Elektrike Hendi

Elektrike Hendi

Filtra aktiv

Tharese rrobash Emotion 20...

Cmimi normal 4 710 LEK Cmimi
3 674 LEK

Tharese rrobash Emotion 20...

Cmimi normal 4 710 LEK Cmimi 3 674 LEK

Makine akulli

Cmimi normal 67 140 LEK Cmimi
52 369 LEK

Makine akulli 

Makine akulli

Makine akulli 

Cmimi normal 67 140 LEK Cmimi 52 369 LEK

Tostiere profesionale

Cmimi normal 38 355 LEK Cmimi
29 917 LEK

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E përfshirë furça telit.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Tostiere profesionale

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E përfshirë furça telit.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Cmimi normal 38 355 LEK Cmimi 29 917 LEK

Vater induksioni  profesionale

Cmimi normal 18 355 LEK Cmimi
14 317 LEK

Vater induksioni  profesionale 

Vater induksioni  profesionale

Vater induksioni  profesionale 

Cmimi normal 18 355 LEK Cmimi 14 317 LEK

Pajisje vakumi për ushqime13L

Cmimi normal 51 020 LEK Cmimi
39 796 LEK

Pajisje vakumi për ushqime 13L

Pajisje vakumi për ushqime13L

Pajisje vakumi për ushqime 13L

Cmimi normal 51 020 LEK Cmimi 39 796 LEK

Friteze profesionale 8L

Cmimi normal 29 180 LEK Cmimi
22 760 LEK

Friteze BLUE LINE

Friteze profesionale 8L

Friteze BLUE LINE

Cmimi normal 29 180 LEK Cmimi 22 760 LEK

Makine profesionale per...

Cmimi normal 242 425 LEK Cmimi
189 092 LEK

Makine per paketimin e qeseve te vakumit

Makine profesionale per...

Makine per paketimin e qeseve te vakumit

Cmimi normal 242 425 LEK Cmimi 189 092 LEK

Mikrovale Hendi

Cmimi normal 28 620 LEK Cmimi
22 324 LEK

Mikrovale Hendi

Cmimi normal 28 620 LEK Cmimi 22 324 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 41 235 LEK Cmimi
32 163 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 41 235 LEK Cmimi 32 163 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 17 545 LEK Cmimi
13 685 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 17 545 LEK Cmimi 13 685 LEK

Shtrydhese Frutash Hendi

Cmimi normal 34 755 LEK Cmimi
27 109 LEK

Shtrydhese Frutash Hendi

Cmimi normal 34 755 LEK Cmimi 27 109 LEK

Prerese Sallami Hendi

Cmimi normal 87 340 LEK Cmimi
68 125 LEK

Materiali inoks me këmbë jo rrëshqitëse.

Motori është i pajisur me mbrojtje kundër mbinxehjes.

Motori ka një fuqi shtesë të lartë për prerjen e mishit të fortë.

Çmontohet shpejt dhe lehtë për pastrim.

Diametri i tehut: 220 mm.

Trashësia e prerjes e rregullueshme hap pas hapi deri në 12 mm.

Diametri maksimal i prerjes: 150 mm.

Prerese Sallami Hendi

Materiali inoks me këmbë jo rrëshqitëse.

Motori është i pajisur me mbrojtje kundër mbinxehjes.

Motori ka një fuqi shtesë të lartë për prerjen e mishit të fortë.

Çmontohet shpejt dhe lehtë për pastrim.

Diametri i tehut: 220 mm.

Trashësia e prerjes e rregullueshme hap pas hapi deri në 12 mm.

Diametri maksimal i prerjes: 150 mm.

Cmimi normal 87 340 LEK Cmimi 68 125 LEK

Tenxhere Supe Hendi

Cmimi normal 20 580 LEK Cmimi
16 052 LEK

Krijon izolim termik dhe zvogelon konsumimin e energjise

Termostati i rregullueshem nga 65 ne 95

Zvogelon konsumimin e energjise ne 30%

Ekran dixhital me prekje

Me shtrese mbrojtje nga mbinxehja

Ideale per bufe

Tenxhere Supe Hendi

Krijon izolim termik dhe zvogelon konsumimin e energjise

Termostati i rregullueshem nga 65 ne 95

Zvogelon konsumimin e energjise ne 30%

Ekran dixhital me prekje

Me shtrese mbrojtje nga mbinxehja

Ideale per bufe

Cmimi normal 20 580 LEK Cmimi 16 052 LEK

Tostier Waffle Hendi

Cmimi normal 34 545 LEK Cmimi
26 945 LEK

- Mund te behen 20 waffles ne ore

- Diametri i waffles 19 cm

Tostier Waffle Hendi

- Mund te behen 20 waffles ne ore

- Diametri i waffles 19 cm

Cmimi normal 34 545 LEK Cmimi 26 945 LEK

Thekse Buke Hendi

Cmimi normal 88 040 LEK Cmimi
68 671 LEK

- Dy elemente ngrohese te vecanta nje poshte dhe nje mbi transportues

- I pershtatshem per thekjen e vazhdueshme te bukes

- Shpejtesia e transportuesit eshte e rregullueshme

- Koha e thekjes deri ne 5 min

Thekse Buke Hendi

- Dy elemente ngrohese te vecanta nje poshte dhe nje mbi transportues

- I pershtatshem per thekjen e vazhdueshme te bukes

- Shpejtesia e transportuesit eshte e rregullueshme

- Koha e thekjes deri ne 5 min

Cmimi normal 88 040 LEK Cmimi 68 671 LEK

Zgare gatimi profesionale...

Cmimi normal 47 880 LEK Cmimi
37 346 LEK

- Zgare gatimi profesionale Blue Line 

- Pllaka e pjekjes me krom të fortë (9 mm) e bën pastrimin më të lehtë.

- Temperatura mund të rregullohet deri në 300 ° C.

- I përshtatshëm për përdorim të vazhdueshëm.

- Çelësi i ndezjes / fikjes me dritën treguese.

Zgare gatimi profesionale...

- Zgare gatimi profesionale Blue Line 

- Pllaka e pjekjes me krom të fortë (9 mm) e bën pastrimin më të lehtë.

- Temperatura mund të rregullohet deri në 300 ° C.

- I përshtatshëm për përdorim të vazhdueshëm.

- Çelësi i ndezjes / fikjes me dritën treguese.

Cmimi normal 47 880 LEK Cmimi 37 346 LEK