Elektrike

Elektrike

Filtra aktiv

Tave melamin me bisht Per...

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi
1 030 LEK

Tave melamin me bisht Per...

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Percolator Hendi

Cmimi normal 22 600 LEK Cmimi
17 628 LEK

Percolator Hendi

Cmimi normal 22 600 LEK Cmimi 17 628 LEK

Ngrohese uji Sous Vide Sticks

Cmimi normal 32 180 LEK Cmimi
25 100 LEK

Ngrohese uji Sous Vide Sticks

Cmimi normal 32 180 LEK Cmimi 25 100 LEK

Mixer Per Frape Kalko

Cmimi normal 28 000 LEK Cmimi
21 840 LEK

Ideale për frappe, ekspres, kapuçino dhe milkshake

Mixer Per Frape Kalko

Ideale për frappe, ekspres, kapuçino dhe milkshake

Cmimi normal 28 000 LEK Cmimi 21 840 LEK

Mikser elektronik Hendi

Cmimi normal 142 395 LEK Cmimi
111 068 LEK

- Kontrolli i temperaturës nga 37 ° C deri në 130 ° C

- Kohëmatësi: 0-90 min

- Rregullimi i shpejtësisë në 12 hapa 

- 2 hyrje USB për ngarkimin e recetave (në fund të makinës)

- Kapaciteti i tasit: 4.5 l

- Fuqia e përzierjes: 1400 W

-  Gatim automatik me receta të ngarkuara paraprakisht

- Gatim manual, pra vendosja dhe ndryshimi i parametrave në mënyrë të vazhdueshme gjatë gatimit

- Shfaqja e fotove të përbërësve të një pjate të caktuar - shfaqja me ngjyra e funksioneve dhe parametrave TFT 

Mikser elektronik Hendi

- Kontrolli i temperaturës nga 37 ° C deri në 130 ° C

- Kohëmatësi: 0-90 min

- Rregullimi i shpejtësisë në 12 hapa 

- 2 hyrje USB për ngarkimin e recetave (në fund të makinës)

- Kapaciteti i tasit: 4.5 l

- Fuqia e përzierjes: 1400 W

-  Gatim automatik me receta të ngarkuara paraprakisht

- Gatim manual, pra vendosja dhe ndryshimi i parametrave në mënyrë të vazhdueshme gjatë gatimit

- Shfaqja e fotove të përbërësve të një pjate të caktuar - shfaqja me ngjyra e funksioneve dhe parametrave TFT 

Cmimi normal 142 395 LEK Cmimi 111 068 LEK

Peshore Kuzhine 100kg

Cmimi normal 11 010 LEK Cmimi
8 588 LEK

Peshore Kuzhine 100kg

Cmimi normal 11 010 LEK Cmimi 8 588 LEK

Peshore Kuzhine 15 kg

Cmimi normal 5 305 LEK Cmimi
4 138 LEK

Peshore Kuzhine 15 kg

Cmimi normal 5 305 LEK Cmimi 4 138 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 17 545 LEK Cmimi
13 685 LEK

Blender Profesional Hendi

Cmimi normal 17 545 LEK Cmimi 13 685 LEK

Mbajtese Buke Hendi

Cmimi normal 2 650 LEK Cmimi
2 067 LEK

Mbajtese Buke Hendi

Cmimi normal 2 650 LEK Cmimi 2 067 LEK

Llampe Infrared

Cmimi normal 2 450 LEK Cmimi
1 911 LEK

Llampe Infrared

Cmimi normal 2 450 LEK Cmimi 1 911 LEK

Blender Me Kapak

Cmimi normal 67 755 LEK Cmimi
52 849 LEK

-Ky blender mund të përgatisë çdo gjë: fruta, perime, kokteje, smoothie, ëmbëlsira dhe madje edhe akull te grimcuar.

-Eshte i pajisur me kapak per te reduktuar zhurmen, blenderi funksionon vetëm kur kapaku është plotësisht e mbyllur.

-Ena e blenderit:  ka kapacitet 2.5 liter, mund te hiqet dhe reziston nga temperaturat -40°C deri ne 90°C

Blender Me Kapak

-Ky blender mund të përgatisë çdo gjë: fruta, perime, kokteje, smoothie, ëmbëlsira dhe madje edhe akull te grimcuar.

