Filtro sipas

Marka

Marka

Çmimi

Çmimi

  • 39 LEK - 136 625 LEK

Përdorimi

Përdorimi

Përbërja

Përbërja

Copë

Copë

Madhësia

Madhësia

Kapaciteti

Kapaciteti

Dimension

Dimension

Ngjyra

Ngjyra

Kuzhine

Kuzhine

Filtra aktiv

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi
788 LEK

Tave balte Belen

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi 788 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi
1 950 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi
1 310 LEK

Tave balte Baku

Cmimi normal 1 680 LEK Cmimi 1 310 LEK

Tave balte Trakya

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi
811 LEK

Tave balte Trakya

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi 811 LEK

Tave balte Tuzla

Cmimi normal 840 LEK Cmimi
655 LEK

Tave balte Tuzla

Cmimi normal 840 LEK Cmimi 655 LEK

Tave balte Iznik

Cmimi normal 590 LEK Cmimi
460 LEK

Tave balte Iznik

Cmimi normal 590 LEK Cmimi 460 LEK

Tave balte Rumeli

Cmimi normal 270 LEK Cmimi
211 LEK

Tave balte Rumeli

Cmimi normal 270 LEK Cmimi 211 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 240 LEK Cmimi
187 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 170 LEK Cmimi
133 LEK

Tave balte Mudamya

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Set tave Anadolu

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Set tave Anadolu

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Tigan Krepash Hendi

Cmimi normal 5 425 LEK Cmimi
4 232 LEK

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.

Tigan Krepash Hendi

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.

Cmimi normal 5 425 LEK Cmimi 4 232 LEK

Rrjete friteze Blue Line 6...

Cmimi normal 2 240 LEK Cmimi
1 747 LEK

Rrjete E Pershtateshme Per Fritezen Blue Line 6 Liter

Rrjete friteze Blue Line 6...

Rrjete E Pershtateshme Per Fritezen Blue Line 6 Liter

Cmimi normal 2 240 LEK Cmimi 1 747 LEK

Lopate pice hendi

Cmimi normal 6 850 LEK Cmimi
5 343 LEK

Lopate pice hendi

Cmimi normal 6 850 LEK Cmimi 5 343 LEK

Tigan paella me dy doreza

Cmimi normal 5 310 LEK Cmimi
4 142 LEK

Tigan paella me dy doreza

Cmimi normal 5 310 LEK Cmimi 4 142 LEK

Kapese per servirje ne...

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

Kapese per servirje ne...

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Rende djathi

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi
1 092 LEK

Rende djathi

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi 1 092 LEK

Okllai inoksi hendi

Cmimi normal 3 905 LEK Cmimi
3 046 LEK

Okllai inoksi hendi

Cmimi normal 3 905 LEK Cmimi 3 046 LEK

Tigan grill 28*28*5cm

Cmimi normal 6 020 LEK Cmimi
4 696 LEK

Veshja kunder ngjitjes përmirësohet nga një shtresë titani midis aluminit dhe veshjes.
Doreza është prej çeliku inox 18/10 dhe mbetet e ftohtë gjatë përdorimit.

Tigan grill 28*28*5cm

Veshja kunder ngjitjes përmirësohet nga një shtresë titani midis aluminit dhe veshjes.
Doreza është prej çeliku inox 18/10 dhe mbetet e ftohtë gjatë përdorimit.

Cmimi normal 6 020 LEK Cmimi 4 696 LEK

Infuzor tymi Aladin 100% Chef

Cmimi normal 10 005 LEK Cmimi
7 804 LEK


Infuzori i tymit Aladin eshte kopakt dhe teper i thjeshte ne perdorim.
Ky model eshte gjysem profesional, ideal per tu familajrizuar me tekniken e tymosjes se fohte per kuzhine dhe koktejle.
Permasa e tij e vogel e ben te pershtatshem per tu perdorur ne kuzhine me pak hapesire  
Tubi i filetuar eliminon metodën e vjetër të fiksimit të tasit në bazën e aspiratorit, trashësia dhe madhësia e tij parandalojnë mbinxehjen e pjesës mekanike, duke dhënë siguri dhe rezistencë më të madhe.

