Filtro sipas

Kategoritë

Kategoritë

Marka

Marka

Çmimi

Çmimi

  • 39 LEK - 514 010 LEK

Përdorimi

Përdorimi

Përbërja

Përbërja

Copë

Copë

Madhësia

Madhësia

Kapaciteti

Kapaciteti

Horeca

Horeca

Filtra aktiv

Tenxhere Anett 24x14cm

Cmimi normal 5 010 LEK Cmimi 3 908 LEK

Tenxhere Anett 24x14cm

Cmimi normal 5 010 LEK Cmimi 3 908 LEK

Tenxhere Anett 22x12cm

Cmimi normal 4 350 LEK Cmimi 3 393 LEK

Tenxhere Anett 22x12cm

Cmimi normal 4 350 LEK Cmimi 3 393 LEK

Tenxhere Anett 18x10cm

Cmimi normal 3 230 LEK Cmimi 2 519 LEK

Tenxhere Anett 18x10cm

Cmimi normal 3 230 LEK Cmimi 2 519 LEK

Tenxhere Presioni Hascevher...

Cmimi normal 11 680 LEK Cmimi 9 110 LEK

Tenxhere Presioni Hascevher...

Cmimi normal 11 680 LEK Cmimi 9 110 LEK

Tenxhere Hascevher Gastro...

Cmimi normal 22 200 LEK Cmimi 17 316 LEK

Tenxhere Hascevher Gastro...

Cmimi normal 22 200 LEK Cmimi 17 316 LEK

Thike Barbeque 3cope

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

Thike Barbeque 3cope

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

Thike Bifteku me bisht...

Cmimi normal 5 200 LEK Cmimi 4 056 LEK

Thike Bifteku me bisht...

Cmimi normal 5 200 LEK Cmimi 4 056 LEK

Forme Keku

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Forme Keku

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

berese Buke Sonifer

Cmimi normal 28 340 LEK Cmimi 22 105 LEK

berese Buke Sonifer

Cmimi normal 28 340 LEK Cmimi 22 105 LEK

Brumatrice lexical 8.5 Liter

Cmimi normal 27 240 LEK Cmimi 21 247 LEK

Brumatrice lexical 8.5 Liter

Cmimi normal 27 240 LEK Cmimi 21 247 LEK

Shishe Salcash 2cope

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shishe Salcash 2cope

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Prerese veze

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Prerese veze

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Shtypese pure patatesh

Cmimi normal 2 705 LEK Cmimi 2 110 LEK

Shtypese pure patatesh

Cmimi normal 2 705 LEK Cmimi 2 110 LEK

Hapese Konservash

Cmimi normal 15 515 LEK Cmimi 12 102 LEK

Hapesja e Konservave Montohet Lehtesisht ne Tavoline 

Hapese Konservash

Hapesja e Konservave Montohet Lehtesisht ne Tavoline 

Cmimi normal 15 515 LEK Cmimi 12 102 LEK

Spatul Inoksi Hendi

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Spatul Inoksi Hendi

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Hapese konserve Hendi

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi 1 045 LEK

Hapese konserve Hendi

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi 1 045 LEK

Ene me mase

Cmimi normal 660 LEK Cmimi 515 LEK

Ene me mase

Cmimi normal 660 LEK Cmimi 515 LEK

Vajore Inoksi

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Vajore Inoksi

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Okllai Inoksi me mbajtese

Cmimi normal 5 555 LEK Cmimi 4 333 LEK

Okllai Inoksi me mbajtese

Cmimi normal 5 555 LEK Cmimi 4 333 LEK

Luge Akullore

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi 780 LEK

Luge Akullore

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi 780 LEK

Okllai Druri Hendi

Cmimi normal 5 690 LEK Cmimi 4 438 LEK

Okllai Druri Hendi

Cmimi normal 5 690 LEK Cmimi 4 438 LEK

Mbajtese Dritherash

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi 1 295 LEK

Mbajtese Dritherash

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi 1 295 LEK

Set Mulli dhe kripore

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Set Mulli dhe kripore

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Set Mulli kripe&Piperi 2cope

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Set Mulli kripe&Piperi 2cope

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Set Mulli Kripe&Piperi 2cope

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Set Mulli Kripe&Piperi 2cope

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Set Mulli kripe dhe piperi...

Cmimi normal 3 800 LEK Cmimi 2 964 LEK

Kombinimi i materialit te drurit dhe qeramikes ju jep mullinjeve harmonine e veres

Set Mulli kripe dhe piperi...

Kombinimi i materialit te drurit dhe qeramikes ju jep mullinjeve harmonine e veres

Cmimi normal 3 800 LEK Cmimi 2 964 LEK

Tenxhere per 4 colander

Cmimi normal 12 360 LEK Cmimi 9 641 LEK

Tenxhere per 4 colander

Cmimi normal 12 360 LEK Cmimi 9 641 LEK

Tenxhere me 4 Colander

Cmimi normal 49 610 LEK Cmimi 38 696 LEK

Tenxhere me 4 Colander

Cmimi normal 49 610 LEK Cmimi 38 696 LEK

Kapak Tenxhere

Cmimi normal 8 410 LEK Cmimi 6 560 LEK

Kapak Tenxhere

Cmimi normal 8 410 LEK Cmimi 6 560 LEK

Kullese Spageti 1/4 Fasa

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi 7 277 LEK

Kullese Spageti 1/4 Fasa

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi 7 277 LEK

tenxhere alumini

Cmimi normal 13 550 LEK Cmimi 10 569 LEK

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz

tenxhere alumini

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz

Cmimi normal 13 550 LEK Cmimi 10 569 LEK

Kullese Spageti Fasa

Cmimi normal 16 430 LEK Cmimi 12 815 LEK

Kullese Spageti Fasa

Cmimi normal 16 430 LEK Cmimi 12 815 LEK

Kapak tenxhere Alumini

Cmimi normal 1 820 LEK Cmimi 1 420 LEK

Kapak tenxhere Alumini

Cmimi normal 1 820 LEK Cmimi 1 420 LEK

Tenxhere Alumini me bisht...