-Eshte i pajisur me kapak per te reduktuar zhurmen, blenderi funksionon vetëm kur kapaku është plotësisht e mbyllur.

-Ena e blenderit:  ka kapacitet 2.5 liter, mund te hiqet dhe reziston nga temperaturat -40°C deri ne 90°C

Cmimi normal 67 755 LEK Cmimi 52 849 LEK

Blender Profesional dore Hendi

Cmimi normal 53 845 LEK Cmimi
41 999 LEK

Blender Profesional dore Hendi

Cmimi normal 53 845 LEK Cmimi 41 999 LEK

Makineri paketimi vakumi Hendi

Cmimi normal 105 625 LEK Cmimi
82 388 LEK

Pompe profesionale dhe mates vakumi.

Funksionim manual ose automatik.

Ekran dixhital.

Kapaciteti: 20L/min

Makineri paketimi vakumi Hendi

Pompe profesionale dhe mates vakumi.

Funksionim manual ose automatik.

Ekran dixhital.

Kapaciteti: 20L/min

Cmimi normal 105 625 LEK Cmimi 82 388 LEK

Makineri vakumi Profesionale

Cmimi normal 82 490 LEK Cmimi
64 342 LEK

Makineri vakumi Profesionale

Cmimi normal 82 490 LEK Cmimi 64 342 LEK

Blender Dore Hendi

Cmimi normal 87 505 LEK Cmimi
68 254 LEK

Blender Dore Hendi

Cmimi normal 87 505 LEK Cmimi 68 254 LEK

Makineri kafeje...

Cmimi normal 30 180 LEK Cmimi
23 540 LEK

Makineri kafeje...

Cmimi normal 30 180 LEK Cmimi 23 540 LEK

Ngrohes Ushqimi me 1 Llampe...

Cmimi normal 14 180 LEK Cmimi
11 060 LEK

- Gjatesia e kordonit eshte e rregullueshme nga 70 cm deri ne 150 cm

- Me celes ndezje/ fikje

- Sasia e nxehtesis se ofruar rregullohet nga gjatesia e kordonit

Ngrohes Ushqimi me 1 Llampe...