Infuzor tymi Aladin 100% Chef


Infuzori i tymit Aladin eshte kopakt dhe teper i thjeshte ne perdorim.
Ky model eshte gjysem profesional, ideal per tu familajrizuar me tekniken e tymosjes se fohte per kuzhine dhe koktejle.
Permasa e tij e vogel e ben te pershtatshem per tu perdorur ne kuzhine me pak hapesire  
Tubi i filetuar eliminon metodën e vjetër të fiksimit të tasit në bazën e aspiratorit, trashësia dhe madhësia e tij parandalojnë mbinxehjen e pjesës mekanike, duke dhënë siguri dhe rezistencë më të madhe.

Cmimi normal 10 005 LEK Cmimi 7 804 LEK

Ene servirje melamin F171616

Cmimi normal 2 240 LEK Cmimi
1 747 LEK

Ene servirje melamin F171616

Cmimi normal 2 240 LEK Cmimi 1 747 LEK

Ene servirje melamin me 3...

Cmimi normal 630 LEK Cmimi
491 LEK

Ene servirje melamin me 3...

Cmimi normal 630 LEK Cmimi 491 LEK

Ene servirje melamin F174706

Cmimi normal 1 100 LEK Cmimi
858 LEK

Ene servirje melamin F174706

Cmimi normal 1 100 LEK Cmimi 858 LEK

Gote melamin F173403

Cmimi normal 320 LEK Cmimi
250 LEK

Gote melamin F173403

Cmimi normal 320 LEK Cmimi 250 LEK

Pjatance melamin F163711

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi
952 LEK

Pjatance melamin F163711

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi 952 LEK

Tas melamin F155870

Cmimi normal 690 LEK Cmimi
538 LEK

Tas melamin F155870

Cmimi normal 690 LEK Cmimi 538 LEK

tas melamin F155875

Cmimi normal 940 LEK Cmimi
733 LEK

tas melamin F155875

Cmimi normal 940 LEK Cmimi 733 LEK

tas melamin F166806

Cmimi normal 760 LEK Cmimi
593 LEK

tas melamin F166806

Cmimi normal 760 LEK Cmimi 593 LEK

Ene servirje melamin H164875

Cmimi normal 560 LEK Cmimi
437 LEK

Ene servirje melamin H164875

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Pjate e thelle katrore...

Cmimi normal 540 LEK Cmimi
421 LEK

Pjate e thelle katrore...

Cmimi normal 540 LEK Cmimi 421 LEK

Ene servirje melamin F159049

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK

Ene servirje melamin F159049

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Tas melamin F166206

Cmimi normal 460 LEK Cmimi
359 LEK

Tas melamin F166206

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Tas melamin F157655

Cmimi normal 460 LEK Cmimi
359 LEK

Tas melamin F157655

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Tas me vesh melamin F177877

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tas me vesh melamin F177877

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

tave servirje melamin F182411

Cmimi normal 650 LEK Cmimi
507 LEK

tave servirje melamin F182411

Cmimi normal 650 LEK Cmimi 507 LEK

tave servirje melamin F182283

Cmimi normal 710 LEK Cmimi
554 LEK

tave servirje melamin F182283

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

tas Melamin F166005

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

tas Melamin F166005

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Tas Melamin F166808

Cmimi normal 1 290 LEK Cmimi
1 006 LEK

Tas Melamin F166808

Cmimi normal 1 290 LEK Cmimi 1 006 LEK

Mbajtese torte mermer me...

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi
1 872 LEK

Mbajtese torte mermer me...

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Tigan gize Sherbimi

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi
1 014 LEK

Tigan gize Sherbimi

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi 1 014 LEK

Tave Ovale Gize me Bazament

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi
2 028 LEK

Tave Ovale Gize me Bazament

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi 2 028 LEK

Pjatance Sherbimi Gize Me...

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi
1 638 LEK

Pjatance Sherbimi Gize Me...

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi 1 638 LEK

Pjatance Sherbimi gize me...

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi
2 496 LEK

Pjatance Sherbimi gize me...

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Tenxhere Gize Me Bazament...

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi
2 496 LEK

Tenxhere Gize Me Bazament...

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Tenxhere Gize me bazament...

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi
2 028 LEK

Tenxhere Gize me bazament...

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi 2 028 LEK

tigan sherbimi gize me...

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi
1 092 LEK

tigan sherbimi gize me...

