Tigan

Tigan

Filtra aktiv

Tenxhere Waltz Lavastone

Cmimi normal 4 700 LEK Cmimi
3 666 LEK

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Tenxhere Waltz Lavastone

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Cmimi normal 4 700 LEK Cmimi 3 666 LEK

Tenxhere salce Waltz Lavastone

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi
2 691 LEK

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Tenxhere salce Waltz Lavastone

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi 2 691 LEK

Tigan me kapak 26 cm lava...

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi
3 307 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Tigan me kapak 26 cm lava...

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

Tenxhere salce Lava Stone...

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi
2 691 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Diametri: 18 cm.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Tenxhere salce Lava Stone...

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Diametri: 18 cm.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi 2 691 LEK

Tigan Lava Stone Waltz

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi
2 340 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Tigan Lava Stone Waltz

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi 2 340 LEK

Tigan Krepash Hendi

Cmimi
5 425 LEK

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.

Tigan Krepash Hendi

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.

Cmimi 5 425 LEK

Tigan Waltz Eco friendly

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi
780 LEK

Tigan Waltz Eco friendly

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi 780 LEK

Tigan Grill Dessini

Cmimi normal 3 750 LEK Cmimi
2 925 LEK

Tigan Grill Dessini

Cmimi normal 3 750 LEK Cmimi 2 925 LEK

Tigan Me Jlo kapak 22 cm

Cmimi normal 4 100 LEK Cmimi
3 198 LEK

Tigan Me Jlo kapak 22 cm

Cmimi normal 4 100 LEK Cmimi 3 198 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi
7 980 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi 7 980 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi
7 980 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi 7 980 LEK

Set Gatimi 16 Cope Kaisa...

Cmimi normal 13 770 LEK Cmimi
10 741 LEK

Set Gatimi 16 Cope Kaisa...

Cmimi normal 13 770 LEK Cmimi 10 741 LEK

Tigan 32 cm Kaisa Villa...

Cmimi
2 640 LEK

Tigan 32 cm Kaisa Villa...

Cmimi 2 640 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi
12 390 LEK

Set Gatimi 12 Cope Kaisa...

Cmimi 12 390 LEK

Set gatimi 8 cope PETERHOF...

Cmimi
10 610 LEK

Set gatimi 8 cope PETERHOF...

Cmimi 10 610 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi
7 650 LEK

Set Gatimi 7 Cope Kaisa...