- Gjatesia e kordonit eshte e rregullueshme nga 70 cm deri ne 150 cm

- Me celes ndezje/ fikje

- Sasia e nxehtesis se ofruar rregullohet nga gjatesia e kordonit

Cmimi normal 14 180 LEK Cmimi 11 060 LEK

Plite Gatimi Induksion

Cmimi normal 44 785 LEK Cmimi
34 932 LEK

Plite Gatimi Induksion 

Plite Gatimi Induksion

Plite Gatimi Induksion 

Cmimi normal 44 785 LEK Cmimi 34 932 LEK

STICK BLENDER PROFILINE

Cmimi normal 128 420 LEK Cmimi
100 168 LEK

STICK BLENDER PROFILINE 

STICK BLENDER PROFILINE

STICK BLENDER PROFILINE 

Cmimi normal 128 420 LEK Cmimi 100 168 LEK

STICK BLENDER

Cmimi normal 104 505 LEK Cmimi
81 514 LEK

STICK BLENDER

STICK BLENDER

STICK BLENDER

Cmimi normal 104 505 LEK Cmimi 81 514 LEK

AKSESOR KOKE PER BLENDER

Cmimi normal 36 315 LEK Cmimi
28 326 LEK

AKSESOR KOKE PER BLENDER 

AKSESOR KOKE PER BLENDER

AKSESOR KOKE PER BLENDER 

Cmimi normal 36 315 LEK Cmimi 28 326 LEK

Pllake elektrike per krepa

Cmimi normal 56 515 LEK Cmimi
44 082 LEK

Pllake elektrike per krepa

Pllake elektrike per krepa

Pllake elektrike per krepa

Cmimi normal 56 515 LEK Cmimi 44 082 LEK

Ruajtese Nxehtesie Elektrike

Cmimi normal 28 170 LEK Cmimi
21 973 LEK

Ruajtese Nxehtesie Elektrike

Ruajtese Nxehtesie Elektrike

Ruajtese Nxehtesie Elektrike

Cmimi normal 28 170 LEK Cmimi 21 973 LEK

Pajisje per paketim me vacuum

Cmimi normal 184 480 LEK Cmimi
143 894 LEK

Pajisje per paketim me vacuum

Pajisje per paketim me vacuum

Pajisje per paketim me vacuum

Cmimi normal 184 480 LEK Cmimi 143 894 LEK

Sterilizues kuzhine

Cmimi normal 45 915 LEK Cmimi
35 814 LEK

Sterilizues kuzhine 

Sterilizues kuzhine

Sterilizues kuzhine 

Cmimi normal 45 915 LEK Cmimi 35 814 LEK

Pajisje per cokollate 3 kate

Cmimi normal 12 520 LEK Cmimi
9 766 LEK

Pajisje per cokollate 3 kate 

Pajisje per cokollate 3 kate

Pajisje per cokollate 3 kate 

Cmimi normal 12 520 LEK Cmimi 9 766 LEK

Llampe Infrared per ngrohje...

Cmimi normal 11 425 LEK Cmimi
8 912 LEK

-Falë kordonit të rregullueshëm, kjo llambë nxehtësie është shumë fleksibile, gjatësia e kordonit është e ndryshueshme ndërmjet 70 dhe 150 cm.

-Nxehtësia e lëshuar mund të kontrollohet duke ndryshuar gjatësinë e kordonit.

-Llamba e nxehtësisë e përfshirë ne paketim është rezistente ndaj nxehtesise dhe nuk thyhet, duke e bërë atë të përshtatshme për mbajtjen e ushqimit të ngrohtë.

Llampe Infrared per ngrohje...

-Falë kordonit të rregullueshëm, kjo llambë nxehtësie është shumë fleksibile, gjatësia e kordonit është e ndryshueshme ndërmjet 70 dhe 150 cm.

-Nxehtësia e lëshuar mund të kontrollohet duke ndryshuar gjatësinë e kordonit.

-Llamba e nxehtësisë e përfshirë ne paketim është rezistente ndaj nxehtesise dhe nuk thyhet, duke e bërë atë të përshtatshme për mbajtjen e ushqimit të ngrohtë.

Cmimi normal 11 425 LEK Cmimi 8 912 LEK

Makine akulli

Cmimi normal 49 600 LEK Cmimi
38 688 LEK

Makine akulli 

Makine akulli

Makine akulli 

Cmimi normal 49 600 LEK Cmimi 38 688 LEK

Tostiere profesionale

Cmimi normal 67 105 LEK Cmimi
52 342 LEK

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Tostiere profesionale

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Cmimi normal 67 105 LEK Cmimi 52 342 LEK

Tostiere profesionale

Cmimi normal 46 260 LEK Cmimi
36 083 LEK

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E përfshirë furça telit.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Tostiere profesionale

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E përfshirë furça telit.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Cmimi normal 46 260 LEK Cmimi 36 083 LEK

Plite gatimi profesionale

Cmimi normal 46 155 LEK Cmimi
36 001 LEK

Vater induksioni 

Plite gatimi profesionale

Vater induksioni 

Cmimi normal 46 155 LEK Cmimi 36 001 LEK

Plite Hendi

Cmimi normal 16 275 LEK Cmimi
12 695 LEK

- Siperfaqe qelqi qeramike

- Ekran me prekje

- Ngarkesa maksimale 15 kg

- I pershtatshem per tigan me bazament 12 cm dhe 26 cm

Plite Hendi

- Siperfaqe qelqi qeramike

- Ekran me prekje

- Ngarkesa maksimale 15 kg

- I pershtatshem per tigan me bazament 12 cm dhe 26 cm

Cmimi normal 16 275 LEK Cmimi 12 695 LEK

Plite Hendi

Cmimi normal 14 465 LEK Cmimi
11 283 LEK

Plite gatimi me induksion

Kuti plastike e zezë me sipërfaqe gatimi prej qelqi kristal

Fuqia e rregullueshme në 10 nivele. Pajisur me mbrojtje elektronike nga mbinxehja

Paneli i kontrollit me ekran LED dhe funksionim me prekje

Plite Hendi

Plite gatimi me induksion

Kuti plastike e zezë me sipërfaqe gatimi prej qelqi kristal

Fuqia e rregullueshme në 10 nivele. Pajisur me mbrojtje elektronike nga mbinxehja

Paneli i kontrollit me ekran LED dhe funksionim me prekje

Cmimi normal 14 465 LEK Cmimi 11 283 LEK

Shtrydhese Agrumesh Hendi

Cmimi normal 35 260 LEK Cmimi
27 503 LEK

Material rezistent ndaj ndryshkut.

Te perfshira 3 kone shtypese : 1 per agrume te vogla, 1 per agrume te medha dhe 1 site ABS.

Shpejtesia 1500 rpm.

Me kapak polikarbonat kunder sperkatjes.

Shtrydhese Agrumesh Hendi

Material rezistent ndaj ndryshkut.

Te perfshira 3 kone shtypese : 1 per agrume te vogla, 1 per agrume te medha dhe 1 site ABS.

Shpejtesia 1500 rpm.

Me kapak polikarbonat kunder sperkatjes.

Cmimi normal 35 260 LEK Cmimi 27 503 LEK

Percolator Hendi

Cmimi normal 29 330 LEK Cmimi
22 877 LEK

Struktura e izoluar me dy mure prej inoksi shumë të lëmuar zvogëlon humbjen e nxehtësisë për shkak të përçueshmërisë, konvekcionit dhe rrezatimit

Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në 110 ° C

Konsumi i energjisë deri në 20% më i ulët se kaldaja me një mur të krahasueshëm

Pjesë të lehta për tu çmontuar dhe pastruar

Doreza të salduara prej inoksi me dorezë silikoni

Percolator Hendi

Struktura e izoluar me dy mure prej inoksi shumë të lëmuar zvogëlon humbjen e nxehtësisë për shkak të përçueshmërisë, konvekcionit dhe rrezatimit

Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në 110 ° C

Konsumi i energjisë deri në 20% më i ulët se kaldaja me një mur të krahasueshëm

Pjesë të lehta për tu çmontuar dhe pastruar

Doreza të salduara prej inoksi me dorezë silikoni

Cmimi normal 29 330 LEK Cmimi 22 877 LEK

Percolator Hendi

Cmimi normal 22 320 LEK Cmimi
17 410 LEK

Strehë inoks me një mur të vetëm me shtresë të zezë mat, me doreza dhe kapak polipropileni.

Rubineti i bolierit eshte projektuar per te mos rrjedhur

Xham i intigruar dhe e shkallezuar 

Percolator Hendi

Strehë inoks me një mur të vetëm me shtresë të zezë mat, me doreza dhe kapak polipropileni.

Rubineti i bolierit eshte projektuar per te mos rrjedhur

Xham i intigruar dhe e shkallezuar 

Cmimi normal 22 320 LEK Cmimi 17 410 LEK

Percolator Hendi

Cmimi normal 17 625 LEK Cmimi
13 748 LEK

Ideale per vere te nxehte dhe uje caji.

Koha e zierjes: 10 litra ±23min dhe 20 litra ±52 min

Temperatura maksimale 94-99°C

Nuk eshte i pershtatshem per cokollate te nxehte.

Percolator Hendi

Ideale per vere te nxehte dhe uje caji.

Koha e zierjes: 10 litra ±23min dhe 20 litra ±52 min

Temperatura maksimale 94-99°C

Nuk eshte i pershtatshem per cokollate te nxehte.

Cmimi normal 17 625 LEK Cmimi 13 748 LEK

Friteze Hendi

Cmimi normal 24 555 LEK Cmimi
19 153 LEK

Friteze profesionale Blue Line 

Furra është e lëvizshme e cila lehtëson pastrimin.

Funksionim i qartë me dritën treguese për temperaturën.

Temperatura e rregullueshme deri në 190 ° C.

Një termostat maksimal siguron mbrojtje kundër mbinxehjes e cila mund të ndizet përsëri përmes butonit të rivendosjes në pjesën e poshtme të pjesës së elementit.

Zona e ftohtë mbron cilësinë e vajit.

Friteze Hendi

Friteze profesionale Blue Line 

Furra është e lëvizshme e cila lehtëson pastrimin.

Funksionim i qartë me dritën treguese për temperaturën.

Temperatura e rregullueshme deri në 190 ° C.

Një termostat maksimal siguron mbrojtje kundër mbinxehjes e cila mund të ndizet përsëri përmes butonit të rivendosjes në pjesën e poshtme të pjesës së elementit.

Zona e ftohtë mbron cilësinë e vajit.

Cmimi normal 24 555 LEK Cmimi 19 153 LEK