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi 1 092 LEK

Pjatance ovale gize me...

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi
2 028 LEK

Pjatance ovale gize me...

Cmimi normal 2 600 LEK Cmimi 2 028 LEK

Tenxhere Gize Sherbimi 10cm

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi
2 184 LEK

Tenxhere Gize Sherbimi 10cm

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi 2 184 LEK

Tigan Sherbimi gize

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

Tigan Sherbimi gize

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Tigan Sherbimi Gize

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi
2 184 LEK

Tigan Sherbimi Gize

Cmimi normal 2 800 LEK Cmimi 2 184 LEK

Pjatance servirje Gize...

Cmimi normal 3 400 LEK Cmimi
2 652 LEK

Pjatance servirje Gize...

Cmimi normal 3 400 LEK Cmimi 2 652 LEK

Tigan katror gize me...

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi
1 092 LEK

Tigan katror gize me...

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi 1 092 LEK

Cante Kuzhinieri me 3 thika...

Cmimi normal 27 880 LEK Cmimi
21 746 LEK

Seti Përmban:

- Thikë 27cm me teh të ngurtë ideale për prerjen e mishit.

- Thike 1cm me teh të ngurtë ideale për prerjen e mishit të papërpunuar

- Thike 16cm  ideale për kockat, heqjen e lëkurës, heqjen e tendinave dhe dhjamit.

- Lime 22cm për thika me teh të vogël/mesatar

Cante Kuzhinieri me 3 thika...

Seti Përmban:

- Thikë 27cm me teh të ngurtë ideale për prerjen e mishit.

- Thike 1cm me teh të ngurtë ideale për prerjen e mishit të papërpunuar

- Thike 16cm  ideale për kockat, heqjen e lëkurës, heqjen e tendinave dhe dhjamit.

- Lime 22cm për thika me teh të vogël/mesatar

Cmimi normal 27 880 LEK Cmimi 21 746 LEK

Thike kuzhine e ngushte...

Cmimi normal 3 120 LEK Cmimi
2 434 LEK

Thike kuzhine e ngushte...

Cmimi normal 3 120 LEK Cmimi 2 434 LEK

Thike kuzhine e ngushte...

Cmimi normal 3 150 LEK Cmimi
2 457 LEK

Thike kuzhine e ngushte...

Cmimi normal 3 150 LEK Cmimi 2 457 LEK

Thike kuzhine e ngushte...

Cmimi normal 3 280 LEK Cmimi
2 558 LEK

Thike kuzhine e ngushte...

Cmimi normal 3 280 LEK Cmimi 2 558 LEK

Thike grirese 18cm jeshile...

Cmimi normal 4 810 LEK Cmimi
3 752 LEK

Thike grirese 18cm jeshile...

Cmimi normal 4 810 LEK Cmimi 3 752 LEK

Thike pastrimi 10cm jeshile...

Cmimi normal 1 570 LEK Cmimi
1 225 LEK

Thike pastrimi 10cm jeshile...

Cmimi normal 1 570 LEK Cmimi 1 225 LEK

Thike per domate 12cm jeshile

Cmimi normal 2 040 LEK Cmimi
1 591 LEK

Thike per domate 12cm jeshile

Cmimi normal 2 040 LEK Cmimi 1 591 LEK

Thike frutash 12cm jeshile...

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Thike frutash 12cm jeshile...

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Thike kuzhine 16cm jeshile...

Cmimi normal 3 440 LEK Cmimi
2 683 LEK

Thike kuzhine 16cm jeshile...

Cmimi normal 3 440 LEK Cmimi 2 683 LEK

Thike buke 24cm jeshile...

Cmimi normal 3 230 LEK Cmimi
2 519 LEK

Thike buke 24cm jeshile...

Cmimi normal 3 230 LEK Cmimi 2 519 LEK

Thike kuzhine 18cm jeshile

Cmimi normal 3 630 LEK Cmimi
2 831 LEK

Thike kuzhine 18cm jeshile

Cmimi normal 3 630 LEK Cmimi 2 831 LEK

Thike kuzhine e ngushte...

Cmimi normal 3 150 LEK Cmimi
2 457 LEK

Thike kuzhine e ngushte...

Cmimi normal 3 150 LEK Cmimi 2 457 LEK