Filtro sipas

Marka

Marka

Çmimi

Çmimi

  • 234 LEK - 14 940 LEK

Përdorimi

Përdorimi

Madhësia

Madhësia

Ngjyra

Ngjyra

Kuzhine

Kuzhine

Filtra aktiv

  • Përdorimi: Thika

Thike Barbeque 3cope

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi
1 654 LEK

Thike Barbeque 3cope

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

Thike Bifteku me bisht...

Cmimi normal 5 200 LEK Cmimi
4 056 LEK

Thike Bifteku me bisht...

Cmimi normal 5 200 LEK Cmimi 4 056 LEK

Thike profesionale per...

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi
6 794 LEK

"Tre virtyte" - I referohet tre përdorimeve për të cilat thika është më e përshtatshme: filetim, grirja, bluarja.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike profesionale per...

"Tre virtyte" - I referohet tre përdorimeve për të cilat thika është më e përshtatshme: filetim, grirja, bluarja.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike Shefi SanelliSan

Cmimi normal 7 540 LEK Cmimi
5 881 LEK

-Thikë shefi për prerjen dhe pastrimin e perimeve, frutave, mishit, peshkut

-Koleksioni SanelliSan ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Shefi SanelliSan

-Thikë shefi për prerjen dhe pastrimin e perimeve, frutave, mishit, peshkut

-Koleksioni SanelliSan ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 540 LEK Cmimi 5 881 LEK

Thike Djathi me 2 maja

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi
3 838 LEK

-Thikë me dy maja për prerjen dhe servirjen e djathit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi me 2 maja

-Thikë me dy maja për prerjen dhe servirjen e djathit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Djathi 18cm

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi
3 838 LEK

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi 18cm

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Djathi profesionale 22cm

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi
3 838 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e djathrave veçanërisht të butë si Gorgonzola që ngjitet në një thikë teh më të gjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi profesionale 22cm

-Thikë e përshtatshme për prerjen e djathrave veçanërisht të butë si Gorgonzola që ngjitet në një thikë teh më të gjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Djathi Profesionale 11cm

Cmimi normal 6 410 LEK Cmimi
5 000 LEK

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi Profesionale 11cm

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 6 410 LEK Cmimi 5 000 LEK

Thike Filetimi Profesionale...

Cmimi normal 4 860 LEK Cmimi
3 791 LEK

-Thikë me  teh të hollë për prerjen e peshkut për sushi

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi Profesionale...

-Thikë me  teh të hollë për prerjen e peshkut për sushi

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 860 LEK Cmimi 3 791 LEK

Thike Kuzhine 16cm

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi
3 916 LEK

Thikë me majë e mprehtë me teh të rëndë, e cila përdoret për prerjen e peshkut për sushi, apo mishra të tjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Kuzhine 16cm

Thikë me majë e mprehtë me teh të rëndë, e cila përdoret për prerjen e peshkut për sushi, apo mishra të tjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Thike Perimesh 6cm

Cmimi normal 1 910 LEK Cmimi
1 490 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Perimesh 6cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 1 910 LEK Cmimi 1 490 LEK

Thike e dhembezuar 12cm

Cmimi normal 2 250 LEK Cmimi
1 755 LEK

-Thikë e dhëmbëzuar, ideale për domate dhe bukë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike e dhembezuar 12cm

-Thikë e dhëmbëzuar, ideale për domate dhe bukë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 2 250 LEK Cmimi 1 755 LEK

Thike per copetimin e...

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi
4 462 LEK

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike per copetimin e...

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK

Thike Kuzhine 30cm

Cmimi normal 8 570 LEK Cmimi
6 685 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Kuzhine 30cm

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 8 570 LEK Cmimi 6 685 LEK

Thike Shefi e dhembezuar 25cm

Cmimi normal 7 420 LEK Cmimi
5 788 LEK

-Thikë me teh të dhëmbëzuar, ideale për prerjen e çokollatës, perimeve dhe frutave të forta (p.sh. ananasi,etj)

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Shefi e dhembezuar 25cm

-Thikë me teh të dhëmbëzuar, ideale për prerjen e çokollatës, perimeve dhe frutave të forta (p.sh. ananasi,etj)

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 420 LEK Cmimi 5 788 LEK

Thike kuzhine Sanelli

Cmimi normal 4 740 LEK Cmimi
3 697 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike kuzhine Sanelli

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 740 LEK Cmimi 3 697 LEK

Thike Filetimi 30cm

Cmimi normal 7 380 LEK Cmimi
5 756 LEK

-Ideale për prerjen e sallamit në feta

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi 30cm

-Ideale për prerjen e sallamit në feta

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 380 LEK Cmimi 5 756 LEK

Thike Djathi me 2 doreza

Cmimi normal 14 940 LEK Cmimi
11 653 LEK

-2 Dorezat mundësojnë ushtrimin e një presioni të barabartë drejt tehut.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike Djathi me 2 doreza

-2 Dorezat mundësojnë ushtrimin e një presioni të barabartë drejt tehut.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 14 940 LEK Cmimi 11 653 LEK

Thike Brumi 25cm

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi
5 967 LEK

-Ideale për prerjen e brumit,djathit etj.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike Brumi 25cm

-Ideale për prerjen e brumit,djathit etj.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

Thike Filetimi

Cmimi normal 4 850 LEK Cmimi
3 783 LEK

-Ideale për prerjen në feta te proshutes dhe sallamit 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi

-Ideale për prerjen në feta te proshutes dhe sallamit 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 850 LEK Cmimi 3 783 LEK

