Mbajtëse ushqimi

Mbajtëse ushqimi

Filtra aktiv

Mbajtese Ushqimi Rrethore...

Cmimi normal 350 LEK Cmimi
273 LEK

Mbajtese Ushqimi Rrethore...

Cmimi normal 350 LEK Cmimi 273 LEK

Mbajtese ushqimi rrethore...

Cmimi normal 280 LEK Cmimi
218 LEK

Mbajtese ushqimi rrethore...

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi
1 248 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi 1 248 LEK

MBAJTESE USHQIMI FRS259...

Cmimi normal 1 100 LEK Cmimi
858 LEK

MBAJTESE USHQIMI FRS259...

Cmimi normal 1 100 LEK Cmimi 858 LEK

Tas qelqi me kapak

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi
967 LEK

Tas qelqi me kapak

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi 967 LEK

Ene qelqi me kapak 500 ml

Cmimi
380 LEK

Ene qelqi me kapak 500 ml

Cmimi 380 LEK

Ene Qelqi me kapak 1.2 L

Cmimi
470 LEK

Ene Qelqi me kapak 1.2 L

Cmimi 470 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi
1 872 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Tas Qelqi

Cmimi normal 230 LEK Cmimi
179 LEK

Tas Qelqi

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Mbajtese Ushqimi Bormioli...

Cmimi normal 1 170 LEK Cmimi
913 LEK

Mbajtese Ushqimi Bormioli...

Cmimi normal 1 170 LEK Cmimi 913 LEK

Mbajtese Ushqimi Bormioli...

Cmimi normal 480 LEK Cmimi
374 LEK

Mbajtese Ushqimi Bormioli...

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Mbajtese Ushqimi Bormioli...

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

Mbajtese Ushqimi Bormioli...

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

Mbajtese Ushqimi Bormioli...

Cmimi normal 650 LEK Cmimi
507 LEK

Mbajtese Ushqimi Bormioli...

Cmimi normal 650 LEK Cmimi 507 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Cmimi normal 710 LEK Cmimi
554 LEK

Rezistente ne temperatura -20°C deri ne 70°C

E pershtatshme per ne lavastovilje

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Rezistente ne temperatura -20°C deri ne 70°C

E pershtatshme per ne lavastovilje

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi
944 LEK

Rezistente ne temperatura -20°C deri ne 70°C

E pershtatshme per ne lavastovilje

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Rezistente ne temperatura -20°C deri ne 70°C

E pershtatshme per ne lavastovilje

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Cmimi normal 910 LEK Cmimi
710 LEK

Rezistente ne temperatura -20°C deri ne 70°C

E pershtatshme per ne lavastovilje

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Rezistente ne temperatura -20°C deri ne 70°C

E pershtatshme per ne lavastovilje

Cmimi normal 910 LEK Cmimi 710 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Cmimi normal 2 020 LEK Cmimi
1 576 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre

Cmimi normal 2 020 LEK Cmimi 1 576 LEK

Mbajtëse Spageti Fido Terrina

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi
850 LEK

Mbajtëse Spageti Fido Terrina

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Mbajtese Ushqimi Gelo

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Mbajtese Ushqimi Gelo

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

FRIGOVERRE SET 3 PCS QUADRO

Cmimi normal 3 400 LEK Cmimi
2 652 LEK

FRIGOVERRE SET 3 PCS QUADRO

Cmimi normal 3 400 LEK Cmimi 2 652 LEK

Mbajtese Ushqimi me kapak...

Cmimi normal 5 220 LEK Cmimi
4 072 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, et

Mbajtese Ushqimi me kapak...

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, et

Cmimi normal 5 220 LEK Cmimi 4 072 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Cmimi normal 2 620 LEK Cmimi
2 044 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte dhe doreza

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte dhe doreza

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Cmimi normal 2 620 LEK Cmimi 2 044 LEK

Mbajtese Ushqimi Wok me...

Cmimi normal 3 960 LEK Cmimi
3 089 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat Wok me Doreza, Double Wall

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Mbajtese Ushqimi Wok me...

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat Wok me Doreza, Double Wall

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Cmimi normal 3 960 LEK Cmimi 3 089 LEK

Mbajtese Ushqimi Organize...

Cmimi normal 1 310 LEK Cmimi
1 022 LEK

Mbajtese Ushqimi Organize...