Cmimi 7 650 LEK

Tigan Grill Expert 28 cm

Cmimi normal 7 350 LEK Cmimi
5 733 LEK

Tigan Grill Expert 28 cm

Cmimi normal 7 350 LEK Cmimi 5 733 LEK

Tigan I thelle Wok Expert

Cmimi normal 5 990 LEK Cmimi
4 672 LEK

Tigan I thelle Wok Expert

Cmimi normal 5 990 LEK Cmimi 4 672 LEK

Tigan Pyrex Expert

Cmimi normal 4 360 LEK Cmimi
3 401 LEK

Tigan Pyrex Expert

Cmimi normal 4 360 LEK Cmimi 3 401 LEK

Tigan me kapak Origin

Cmimi normal 7 360 LEK Cmimi
5 741 LEK

Tigan me kapak Origin

Cmimi normal 7 360 LEK Cmimi 5 741 LEK

Tigan Wok Origin

Cmimi normal 6 070 LEK Cmimi
4 735 LEK

Tigan Wok Origin

Cmimi normal 6 070 LEK Cmimi 4 735 LEK

Tigan salce Pyrex Origin

Cmimi normal 4 830 LEK Cmimi
3 767 LEK

Tigan salce Pyrex Origin

Cmimi normal 4 830 LEK Cmimi 3 767 LEK

Tigan I thelle Wok Pyrex

Cmimi normal 4 760 LEK Cmimi
3 713 LEK

Tigan I thelle Wok Pyrex

Cmimi normal 4 760 LEK Cmimi 3 713 LEK

Tigan I thelle Pyrex Optima

Cmimi normal 3 700 LEK Cmimi
2 886 LEK

Tigan I thelle Pyrex Optima

Cmimi normal 3 700 LEK Cmimi 2 886 LEK

Tigan Pyrex Optima

Cmimi normal 2 870 LEK Cmimi
2 239 LEK

Tigan Pyrex Optima

Cmimi normal 2 870 LEK Cmimi 2 239 LEK

Tigan krepash Waltz

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi
2 995 LEK

Tigan krepash Waltz

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi 2 995 LEK

Tigan i Thelle me kapak Waltz

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi
2 574 LEK

Tigan i Thelle me kapak Waltz

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi 2 574 LEK

Tigan Waltz Grey Color

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi
1 544 LEK

Tigan Waltz Grey Color

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

Tigan I thelle Waltz Red Color

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi
2 574 LEK

Tigan I thelle Waltz Red Color

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi 2 574 LEK

Tigan Waltz Red Color

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi
1 544 LEK

Tigan Waltz Red Color

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

Tigan Granit Waltz

Cmimi normal 2 750 LEK Cmimi
2 145 LEK

Tigan Granit Waltz

Cmimi normal 2 750 LEK Cmimi 2 145 LEK

Tigan Granit Waltz

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi
1 950 LEK

Tigan Granit Waltz

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Tigan Premium Granit Waltz

Cmimi normal 3 190 LEK Cmimi
2 488 LEK

Tigan Premium Granit Waltz

Cmimi normal 3 190 LEK Cmimi 2 488 LEK

Tigan i thelle Premium...

Cmimi normal 4 120 LEK Cmimi
3 214 LEK

Tigan i thellë me kapak nga Linja WÄLTZ e prodhuar me teknologji Gjermane 

Tigan i thelle Premium...

Tigan i thellë me kapak nga Linja WÄLTZ e prodhuar me teknologji Gjermane 

Cmimi normal 4 120 LEK Cmimi 3 214 LEK

Tigan Servirje Alumini

Cmimi
5 060 LEK

Tigan Servirje Alumini

Cmimi 5 060 LEK

Tigan servirje 10cm

Cmimi
3 840 LEK

Tigan servirje 10cm

Cmimi 3 840 LEK

Tigan Alumini Fasa

Cmimi
3 360 LEK

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz.

Tigan Alumini Fasa

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz.

Cmimi 3 360 LEK

Tigan 28 cm Metallic Line...

Cmimi normal 3 960 LEK Cmimi
3 089 LEK

Tigan 28 cm Metallic Line...

Cmimi normal 3 960 LEK Cmimi 3 089 LEK

Tigan i thelle 28 cm...

Cmimi normal 4 630 LEK Cmimi
3 611 LEK

Tigan i thelle 28 cm...

Cmimi normal 4 630 LEK Cmimi 3 611 LEK

Tigan 20 cm Black Rose...

Cmimi normal 2 760 LEK Cmimi
2 153 LEK

Tigan 20 cm Black Rose...

Cmimi normal 2 760 LEK Cmimi 2 153 LEK

Tigan 24 cm Black Rose...

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi
2 636 LEK

Tigan 24 cm Black Rose...

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi 2 636 LEK

Tigan krepash 25 cm,...

Cmimi normal 2 980 LEK Cmimi
2 324 LEK

Tigan krepash 25 cm,...

Cmimi normal 2 980 LEK Cmimi 2 324 LEK

Tigan 20 cm Metallic Line...

Cmimi normal 2 460 LEK Cmimi
1 919 LEK

Tigan 20 cm Metallic Line...

Cmimi normal 2 460 LEK Cmimi 1 919 LEK

Tigan me kapak 24cm Eternal

Cmimi normal 8 890 LEK Cmimi
6 934 LEK

Tigan me kapak 24cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Tigan me kapak 24cm Eternal

Tigan me kapak 24cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Cmimi normal 8 890 LEK Cmimi 6 934 LEK

Tigan 26cm, Metallic line...

Cmimi normal 4 120 LEK Cmimi
3 214 LEK

Tigan 26cm, Metallic line...

Cmimi normal 4 120 LEK Cmimi 3 214 LEK

Tigan 26 cm, Metallic Line...

