Kuzhine

Kuzhine

Filtra aktiv

  • Përdorimi: Tigan

Tigan Krepash Hendi

Cmimi normal 5 425 LEK Cmimi
4 232 LEK

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.

Tigan Krepash Hendi

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.

Cmimi normal 5 425 LEK Cmimi 4 232 LEK

Tigan Alta me Doreze Silikoni

Cmimi normal 9 530 LEK Cmimi
7 433 LEK

Tigan Alta me Doreze Silikoni

Cmimi normal 9 530 LEK Cmimi 7 433 LEK

Tigan Alta Bakri

Cmimi normal 28 640 LEK Cmimi
22 339 LEK

Tigan Alta Bakri

Cmimi normal 28 640 LEK Cmimi 22 339 LEK

Tigan Servirje Alumini

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi
3 947 LEK

Tigan Servirje Alumini

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi 3 947 LEK

Tigan servirje 10cm

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi
2 995 LEK

Tigan servirje 10cm

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi 2 995 LEK

Tigan Alumini Fasa

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi
2 621 LEK

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz.

Tigan Alumini Fasa

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz.

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi 2 621 LEK

Mini Tigan Hendi

Cmimi normal 4 195 LEK Cmimi
3 272 LEK

Mini Tigan Hendi

Cmimi normal 4 195 LEK Cmimi 3 272 LEK

Tigan profesional T/24x4.5cm

Cmimi normal 2 300 LEK Cmimi
1 794 LEK

Tigan profesional T/24x4.5cm

Cmimi normal 2 300 LEK Cmimi 1 794 LEK

Tigan profesional Euroidea

Cmimi normal 3 100 LEK Cmimi
2 418 LEK

Tigan Profesional Nga EuroIdea

Tigan profesional Euroidea

Tigan Profesional Nga EuroIdea

Cmimi normal 3 100 LEK Cmimi 2 418 LEK