Multicooker Waltz17 000 LEK
9 999 LEK Kurse 7 001 LEK

Shijoni ushqimet e shëndetshme edhe të vështira në ditët më të ngarkuara tuajat me multicooker-in nga brandi gjerman WaltzSasia


Bli me nje klik

- Brandi: Waltz

- Fuqia: 1000 W

- Kapacitet:  6 litra

- Paneli i kontrollit me prekje

- Dizajn i madh i ekranit LED

- Funksioni i ngrohjes deri në 24 orë

- Funksioni i shtyrjes së fillimit të proçesit deri në 24 orë

- Sinjali i fillimit dhe përfundimit të programit

Kodi: M2850

M2850

Referenca specifike