Cmimi normal 3 900 LEK Cmimi
3 042 LEK

Tigan 26 cm, Metallic Line...

Cmimi normal 3 900 LEK Cmimi 3 042 LEK

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 090 LEK Cmimi
2 410 LEK

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 090 LEK Cmimi 2 410 LEK

Tigan 20 cm, Metallic Line...

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi
1 950 LEK

Tigan 20 cm, Metallic Line...

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Tigan 26 cm, Black Rose...

Cmimi normal 3 900 LEK Cmimi
3 042 LEK

Tigan 26 cm, Black Rose...

Cmimi normal 3 900 LEK Cmimi 3 042 LEK

Tigan 28cm I thelle Eternal

Cmimi normal 8 450 LEK Cmimi
6 591 LEK

Tigan i Thelle Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Tigan 28cm I thelle Eternal

Tigan i Thelle Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Cmimi normal 8 450 LEK Cmimi 6 591 LEK

Tigan Eternal 20/24/28cm

Cmimi normal 7 890 LEK Cmimi
6 154 LEK

Tigan Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Tigan Eternal 20/24/28cm

Tigan Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Cmimi normal 7 890 LEK Cmimi 6 154 LEK

Tigan zgare katror Eternal...

Cmimi normal 9 020 LEK Cmimi
7 036 LEK

Tigan Zgare Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus

Tigan zgare katror Eternal...

Tigan Zgare Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus

Cmimi normal 9 020 LEK Cmimi 7 036 LEK

Tigan Krepash 26cm Eternal...

Cmimi normal 6 190 LEK Cmimi
4 828 LEK

Tigan Krepash Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Tigan Krepash 26cm Eternal...

Tigan Krepash Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Cmimi normal 6 190 LEK Cmimi 4 828 LEK

Tigan Profesional alumini...

Cmimi
8 315 LEK

Tigan Profesional alumini...

Cmimi 8 315 LEK

Tigan Zgare Artmartin...

Cmimi
6 100 LEK

Tigan Zgare Me Veshje Guri Nga Koleksioni Artmartin I Brandit Amercook

Tigan Zgare Artmartin...

Tigan Zgare Me Veshje Guri Nga Koleksioni Artmartin I Brandit Amercook

Cmimi 6 100 LEK

Tigan I Thelle Me Kapak 24...

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi
4 462 LEK

Tigan I Thelle Me Kapak  Nga Koleksioni Stone Touch Line I Linjes Berlinger Haus 

Tigan I Thelle Me Kapak 24...

Tigan I Thelle Me Kapak  Nga Koleksioni Stone Touch Line I Linjes Berlinger Haus 

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK

Tigan Kylie Range nga Amercook

Cmimi
3 420 LEK

Tigan Kylie Range nga Amercook

Tigan Kylie Range nga Amercook

Tigan Kylie Range nga Amercook

Cmimi 3 420 LEK

Tigan KOREA GOLD Amercook

Cmimi
1 760 LEK

Tigan KOREA GOLD , i linjes Amercook.

Tigan KOREA GOLD Amercook

Tigan KOREA GOLD , i linjes Amercook.

Cmimi 1 760 LEK

Tigan Me Bisht Te Levizshem...

Cmimi normal 3 090 LEK Cmimi
1 545 LEK

Tigan Me Bisht Te Levizshem INFITO , Nga Linja E Amercook

Tigan Me Bisht Te Levizshem...

Tigan Me Bisht Te Levizshem INFITO , Nga Linja E Amercook

Cmimi normal 3 090 LEK Cmimi 1 545 LEK

Tigan Stonetec Amercook

Cmimi
2 230 LEK

Tigan I Linjes Stonetec Nga Amercook

Tigan Stonetec Amercook

Tigan I Linjes Stonetec Nga Amercook

Cmimi 2 230 LEK

Tigan Amercook me veshje guri

Cmimi
2 460 LEK

Tigan e linjes Rockstone nga Amercook.

Tigan Amercook me veshje guri

Tigan e linjes Rockstone nga Amercook.

Cmimi 2 460 LEK

Tigan 20 cm Eternal...