Cmimi normal 1 310 LEK Cmimi 1 022 LEK

Mbajtese Ushqimi Buffet...

Cmimi normal 1 370 LEK Cmimi
1 069 LEK

Mbajtese Ushqimi Buffet...

Cmimi normal 1 370 LEK Cmimi 1 069 LEK

Mbajtese Ushqimi Buffet...

Cmimi normal 1 080 LEK Cmimi
842 LEK

Mbajtese Ushqimi Buffet...

Cmimi normal 1 080 LEK Cmimi 842 LEK

Mbajtese Ushqimi Buffet...

Cmimi normal 950 LEK Cmimi
741 LEK

Mbajtese Ushqimi Buffet...

Cmimi normal 950 LEK Cmimi 741 LEK

Mbajtese Ushqimi Buffet...

Cmimi normal 940 LEK Cmimi
733 LEK

Mbajtese Ushqimi Buffet...

Cmimi normal 940 LEK Cmimi 733 LEK

Mbajtese Ushqimesh

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

Mbajtese Ushqimesh, Transparente me mbyllje hermetike

Mbajtese Ushqimesh

Mbajtese Ushqimesh, Transparente me mbyllje hermetike

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Mbajtese ushqimi me palosje

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi
850 LEK

Kuti ushqimi me pershtatje "Homezaza"

Mbajtese ushqimi me palosje

Kuti ushqimi me pershtatje "Homezaza"

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Mbajtese ushqimi me palosje

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Mbajtese ushqimi me palosje "Homezaza", me kapak transparent  

Mbajtese ushqimi me palosje

Mbajtese ushqimi me palosje "Homezaza", me kapak transparent  

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tasa 3 cope Frigo TOP

Cmimi normal 620 LEK Cmimi
484 LEK

Tasa 3 cope Frigo TOP 

Tasa 3 cope Frigo TOP

Tasa 3 cope Frigo TOP 

Cmimi normal 620 LEK Cmimi 484 LEK

Kuti mbajtese ushqimi Frigo...

Cmimi normal 270 LEK Cmimi
211 LEK

Kuti mbajtese ushqimi Frigo TOP 2 L

Kuti mbajtese ushqimi Frigo...

Kuti mbajtese ushqimi Frigo TOP 2 L

Cmimi normal 270 LEK Cmimi 211 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi...

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi
1 404 LEK

Mbajtese Ushqimi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigoverre Evolution I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Qelqi...

Mbajtese Ushqimi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigoverre Evolution I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi 1 404 LEK

Mbajtese Ushqimi 3 Cope...

Cmimi normal 2 030 LEK Cmimi
1 583 LEK

Mbajtese Ushqimi 3 Cope Nga Koleksioni Frigoverre Quadra I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi 3 Cope...

Mbajtese Ushqimi 3 Cope Nga Koleksioni Frigoverre Quadra I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 2 030 LEK Cmimi 1 583 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 2 350 LEK Cmimi
1 833 LEK

Mbajtese Ushqimi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigoverre Evolution I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Mbajtese Ushqimi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigoverre Evolution I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 2 350 LEK Cmimi 1 833 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi...

Cmimi normal 1 270 LEK Cmimi
991 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi Nga Koleksioni Frigoverre Evolution I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Qelqi...

Mbajtese Ushqimi Qelqi Nga Koleksioni Frigoverre Evolution I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 270 LEK Cmimi 991 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi...

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi
1 310 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigoverre Evulotion I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Qelqi...

Mbajtese Ushqimi Qelqi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigoverre Evulotion I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi 1 310 LEK

Mbajtese ushqimi qelq...

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Mbajtese ushqimi qelq Frigoverre 14 cm

Mbajtese ushqimi qelq...

Mbajtese ushqimi qelq Frigoverre 14 cm

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi...

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi
1 045 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigovere I Linjes  Evolution Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Qelqi...

Mbajtese Ushqimi Qelqi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigovere I Linjes  Evolution Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi 1 045 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi
850 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi Me Mbyllje Hermetike Frigoverre E Evolution Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Mbajtese Ushqimi Qelqi Me Mbyllje Hermetike Frigoverre E Evolution Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Kuti plastike 28 litra

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

Kuti plastike 28 litra

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Kuti plastike 18 litra

Cmimi normal 990 LEK Cmimi
772 LEK

Kuti plastike 18 litra

Cmimi normal 990 LEK Cmimi 772 LEK

Mbajtese Ushqimi Me Kapak 0.3L

Cmimi normal 280 LEK Cmimi
218 LEK

Mbajtese Ushqimi Me Kapak 0.3L

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

MBAJTESE USHQIMI...