Thike Buke Sanelli

Cmimi normal 4 420 LEK Cmimi
3 448 LEK

-Thikë e dhëmbëzuar për prerjen e bukës

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Buke Sanelli

-Thikë e dhëmbëzuar për prerjen e bukës

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 420 LEK Cmimi 3 448 LEK

Thike proshute Sanelli

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi
7 277 LEK

-Thikë e veçantë për heqjen e kockave të proshutës

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike proshute Sanelli

-Thikë e veçantë për heqjen e kockave të proshutës

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi 7 277 LEK

Thike mishi profesionale 16cm

Cmimi normal 4 520 LEK Cmimi
3 526 LEK

-Ideale për heqjen e kockave dhe prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike mishi profesionale 16cm

-Ideale për heqjen e kockave dhe prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 4 520 LEK Cmimi 3 526 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 3 500 LEK Cmimi
2 730 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 3 500 LEK Cmimi 2 730 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 995 LEK Cmimi
776 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 995 LEK Cmimi 776 LEK

Thike Salmoni Hendi

Cmimi normal 1 275 LEK Cmimi
995 LEK

Thike Salmoni Hendi

Cmimi normal 1 275 LEK Cmimi 995 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 850 LEK Cmimi
3 003 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 850 LEK Cmimi 3 003 LEK

Prerese brumi profesionale...

Cmimi normal 9 840 LEK Cmimi
7 675 LEK

Gjeresia e prerjes rregullohet lehtesisht nga 56 ne 515 mm.

Prerese brumi profesionale...

Gjeresia e prerjes rregullohet lehtesisht nga 56 ne 515 mm.

Cmimi normal 9 840 LEK Cmimi 7 675 LEK

Thike ovale me 2 mbajtese...

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi
2 496 LEK

Thike ovale me 2 mbajtese Hendi 

E pershtatshme per tu lare ne lavastovilje

Thike ovale me 2 mbajtese...

Thike ovale me 2 mbajtese Hendi 

E pershtatshme per tu lare ne lavastovilje

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 4 315 LEK Cmimi
3 366 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 4 315 LEK Cmimi 3 366 LEK

Portofol Thikash Hendi

Cmimi normal 4 395 LEK Cmimi
3 428 LEK

Portofol thikash Hendi 

Portofol Thikash Hendi

Portofol thikash Hendi 

Cmimi normal 4 395 LEK Cmimi 3 428 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 620 LEK Cmimi
2 824 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 620 LEK Cmimi 2 824 LEK

Thike Djathi Hendi

Cmimi normal 1 115 LEK Cmimi
870 LEK

Thike djathi Hendi 16cm

Thike Djathi Hendi

Thike djathi Hendi 16cm

Cmimi normal 1 115 LEK Cmimi 870 LEK

Thike Djathi Hendi

Cmimi normal 1 115 LEK Cmimi
870 LEK

Thike per djathe te forte 

Thike Djathi Hendi

Thike per djathe te forte 

Cmimi normal 1 115 LEK Cmimi 870 LEK

Qeruese & dekorues frutash...

Cmimi normal 1 155 LEK Cmimi
901 LEK

Qeruese & dekorues frutash Hendi 

Qeruese & dekorues frutash...

Qeruese & dekorues frutash Hendi 

Cmimi normal 1 155 LEK Cmimi 901 LEK

Thike Gjalpi Hendi

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

Thike Gjalpi Hendi

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Thike Midhjesh Hendi

Cmimi normal 475 LEK Cmimi
371 LEK

Thike Midhjesh Hendi

Cmimi normal 475 LEK Cmimi 371 LEK

Thike Filetimi Hendi

Cmimi normal 890 LEK Cmimi
694 LEK

Thike Filetimi Hendi

Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Thike Shefi Hendi

Cmimi normal 5 730 LEK Cmimi
4 469 LEK

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Thike Shefi Hendi

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Cmimi normal 5 730 LEK Cmimi 4 469 LEK

Thike Kockash Hendi

Cmimi normal 4 490 LEK Cmimi
3 502 LEK

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Thike Kockash Hendi

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Cmimi normal 4 490 LEK Cmimi 3 502 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 6 300 LEK Cmimi
4 914 LEK

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Thike Kuzhine Hendi

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Cmimi normal 6 300 LEK Cmimi 4 914 LEK

Thike Sharre Hendi

Cmimi normal 970 LEK Cmimi
757 LEK

Thike sharre Hendi  

Thike Sharre Hendi

Thike sharre Hendi  

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 980 LEK Cmimi
764 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 980 LEK Cmimi 764 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Thike kuzhine Hendi 

Thike Kuzhine Hendi

Thike kuzhine Hendi 

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Thike Djathi Hendi

Cmimi normal 450 LEK Cmimi
351 LEK

Thike Djathi Hendi

Cmimi normal 450 LEK Cmimi 351 LEK

Thike Universale Hendi

Cmimi normal 435 LEK Cmimi
339 LEK

Thike Universale Hendi

Cmimi normal 435 LEK Cmimi 339 LEK

Thike Universale Hendi

Cmimi normal 460 LEK Cmimi
359 LEK

Thike universale Hendi 

Thike Universale Hendi

Thike universale Hendi 

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Lime Profesionale Hendi

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Lime me unaze per tu varur

E lehte per tu perdorur

Lime Profesionale Hendi

Lime me unaze per tu varur

E lehte per tu perdorur

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Thike me teh të mprehtë

Cmimi normal 590 LEK Cmimi
460 LEK

Thike e linjes Kitchen Prince S-052

Thike me teh të mprehtë

Thike e linjes Kitchen Prince S-052

Cmimi normal 590 LEK Cmimi 460 LEK

Thike Torte

Cmimi normal 300 LEK Cmimi
234 LEK

Spatul embëlsire metalike

Thike Torte

Spatul embëlsire metalike

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK