Filtro sipas

Marka

Marka

Çmimi

Çmimi

  • 3 060 LEK - 23 740 LEK

Përdorimi

Përdorimi

Mikser

Mikser

Filtra aktiv

Mixer raf R.6660W

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi
1 404 LEK

Mixer raf R.6660W

Cmimi normal 1 800 LEK Cmimi 1 404 LEK

Mikser dore

Cmimi normal 1 720 LEK Cmimi
1 342 LEK

Mikser dore

Cmimi normal 1 720 LEK Cmimi 1 342 LEK

Mikser dore

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi
1 373 LEK

Mikser dore

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Mikser Thomson

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi
2 574 LEK

Mikser Thomson

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi 2 574 LEK

Mixer Per Frape

Cmimi normal 23 740 LEK Cmimi
18 517 LEK

Ideale për frappe, ekspres, kapuçino dhe milkshake

Mixer Per Frape

Ideale për frappe, ekspres, kapuçino dhe milkshake

Cmimi normal 23 740 LEK Cmimi 18 517 LEK

Mixer Dore 300W

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi
2 948 LEK

Mixer Dore 300W

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi 2 948 LEK

Mixer Dore Me Mbajtese

Cmimi normal 4 590 LEK Cmimi
3 580 LEK

Mixer Dore Me Mbajtese

Cmimi normal 4 590 LEK Cmimi 3 580 LEK

Mixer Dore 200w

Cmimi normal 3 060 LEK Cmimi
2 387 LEK

Mixer Dore 200w

Cmimi normal 3 060 LEK Cmimi 2 387 LEK

Mixer Dore 300w

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi
2 948 LEK

Mixer Dore 300w

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi 2 948 LEK