Cmimi normal 160 LEK Cmimi
125 LEK

MBAJTESE USHQIMI...

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Kuti plastike 10 litra

Cmimi normal 650 LEK Cmimi
507 LEK

Kuti plastike 10 litra

Cmimi normal 650 LEK Cmimi 507 LEK

Kuti plastike 6.5 litra

Cmimi normal 550 LEK Cmimi
429 LEK

Kuti plastike 6.5 litra

Cmimi normal 550 LEK Cmimi 429 LEK

Kuti plastike 4 litra

Cmimi normal 330 LEK Cmimi
257 LEK

Kuti plastike 4 litra

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Kuti plastike 2 litra

Cmimi normal 240 LEK Cmimi
187 LEK

Kuti plastike 2 litra

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Set mbajtese ushqimi 2...

Cmimi normal 800 LEK Cmimi
624 LEK

Set mbajtese ushqimi  2 cope

Set mbajtese ushqimi 2...

Set mbajtese ushqimi  2 cope

Cmimi normal 800 LEK Cmimi 624 LEK

Mbajtese ushqimi 450 ml

Cmimi normal 270 LEK Cmimi
211 LEK

Mbajtese ushqimi 450 ml

Mbajtese ushqimi 450 ml

Mbajtese ushqimi 450 ml

Cmimi normal 270 LEK Cmimi 211 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi
803 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Mbajtese Ushqimi Qelq Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Cmimi normal 1 250 LEK Cmimi
975 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Mbajtese Ushqimi Qelq Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 250 LEK Cmimi 975 LEK

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Cmimi normal 800 LEK Cmimi
624 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelqi Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Frigoverre...

Mbajtese Ushqimi Qelqi Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 800 LEK Cmimi 624 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Nga Koleksioni Frigovere Classic I Linjes Bormioli Rocco

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Mbajtese Ushqimi Qelq Nga Koleksioni Frigovere Classic I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Mbajtese ushqimi katror...

Cmimi normal 1 560 LEK Cmimi
1 217 LEK

Mbajtese ushqimi katror Frigoverre 22 cm 

Mbajtese ushqimi katror...

Mbajtese ushqimi katror Frigoverre 22 cm 

Cmimi normal 1 560 LEK Cmimi 1 217 LEK

Set Mbajtese Ushqimi 3 Cope...

Cmimi normal 3 130 LEK Cmimi
2 441 LEK

Set Mbajtese Ushqimi 3 Cope...

Cmimi normal 3 130 LEK Cmimi 2 441 LEK

Set Mbajtese Ushqimi 3 Cope...

Cmimi normal 960 LEK Cmimi
749 LEK

Set Mbajtese Ushqimi 3 Cope Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes Bormioli Rocco

Set Mbajtese Ushqimi 3 Cope...

Set Mbajtese Ushqimi 3 Cope Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Mbajtese ushqimi qelqi...

Cmimi normal 960 LEK Cmimi
749 LEK

Mbajtese ushqimi qelqi Frogoverre System 

Mbajtese ushqimi qelqi...

Mbajtese ushqimi qelqi Frogoverre System 

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Mbjatese Ushqimi Qelqi...

Cmimi normal 980 LEK Cmimi
764 LEK

Mbjatese Ushqimi Qelqi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes  Bormioli Rocco

Mbjatese Ushqimi Qelqi...

Mbjatese Ushqimi Qelqi Me Mbyllje Hermetike Nga Koleksioni Frigoverre Classic I Linjes  Bormioli Rocco

Cmimi normal 980 LEK Cmimi 764 LEK

Mbajtese erezash 550ml

Cmimi normal 150 LEK Cmimi
117 LEK

Mbajtese erezash 550ml

Cmimi normal 150 LEK Cmimi 117 LEK

Tas Me Kapak 2 Cope Defne...

Cmimi normal 480 LEK Cmimi
374 LEK

Tas Me Kapak Silikoni Nga Koleksioni Defne I Linjes Lav 

Tas Me Kapak 2 Cope Defne...

Tas Me Kapak Silikoni Nga Koleksioni Defne I Linjes Lav 

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK