Filtro sipas

Çmimi

Çmimi

  • 124 LEK - 1 020 LEK

Përdorimi

Përdorimi

Përbërja

Përbërja

Pjata

Pjata

Filtra aktiv

  • Përbërja: Archopal

Pjate E Sheshte Arkopal

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate E Sheshte nga koleksioni WhiteMoon, Bormioli Rocco

Pjate E Sheshte Arkopal

Pjate E Sheshte nga koleksioni WhiteMoon, Bormioli Rocco

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate Embelsire Arkopal...

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Pjate Embelsire Arkopal Nga Koleksioni CoconutI Linjes Bormioli Rocco

Pjate Embelsire Arkopal...

Pjate Embelsire Arkopal Nga Koleksioni CoconutI Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Pjate Antipaste Arkopal...

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Pjate Antipaste Arkopal Nga Koleksioni Coconut I Linjes Bormioli Rocco

Pjate Antipaste Arkopal...

Pjate Antipaste Arkopal Nga Koleksioni Coconut I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Pjate Embelsire Arkopal...

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Pjate Embelsire Arkopal Nga Koleksioni Ebro I Linjes Bormioli Rocco

Pjate Embelsire Arkopal...

Pjate Embelsire Arkopal Nga Koleksioni Ebro I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Pjate E Sheshte Arkopal...

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Pjate E Sheshte Arkopal Nga Koleksioni Ebro I Linjes Bormioli Rocco

Pjate E Sheshte Arkopal...

Pjate E Sheshte Arkopal Nga Koleksioni Ebro I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Pjate Ovale E Thelle Ebro...

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate Ovale E Thelle Nga Koleksioni Ebro, Bormioli Rocco

Pjate Ovale E Thelle Ebro...

Pjate Ovale E Thelle Nga Koleksioni Ebro, Bormioli Rocco

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjatance Drejtekendore...

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Pjatance Drejtekendore Nga Koleksioni Parma, Bormioli Rocco

Pjatance Drejtekendore...

Pjatance Drejtekendore Nga Koleksioni Parma, Bormioli Rocco

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

Pjatance Drejtekendore...

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Pjatance Drejtekendore Nga Koleksioni Parma, Bormioli Rocco

Pjatance Drejtekendore...

Pjatance Drejtekendore Nga Koleksioni Parma, Bormioli Rocco

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Pjate E Thelle Arkopal...

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Pjate E Thelle Arkopal Nga Koleksioni Parma I Linjes  Bormioli Rocco

Pjate E Thelle Arkopal...

Pjate E Thelle Arkopal Nga Koleksioni Parma I Linjes  Bormioli Rocco

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Pjatance Ovale Toledo...

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Pjatance E thelle, Ovale Nga Koleksioni Toledo, Bormioli Rocco

Pjatance Ovale Toledo...

Pjatance E thelle, Ovale Nga Koleksioni Toledo, Bormioli Rocco

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Pjatance Ovale Toledo...

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Pjatance Ovale Nga Koleksioni Toledo, Bormioli Rocco

Pjatance Ovale Toledo...

Pjatance Ovale Nga Koleksioni Toledo, Bormioli Rocco

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Pjate Embelsire Eclissi...

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Pjate Embelsire Nga Koleksioni Eclissi Bianco I Linjes Bormioli Rocco

Pjate Embelsire Eclissi...

Pjate Embelsire Nga Koleksioni Eclissi Bianco I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Pjate Supe Eclissi Bianco...

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Pjate Supe Nga Koleksioni Eclissi Bianco I Linjes  Bormioli Rocco

Pjate Supe Eclissi Bianco...

Pjate Supe Nga Koleksioni Eclissi Bianco I Linjes  Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Pjate E sheshte Eclissi...

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi 866 LEK

Pjate E Sheshte Nga Koleksioni Eclissi Bianco I Brandit Bormioli Rocco

Pjate E sheshte Eclissi...

Pjate E Sheshte Nga Koleksioni Eclissi Bianco I Brandit Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi 866 LEK

Pjate Embelsire Arkopal...

Cmimi normal 940 LEK Cmimi 733 LEK

Pjate Embelsire Arkopal Nga Koleksioni Eclissi Nero I Brandit Bormioli Rocco

Pjate Embelsire Arkopal...

Pjate Embelsire Arkopal Nga Koleksioni Eclissi Nero I Brandit Bormioli Rocco

Cmimi normal 940 LEK Cmimi 733 LEK

Pjate Supe Eclissi Nero...

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Pjate Supe Arkopal Nga Koleksioni Eclissi Nero I Brandit Bormioli Rocco

Pjate Supe Eclissi Nero...

Pjate Supe Arkopal Nga Koleksioni Eclissi Nero I Brandit Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Pjate E Sheshte Eclissi...

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Pjate E Sheshte Arkopal Nga Koleksioni Eclissi I Brandit Bormioli Rocco

Pjate E Sheshte Eclissi...

Pjate E Sheshte Arkopal Nga Koleksioni Eclissi I Brandit Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Pjate Per Spageti Grangusto...

Cmimi normal 700 LEK Cmimi 546 LEK

Pjate Per Spageti Nga Koleksioni Grangusto I Brandit Bormioli Rocco

Pjate Per Spageti Grangusto...

Pjate Per Spageti Nga Koleksioni Grangusto I Brandit Bormioli Rocco

Cmimi normal 700 LEK Cmimi 546 LEK

Pjate E Thelle Ronda...

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Pjate E Thelle Nga Koleksioni Ronda I Linjes Bormioli Rocco

Pjate E Thelle Ronda...

Pjate E Thelle Nga Koleksioni Ronda I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Pjate Supe Toledo Bormioli...

Cmimi normal 180 LEK Cmimi 140 LEK

Pjate Supe Nga Koleksioni Toledo, Bormioli Rocco 

Pjate Supe Toledo Bormioli...

Pjate Supe Nga Koleksioni Toledo, Bormioli Rocco 

Cmimi normal 180 LEK Cmimi 140 LEK

Pjate Antipaste White Moon...

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate Antipaste Arkopal Nga Koleksioni White Moon I Linjes Bormioli Rocco

Pjate Antipaste White Moon...

Pjate Antipaste Arkopal Nga Koleksioni White Moon I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate E Thelle Arkopal

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate E Thelle Nga Koleksioni White Mooon, Bormioli Rocco 

Pjate E Thelle Arkopal

Pjate E Thelle Nga Koleksioni White Mooon, Bormioli Rocco 

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate Per Spageti Dhe...

Cmimi normal 520 LEK Cmimi 406 LEK

Pjate E Thelle Per Spageti Dhe Rizoto, Bormioli Rocco

Pjate Per Spageti Dhe...

Pjate E Thelle Per Spageti Dhe Rizoto, Bormioli Rocco

Cmimi normal 520 LEK Cmimi 406 LEK

Pjate Supe Arkopal White...

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate Supe Arkopal Nga Koleksioni White Moon I Linjes Bormioli Rocco

Pjate Supe Arkopal White...

Pjate Supe Arkopal Nga Koleksioni White Moon I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Pjate E Sheshte Arkopal...

Cmimi normal 190 LEK Cmimi 148 LEK

Pjate E Sheshte Arkopal Nga Koleksioni Toledo I Linjes Bormioli Rocco

Pjate E Sheshte Arkopal...

Pjate E Sheshte Arkopal Nga Koleksioni Toledo I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 190 LEK Cmimi 148 LEK

Pjate Supe Arkopal Ebro...

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Pjate Supe Arkopal Nga Koleksioni Ebro I Linjes Bormioli Rocco

Pjate Supe Arkopal Ebro...

Pjate Supe Arkopal Nga Koleksioni Ebro I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK