Filtro sipas

Kategoritë

Kategoritë

Marka

Marka

Çmimi

Çmimi

  • 1 LEK - 514 010 LEK

Përdorimi

Përdorimi

Përbërja

Përbërja

Copë

Copë

Madhësia

Madhësia

Kapaciteti

Kapaciteti

Shop

Shop

Filtra aktiv

Bombul Gazi 4 Cope

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Bombul gazi per rimbushjen e cakmakeve te kuzhines qe perdoren per pjekje si psh krem brulee

Bombul Gazi 4 Cope

Bombul gazi per rimbushjen e cakmakeve te kuzhines qe perdoren per pjekje si psh krem brulee

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Kapese shume perdorimshe buffe

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Kapese shume perdorimshe buffe

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Ekspozitor me ftohje 2 katesh

Cmimi normal 20 225 LEK Cmimi 15 776 LEK

Ekspozitor me ftohje 2 katesh

Cmimi normal 20 225 LEK Cmimi 15 776 LEK

Vaskete inoksi

Cmimi normal 3 920 LEK Cmimi 3 058 LEK

Vaskete inoksi

Cmimi normal 3 920 LEK Cmimi 3 058 LEK

Pincete me koke cilindrike

Cmimi normal 640 LEK Cmimi 499 LEK

Pincete me koke cilindrike

Cmimi normal 640 LEK Cmimi 499 LEK

Pincete me koke cilindrike...

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi 811 LEK

Pincete me koke cilindrike...

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi 811 LEK

Pincete me koke cilindrike

Cmimi normal 515 LEK Cmimi 402 LEK

Pincete me koke cilindrike

Cmimi normal 515 LEK Cmimi 402 LEK

Pincete me koke katrore

Cmimi normal 265 LEK Cmimi 207 LEK

Pincete me koke katrore

Cmimi normal 265 LEK Cmimi 207 LEK

Forme Keku

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Forme Keku

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Brumatrice lexical 8.5 Liter

Cmimi normal 27 240 LEK Cmimi 21 247 LEK

Brumatrice lexical 8.5 Liter

Cmimi normal 27 240 LEK Cmimi 21 247 LEK

Shishe Salcash 2cope

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shishe Salcash 2cope

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shtypese pure patatesh

Cmimi normal 2 705 LEK Cmimi 2 110 LEK

Shtypese pure patatesh

Cmimi normal 2 705 LEK Cmimi 2 110 LEK

Spatul Inoksi Hendi

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Spatul Inoksi Hendi

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Okllai Inoksi me mbajtese

Cmimi normal 5 555 LEK Cmimi 4 333 LEK

Okllai Inoksi me mbajtese

Cmimi normal 5 555 LEK Cmimi 4 333 LEK

Okllai Druri Hendi

Cmimi normal 5 690 LEK Cmimi 4 438 LEK

Okllai Druri Hendi

Cmimi normal 5 690 LEK Cmimi 4 438 LEK

Mbajtese Dritherash

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi 1 295 LEK

Mbajtese Dritherash

Cmimi normal 1 660 LEK Cmimi 1 295 LEK

Set Mulli dhe kripore

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Set Mulli dhe kripore

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Set Mulli kripe&Piperi 2cope

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Set Mulli kripe&Piperi 2cope

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Set Mulli Kripe&Piperi 2cope

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Set Mulli Kripe&Piperi 2cope

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Set Mulli kripe dhe piperi...

Cmimi normal 3 800 LEK Cmimi 2 964 LEK

Kombinimi i materialit te drurit dhe qeramikes ju jep mullinjeve harmonine e veres

Set Mulli kripe dhe piperi...

Kombinimi i materialit te drurit dhe qeramikes ju jep mullinjeve harmonine e veres

Cmimi normal 3 800 LEK Cmimi 2 964 LEK

Tenxhere per 4 colander

Cmimi normal 12 360 LEK Cmimi 9 641 LEK

Tenxhere per 4 colander

Cmimi normal 12 360 LEK Cmimi 9 641 LEK

Tenxhere me 4 Colander

Cmimi normal 49 610 LEK Cmimi 38 696 LEK

Tenxhere me 4 Colander

Cmimi normal 49 610 LEK Cmimi 38 696 LEK

Kapak Tenxhere

Cmimi normal 8 410 LEK Cmimi 6 560 LEK

Kapak Tenxhere

Cmimi normal 8 410 LEK Cmimi 6 560 LEK

Kullese Spageti 1/4 Fasa

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi 7 277 LEK

Kullese Spageti 1/4 Fasa

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi 7 277 LEK

tenxhere alumini

Cmimi normal 13 550 LEK Cmimi 10 569 LEK

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz

tenxhere alumini

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz

Cmimi normal 13 550 LEK Cmimi 10 569 LEK

Kullese Spageti Fasa

Cmimi normal 16 430 LEK Cmimi 12 815 LEK

Kullese Spageti Fasa

Cmimi normal 16 430 LEK Cmimi 12 815 LEK

Kapak tenxhere Alumini

Cmimi normal 1 820 LEK Cmimi 1 420 LEK

Kapak tenxhere Alumini

Cmimi normal 1 820 LEK Cmimi 1 420 LEK

Tenxhere Alumini me bisht Alta

Cmimi normal 3 440 LEK Cmimi 2 683 LEK

Tenxhere Alumini me bisht Alta

Cmimi normal 3 440 LEK Cmimi 2 683 LEK

Tenxhere Alumini Bassa

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

Tenxhere Alumini Bassa

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

Tenxhere Alumini Alta

Cmimi normal 9 010 LEK Cmimi 7 028 LEK

Tenxhere Alumini Alta

Cmimi normal 9 010 LEK Cmimi 7 028 LEK

Mbajtese Ushqimi/Ekspozitor 9L

Cmimi normal 11 595 LEK Cmimi 9 044 LEK

Ideale për bufe dhe katering

Përfshinë mbajtëset per ethanol dhe mbajtesen e ushqimit inox 6.5 cm të thellë

I përshtatshëm për tava ushqimore deri në 6.5cm të thella

Mbajtese Ushqimi/Ekspozitor 9L

Ideale për bufe dhe katering

Përfshinë mbajtëset per ethanol dhe mbajtesen e ushqimit inox 6.5 cm të thellë

I përshtatshëm për tava ushqimore deri në 6.5cm të thella

Cmimi normal 11 595 LEK Cmimi 9 044 LEK

Ethanol hendi

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Ethanol hendi

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Spatul e zeze

Cmimi normal 490 LEK Cmimi 382 LEK

Spatul e zeze

Cmimi normal 490 LEK Cmimi 382 LEK

Mulli Piperi

Cmimi normal 1 130 LEK Cmimi 881 LEK

Mulli Piperi

Cmimi normal 1 130 LEK Cmimi 881 LEK

Peshore Kuzhine 100kg

Cmimi normal 11 010 LEK Cmimi 8 588 LEK

Peshore Kuzhine 100kg

Cmimi normal 11 010 LEK Cmimi 8 588 LEK

Peshore Kuzhine 15 kg

Cmimi normal 5 305 LEK Cmimi 4 138 LEK

Peshore Kuzhine 15 kg

Cmimi normal 5 305 LEK Cmimi 4 138 LEK

Tas(ramekin) per forma

Cmimi normal 75 LEK Cmimi 59 LEK

Tas(ramekin) per forma

Cmimi normal 75 LEK Cmimi 59 LEK

kripore teke

Cmimi normal 70 LEK Cmimi 55 LEK

kripore teke

Cmimi normal 70 LEK Cmimi 55 LEK

Set mbajtese kripe dhe piperi

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Set mbajtese kripe dhe piperi

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Shishe ketch up-i...

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shishe ketch up-i...

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shishe Ketch up-i 350ml

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Shishe Ketch up-i 350ml

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Shishe Ketch up-i...

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Shishe Ketch up-i...