Cmimi normal 4 040 LEK Cmimi 3 151 LEK

Tenxhere Alumini me bisht...

Cmimi normal 4 040 LEK Cmimi 3 151 LEK

Tenxhere Alumini me bisht Alta

Cmimi normal 3 440 LEK Cmimi 2 683 LEK

Tenxhere Alumini me bisht Alta

Cmimi normal 3 440 LEK Cmimi 2 683 LEK

Tenxhere Alumini Bassa

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

Tenxhere Alumini Bassa

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

Tenxhere Alumini Alta

Cmimi normal 9 010 LEK Cmimi 7 028 LEK

Tenxhere Alumini Alta

Cmimi normal 9 010 LEK Cmimi 7 028 LEK

Tigan Servirje Alumini

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi 3 947 LEK

Tigan Servirje Alumini

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi 3 947 LEK

Tigan servirje 10cm

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi 2 995 LEK

Tigan servirje 10cm

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi 2 995 LEK

Tenxhere Servirje me 2 doreza

Cmimi normal 4 730 LEK Cmimi 3 689 LEK

Tenxhere Servirje me 2 doreza

Cmimi normal 4 730 LEK Cmimi 3 689 LEK

Tenxhere Servirje Me 2 Veshe

Cmimi normal 5 410 LEK Cmimi 4 220 LEK

Tenxhere Servirje Me 2 Veshe

Cmimi normal 5 410 LEK Cmimi 4 220 LEK

Tigan Alumini Fasa

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi 2 621 LEK

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz.

Tigan Alumini Fasa

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz.

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi 2 621 LEK

Mbajtese Ushqimi/Ekspozitor 9L

Cmimi normal 11 595 LEK Cmimi 9 044 LEK

Ideale për bufe dhe katering

Përfshinë mbajtëset per ethanol dhe mbajtesen e ushqimit inox 6.5 cm të thellë

I përshtatshëm për tava ushqimore deri në 6.5cm të thella

Mbajtese Ushqimi/Ekspozitor 9L

Ideale për bufe dhe katering

Përfshinë mbajtëset per ethanol dhe mbajtesen e ushqimit inox 6.5 cm të thellë

I përshtatshëm për tava ushqimore deri në 6.5cm të thella

Cmimi normal 11 595 LEK Cmimi 9 044 LEK

Ethanol hendi

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Ethanol hendi

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Spatul e zeze

Cmimi normal 490 LEK Cmimi 382 LEK

Spatul e zeze

Cmimi normal 490 LEK Cmimi 382 LEK

Mulli Piperi

Cmimi normal 1 130 LEK Cmimi 881 LEK

Mulli Piperi

Cmimi normal 1 130 LEK Cmimi 881 LEK

Peshore Kuzhine 100kg

Cmimi normal 11 010 LEK Cmimi 8 588 LEK

Peshore Kuzhine 100kg

Cmimi normal 11 010 LEK Cmimi 8 588 LEK

Peshore Kuzhine 15 kg

Cmimi normal 5 305 LEK Cmimi 4 138 LEK

Peshore Kuzhine 15 kg

Cmimi normal 5 305 LEK Cmimi 4 138 LEK

Tas(ramekin) per forma

Cmimi normal 75 LEK Cmimi 59 LEK

Tas(ramekin) per forma

Cmimi normal 75 LEK Cmimi 59 LEK

Kullese Inoxi Hendi

Cmimi normal 2 170 LEK Cmimi 1 693 LEK

Kullese Inoxi Hendi

Cmimi normal 2 170 LEK Cmimi 1 693 LEK

kripore teke

Cmimi normal 70 LEK Cmimi 55 LEK

kripore teke

Cmimi normal 70 LEK Cmimi 55 LEK

Set mbajtese kripe dhe piperi

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Set mbajtese kripe dhe piperi

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Set vajore 4cope

Cmimi normal 2 240 LEK Cmimi 1 747 LEK

Set vajore 4cope

Cmimi normal 2 240 LEK Cmimi 1 747 LEK

Mbajtese Letre Tavoline

Cmimi normal 250 LEK Cmimi 195 LEK

Mbajtese Letre Tavoline

Cmimi normal 250 LEK Cmimi 195 LEK

Shishe ketch up-i...

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shishe ketch up-i...

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shishe Ketch up-i 350ml

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Shishe Ketch up-i 350ml

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Shishe Ketch up-i...

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Shishe Ketch up-i...

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Kosh Friture

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Kosh Friture

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Forme keku hendi

Cmimi normal 1 450 LEK Cmimi 1 131 LEK

Forme keku hendi

Cmimi normal 1 450 LEK Cmimi 1 131 LEK

Mbajtese/kullese Lugesh dhe...

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Mbajtese/kullese Lugesh dhe...

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK