Pajisje Gatimi

Pajisje Gatimi

Filtra aktiv

Multicooker Raf R.177

Cmimi normal 7 200 LEK Cmimi
5 616 LEK

Multicooker Raf R.177

Cmimi normal 7 200 LEK Cmimi 5 616 LEK

Sobe me gaz me 4 vatra...

Cmimi normal 6 080 LEK Cmimi
4 742 LEK

Sobe me gaz me 4 vatra...

Cmimi normal 6 080 LEK Cmimi 4 742 LEK

Tostier profesional me 6 vende

Cmimi normal 37 430 LEK Cmimi
29 195 LEK

Temperatura mund të arrijë ne maksimum dhe gjithashtu ftohet brenda 30 sekondave.

Çelës për zgjedhjen e grupeve të ndryshme të ngrohjes.

Timer mekanik 15 minuta me zile.

Tostier profesional me 6 vende

Temperatura mund të arrijë ne maksimum dhe gjithashtu ftohet brenda 30 sekondave.

Çelës për zgjedhjen e grupeve të ndryshme të ngrohjes.

Timer mekanik 15 minuta me zile.

Cmimi normal 37 430 LEK Cmimi 29 195 LEK

Mikrovale Hendi

Cmimi normal 28 620 LEK Cmimi
22 324 LEK

Mikrovale Hendi

Cmimi normal 28 620 LEK Cmimi 22 324 LEK

Furre elektrike per tymosje

Cmimi normal 65 895 LEK Cmimi
51 398 LEK

Furra e tymit është ideale për tymosjen e një sërë ushqimesh si peshku, viçi, proshutë dhe perime.

E bërë prej çeliku inox, me një derë me izolim të dyfishtë që mbyllet magnetikisht.

Temperatura e rregullueshme me termostat, termometër i integruar në derë.

E pajisur me një ventilim të ajrit të nxehtë në pjesën e pasme.

E pajisur me 3 grila (40x27.9 cm) dhe 3 grepa mishi

Furre elektrike per tymosje

Furra e tymit është ideale për tymosjen e një sërë ushqimesh si peshku, viçi, proshutë dhe perime.

E bërë prej çeliku inox, me një derë me izolim të dyfishtë që mbyllet magnetikisht.

Temperatura e rregullueshme me termostat, termometër i integruar në derë.

E pajisur me një ventilim të ajrit të nxehtë në pjesën e pasme.

E pajisur me 3 grila (40x27.9 cm) dhe 3 grepa mishi

Cmimi normal 65 895 LEK Cmimi 51 398 LEK

Grirese elektrike

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi
1 295 LEK

Grirese elektrike

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi 1 295 LEK

Grirese perimesh

Cmimi normal 2 010 LEK Cmimi
1 568 LEK

Grirese perimesh

Cmimi normal 2 010 LEK Cmimi 1 568 LEK

Thekese buke

Cmimi normal 3 830 LEK Cmimi
2 987 LEK

Thekese buke

Cmimi normal 3 830 LEK Cmimi 2 987 LEK

Plite gatimi Raf

Cmimi normal 4 080 LEK Cmimi
3 182 LEK

Plite gatimi Raf

Cmimi normal 4 080 LEK Cmimi 3 182 LEK

Plite gatimi raf

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi
944 LEK

Plite gatimi raf

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Mini Furre elektrike

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi
2 636 LEK

Mini Furre elektrike

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi 2 636 LEK

Mikrovale

Cmimi normal 16 580 LEK Cmimi
12 932 LEK

Mikrovale

Cmimi normal 16 580 LEK Cmimi 12 932 LEK

Berese ravioli

Cmimi normal 3 190 LEK Cmimi
2 488 LEK

Berese ravioli

Cmimi normal 3 190 LEK Cmimi 2 488 LEK

Multicooker Waltz

Cmimi normal 17 000 LEK Cmimi
9 999 LEK

Shijoni ushqimet e shëndetshme edhe të vështira në ditët më të ngarkuara tuajat me multicooker-in nga brandi gjerman Waltz

Multicooker Waltz

Shijoni ushqimet e shëndetshme edhe të vështira në ditët më të ngarkuara tuajat me multicooker-in nga brandi gjerman Waltz

Cmimi normal 17 000 LEK Cmimi 9 999 LEK

Mikser 1500w/ LMB-1802

Cmimi normal 23 220 LEK Cmimi
18 112 LEK

Mikser 1500w/ LMB-1802

Cmimi normal 23 220 LEK Cmimi 18 112 LEK

Plite Gatimi Induksion

Cmimi normal 44 785 LEK Cmimi
34 932 LEK

Plite Gatimi Induksion 

Plite Gatimi Induksion

Plite Gatimi Induksion 

Cmimi normal 44 785 LEK Cmimi 34 932 LEK

Plite Gatimi

Cmimi normal 3 600 LEK Cmimi
2 808 LEK

Plite Gatimi

Cmimi normal 3 600 LEK Cmimi 2 808 LEK

Beres Kokoshkash

Cmimi normal 6 650 LEK Cmimi
5 187 LEK

Kokoshtak pergatiten pa vaj, duke ju mundesuar ushqim me te shendetshem me me pak kalori 

Beres Kokoshkash

Kokoshtak pergatiten pa vaj, duke ju mundesuar ushqim me te shendetshem me me pak kalori 

Cmimi normal 6 650 LEK Cmimi 5 187 LEK

GRIRES MISHI 2000w/LMG-2003

Cmimi normal 20 530 LEK Cmimi
16 013 LEK


GRIRES MISHI 2000w/LMG-2003


Cmimi normal 20 530 LEK Cmimi 16 013 LEK

PLITE GATIMI CERAMIC...

Cmimi normal 3 204 LEK Cmimi
2 399 LEK

PLITE GATIMI CERAMIC...

Cmimi normal 3 204 LEK Cmimi 2 399 LEK

PLITE GATIMI CERAMIC...

Cmimi normal 7 290 LEK Cmimi
5 686 LEK

PLITE GATIMI CERAMIC...

Cmimi normal 7 290 LEK Cmimi 5 686 LEK

PLITE GATIMI 1500w/LHP-2702

Cmimi normal 3 110 LEK Cmimi
2 426 LEK

PLITE GATIMI 1500w/LHP-2702

Cmimi normal 3 110 LEK Cmimi 2 426 LEK

FURRE SOBE ELEKTRIKE 45L...

Cmimi normal 12 540 LEK Cmimi
9 781 LEK

FURRE SOBE ELEKTRIKE 45L...

Cmimi normal 12 540 LEK Cmimi 9 781 LEK

Plite Hendi

Cmimi normal 14 465 LEK Cmimi
11 283 LEK

Plite gatimi me induksion

Kuti plastike e zezë me sipërfaqe gatimi prej qelqi kristal

Fuqia e rregullueshme në 10 nivele. Pajisur me mbrojtje elektronike nga mbinxehja

Paneli i kontrollit me ekran LED dhe funksionim me prekje

Plite Hendi

Plite gatimi me induksion

Kuti plastike e zezë me sipërfaqe gatimi prej qelqi kristal

Fuqia e rregullueshme në 10 nivele. Pajisur me mbrojtje elektronike nga mbinxehja

Paneli i kontrollit me ekran LED dhe funksionim me prekje

Cmimi normal 14 465 LEK Cmimi 11 283 LEK

Plite Hendi

Cmimi normal 16 275 LEK Cmimi
12 695 LEK

- Siperfaqe qelqi qeramike

- Ekran me prekje

- Ngarkesa maksimale 15 kg

- I pershtatshem per tigan me bazament 12 cm dhe 26 cm

Plite Hendi

- Siperfaqe qelqi qeramike

- Ekran me prekje

- Ngarkesa maksimale 15 kg

- I pershtatshem per tigan me bazament 12 cm dhe 26 cm

Cmimi normal 16 275 LEK Cmimi 12 695 LEK

Plite gatimi profesionale

Cmimi normal 46 155 LEK Cmimi
36 001 LEK

Vater induksioni 

Plite gatimi profesionale

Vater induksioni 

Cmimi normal 46 155 LEK Cmimi 36 001 LEK