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Forme keku hendi

Cmimi normal 1 450 LEK Cmimi 1 131 LEK

Forme keku hendi

Cmimi normal 1 450 LEK Cmimi 1 131 LEK

Mbajtese/kullese Lugesh dhe...

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Mbajtese/kullese Lugesh dhe...

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Grirese Mishi Porfesionale

Cmimi normal 136 625 LEK Cmimi 106 568 LEK

Grirese Mishi Porfesionale

Cmimi normal 136 625 LEK Cmimi 106 568 LEK

Lopate Pice

Cmimi normal 11 200 LEK Cmimi 8 736 LEK

Lopate Pice

Cmimi normal 11 200 LEK Cmimi 8 736 LEK

Cekic Mishi hendi

Cmimi normal 1 450 LEK Cmimi 1 131 LEK

Cekic Mishi hendi

Cmimi normal 1 450 LEK Cmimi 1 131 LEK

element kuzhine Garuzhde Hendi

Cmimi normal 1 255 LEK Cmimi 979 LEK

element kuzhine Garuzhde Hendi

Cmimi normal 1 255 LEK Cmimi 979 LEK

Spatul e performuar hendi

Cmimi normal 1 080 LEK Cmimi 842 LEK

Spatul e performuar hendi

Cmimi normal 1 080 LEK Cmimi 842 LEK

Element Kuzhine Kolander Hendi

Cmimi normal 1 135 LEK Cmimi 885 LEK

Element Kuzhine Kolander Hendi

Cmimi normal 1 135 LEK Cmimi 885 LEK

Lime thikash Sanelli 30cm

Cmimi normal 14 820 LEK Cmimi 11 560 LEK

-Lime Ovale per teh të madh dhe të mesëm 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Lime thikash Sanelli 30cm

-Lime Ovale per teh të madh dhe të mesëm 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 14 820 LEK Cmimi 11 560 LEK

Thike Kockash Profesionale

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

-Tehu me majë mundëson prerjen pranë kockës

-Ideale për heqjen e kockave, heqjen e lëkurës dhe dhjamit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Kockash Profesionale

-Tehu me majë mundëson prerjen pranë kockës

-Ideale për heqjen e kockave, heqjen e lëkurës dhe dhjamit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

Thike Filetimi profesionale

Cmimi normal 6 750 LEK Cmimi 5 265 LEK

Thike Filetimi profesionale

Cmimi normal 6 750 LEK Cmimi 5 265 LEK

Thike profesionale Mishi

Cmimi normal 4 710 LEK Cmimi 3 674 LEK

-Ideale për prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike profesionale Mishi

-Ideale për prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 4 710 LEK Cmimi 3 674 LEK

Set per pica "A Casa mia"

Cmimi normal 18 930 LEK Cmimi 14 765 LEK

Set per pica, ideal per perdorim ne shtepi.

Set per pica "A Casa mia"

Set per pica, ideal per perdorim ne shtepi.

Cmimi normal 18 930 LEK Cmimi 14 765 LEK

Furce Pastrimi per Zgare

Cmimi normal 3 940 LEK Cmimi 3 073 LEK

Furce Pastrimi per Zgare

Cmimi normal 3 940 LEK Cmimi 3 073 LEK

Spatul Inoxi 10x24cm

Cmimi normal 1 610 LEK Cmimi 1 256 LEK

Spatul Inoxi 10x24cm

Cmimi normal 1 610 LEK Cmimi 1 256 LEK

Spatul Linea Pro

Cmimi normal 2 260 LEK Cmimi 1 763 LEK

Spatul Linea Pro

Cmimi normal 2 260 LEK Cmimi 1 763 LEK

Lopate Pice 23x120cm

Cmimi normal 13 770 LEK Cmimi 10 741 LEK

Lopate Pice 23x120cm

Cmimi normal 13 770 LEK Cmimi 10 741 LEK

Lopate pice 32x32x60cm

Cmimi normal 14 100 LEK Cmimi 10 998 LEK

Lopate pice 32x32x60cm

Cmimi normal 14 100 LEK Cmimi 10 998 LEK