Kujdesi Personal

Kujdesi Personal

Filtra aktiv

Ibrik Ektrik Raf 2 Liter

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi
967 LEK

Ibrik Ektrik Raf 2 Liter

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi 967 LEK

Makine qethese Raf

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi
1 373 LEK

Makine qethese Raf

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Stilues flokesh 2Ne1Raf

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Stilues flokesh 2Ne1Raf

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Stilues flokesh raf

Cmimi normal 1 960 LEK Cmimi
1 529 LEK

Stilues flokesh raf

Cmimi normal 1 960 LEK Cmimi 1 529 LEK

Tharese flokesh raf

Cmimi normal 2 300 LEK Cmimi
1 794 LEK

Tharese flokesh raf

Cmimi normal 2 300 LEK Cmimi 1 794 LEK

Set tualeti 4 cope Marble

Cmimi normal 2 110 LEK Cmimi
1 646 LEK

Set tualeti 4 cope Marble

Cmimi normal 2 110 LEK Cmimi 1 646 LEK

Makine rroje 5Ne1 LHC-5690

Cmimi normal 3 710 LEK Cmimi
2 894 LEK

Me fuksion: 

- Qethes 

- Preres 

- Koke posacerisht per qimet e hundes (si edhe furce)

Makine rroje 5Ne1 LHC-5690

Me fuksion: 

- Qethes 

- Preres 

- Koke posacerisht per qimet e hundes (si edhe furce)

Cmimi normal 3 710 LEK Cmimi 2 894 LEK

Makine Rroje LHC-5610

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi
1 092 LEK

Makine Rroje LHC-5610

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi 1 092 LEK

Makine Rroje LHC-5611

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi
1 092 LEK

Makine Rroje LHC-5611

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi 1 092 LEK

Makine Qethese LHC-5630

Cmimi normal 2 870 LEK Cmimi
2 239 LEK

Makine Qethese LHC-5630

Cmimi normal 2 870 LEK Cmimi 2 239 LEK

Stilues Flokesh 2Ne1

Cmimi normal 2 590 LEK Cmimi
2 020 LEK

Seti permban 2 kreher te cmontueshem per tharjen dhe stilimin e flokeve

Stilues Flokesh 2Ne1

Seti permban 2 kreher te cmontueshem per tharjen dhe stilimin e flokeve

Cmimi normal 2 590 LEK Cmimi 2 020 LEK

Makine Rroje dhe Qethese

Cmimi normal 5 730 LEK Cmimi
4 469 LEK

Makine Rroje dhe Qethese

Cmimi normal 5 730 LEK Cmimi 4 469 LEK

Makine rroje per meshkuj

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi
2 184 LEK

Makine rroje per meshkuj

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi 2 184 LEK

THARESE FLOKESH LHD-5001

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi
1 310 LEK

THARESE FLOKESH LHD-5001

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi 1 310 LEK

Varese Rrobash Per Makine

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Varese Rrobash Per Makine

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Kreher Drejtues Flokesh

Cmimi normal 3 060 LEK Cmimi
2 387 LEK

Kreher Drejtues Flokesh

Cmimi normal 3 060 LEK Cmimi 2 387 LEK

Stilues Flokesh

Cmimi normal 2 070 LEK Cmimi
1 615 LEK

Stilues Flokesh

Cmimi normal 2 070 LEK Cmimi 1 615 LEK

Pjaster Flokesh DSP

Cmimi normal 4 900 LEK Cmimi
3 822 LEK

Pjaster Flokesh DSP

Cmimi normal 4 900 LEK Cmimi 3 822 LEK

Stiluese Flokësh 6në1

Cmimi normal 3 850 LEK Cmimi
3 003 LEK

Stiluese Flokësh 6 në 1 model LAS-5202

Stiluese Flokësh 6në1

Stiluese Flokësh 6 në 1 model LAS-5202

Cmimi normal 3 850 LEK Cmimi 3 003 LEK

Makinë qethëse për meshkuj...

Cmimi normal 2 740 LEK Cmimi
2 137 LEK

Makinë qethëse për meshkuj Lexical LHC-5607

Makinë qethëse për meshkuj...

Makinë qethëse për meshkuj Lexical LHC-5607

Cmimi normal 2 740 LEK Cmimi 2 137 LEK

Makinë rroje për meshkuj...

Cmimi normal 2 670 LEK Cmimi
2 083 LEK

Makinë rroje Lexical model LHC-5603

Makinë rroje për meshkuj...

Makinë rroje Lexical model LHC-5603

Cmimi normal 2 670 LEK Cmimi 2 083 LEK

Makinë qethëse për meshkuj...

Cmimi normal 2 020 LEK Cmimi
1 576 LEK

Makinë qethëse për meshkuj Lexical LHC-5606

Makinë qethëse për meshkuj...

Makinë qethëse për meshkuj Lexical LHC-5606

Cmimi normal 2 020 LEK Cmimi 1 576 LEK

Makinë Qethëse për meshkuj...

Cmimi normal 3 240 LEK Cmimi
2 527 LEK

Makinë Qethëse për meshkuj Lexical LHC-5608

Makinë Qethëse për meshkuj...

Makinë Qethëse për meshkuj Lexical LHC-5608

Cmimi normal 3 240 LEK Cmimi 2 527 LEK

Makinë Qethëse 5Në1Lexical...

Cmimi normal 3 160 LEK Cmimi
2 465 LEK

Makinë Qethëse 5Në1Lexical...

Cmimi normal 3 160 LEK Cmimi 2 465 LEK

Pjaster Flokësh Lexical...

Cmimi normal 3 160 LEK Cmimi
2 465 LEK

Pjaster Flokësh Lexical model LHS-5305

Pjaster Flokësh Lexical...

Pjaster Flokësh Lexical model LHS-5305

Cmimi normal 3 160 LEK Cmimi 2 465 LEK

Pjaster Flokësh Lexical...

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi
2 106 LEK

Pjaster Flokësh Lexical model LHS-5304

Pjaster Flokësh Lexical...

Pjaster Flokësh Lexical model LHS-5304

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi 2 106 LEK

Mbajtëse Këpucësh transparente

Cmimi normal 350 LEK Cmimi
273 LEK

Mbajtëse Këpucësh transparente 

Mbajtëse Këpucësh transparente

Mbajtëse Këpucësh transparente 

Cmimi normal 350 LEK Cmimi 273 LEK

MBAJTESE FURCE DHEMBESH

Cmimi normal 150 LEK Cmimi
117 LEK

MBAJTESE FURCE DHEMBESH

Cmimi normal 150 LEK Cmimi 117 LEK