Cmimi normal 5 050 LEK Cmimi
3 939 LEK

Tigan 20 cm Eternal Berlinger Haus

Tigan 20 cm Eternal...

Tigan 20 cm Eternal Berlinger Haus

Cmimi normal 5 050 LEK Cmimi 3 939 LEK

Tigan Berlinger Haus 24cm

Cmimi normal 2 730 LEK Cmimi
2 129 LEK

Tigan Nga Koleksioni Black Professional Line I Brandit Berlinger Haus

Tigan Berlinger Haus 24cm

Tigan Nga Koleksioni Black Professional Line I Brandit Berlinger Haus

Cmimi normal 2 730 LEK Cmimi 2 129 LEK

Tigan 28 cm Jlo

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi
3 962 LEK

Tigan 28 cm i linjes Jlo

Tigan 28 cm Jlo

Tigan 28 cm i linjes Jlo

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi 3 962 LEK

Tigan 24 cm Jlo

Cmimi normal 4 220 LEK Cmimi
3 292 LEK

Tigan 24 cm Jlo

Tigan 24 cm Jlo

Tigan 24 cm Jlo

Cmimi normal 4 220 LEK Cmimi 3 292 LEK

Tigan 20 cm Jlo

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi
2 636 LEK

Tigan 20 cm Jlo

Tigan 20 cm Jlo

Tigan 20 cm Jlo

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi 2 636 LEK

Tigan me veshje graniti

Cmimi normal 1 170 LEK Cmimi
913 LEK

Tigan me veshje graniti

Cmimi normal 1 170 LEK Cmimi 913 LEK

Tigan me veshje graniti MGC

Cmimi normal 2 960 LEK Cmimi
2 309 LEK

Tigan 24 cm me veshje graniti MGC 

Tigan me veshje graniti MGC

Tigan 24 cm me veshje graniti MGC 

Cmimi normal 2 960 LEK Cmimi 2 309 LEK

Tigan Amercook

Cmimi
2 810 LEK

Tigan Amercook

Cmimi 2 810 LEK

Tigan Me Veshje Guri...

Cmimi
4 640 LEK

Tigan Me Veshje Guri Nga Koleksioni Artmartin I Brandit Amercook

Tigan Me Veshje Guri...

Tigan Me Veshje Guri Nga Koleksioni Artmartin I Brandit Amercook

Cmimi 4 640 LEK

Tigan Me Veshje Guri...

Cmimi normal 2 480 LEK Cmimi
1 934 LEK

Tigan Me Veshje Guri Nga Koleksioni Stoneco I Linjes Hascevher

Tigan Me Veshje Guri...

Tigan Me Veshje Guri Nga Koleksioni Stoneco I Linjes Hascevher

Cmimi normal 2 480 LEK Cmimi 1 934 LEK

Tigan Me Veshje Guri...

Cmimi normal 2 940 LEK Cmimi
2 293 LEK

Tigan Me Veshje Guri Nga Koleksioni Stoneco I Linjes Hascevher

Tigan Me Veshje Guri...

Tigan Me Veshje Guri Nga Koleksioni Stoneco I Linjes Hascevher

Cmimi normal 2 940 LEK Cmimi 2 293 LEK

Tigan Hascevher Germanitium

Cmimi normal 1 740 LEK Cmimi
1 357 LEK

Tigan Hascevher Germanitium 

Tigan Hascevher Germanitium

Tigan Hascevher Germanitium 

Cmimi normal 1 740 LEK Cmimi 1 357 LEK

Tigan 28 Cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 870 LEK Cmimi
3 019 LEK

Tigan 28 Cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 870 LEK Cmimi 3 019 LEK

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 220 LEK Cmimi
2 512 LEK

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 220 LEK Cmimi 2 512 LEK

Tigan IDEA nga Renato Mekolli

Cmimi normal 2 160 LEK Cmimi
1 685 LEK

Tigan IDEA nga Renato Mekolli

Tigan IDEA nga Renato Mekolli

Tigan IDEA nga Renato Mekolli

Cmimi normal 2 160 LEK Cmimi 1 685 LEK