdorim të lehtë me një dorë

Pajisur me bateri litium 1000 mAh

Përfshihen: 3 filtra rrjetë rezervë, piskatore dhe kabllo karikimi USB (pa përshtatës rryme)

Infuzor tymi

I jep një aromë unike gatimit të mishit, peshkut dhe perimeve

Dhoma e ventilatorit alumini që vepron si radiator, duke ftohur tymin

Tymi i ftohtë, i butë ndaj frutave dhe perimeve delikate - nuk ndikon në strukturën dhe temperaturën e tyre

Funksionimi me një buton

3 shpejtësi të ushqyerjes së tymit

Tube silikoni (50 cm e gjatë) për thithjen e lehtë të tymit në qese dhe kontejnerë të rimbyllshëm

I lehtë, me një dorezë të rehatshme për përdorim të lehtë me një dorë

Pajisur me bateri litium 1000 mAh

Përfshihen: 3 filtra rrjetë rezervë, piskatore dhe kabllo karikimi USB (pa përshtatës rryme)

Cmimi 10 525 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi
363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi 363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi
363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi 363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi
363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi 363 LEK

Luge zbukurimi me dhembe

Cmimi
835 LEK

Luge zbukurimi me dhembe

Cmimi 835 LEK

Luge akulli alumini

Cmimi
835 LEK

Luge akulli alumini

Cmimi 835 LEK