Ene per servirjen e cajit720 LEK
562 LEK -22%

Ene per servirjen e cajit Sasia


Bli me nje klik

Materiali: Qelq dhe inoks

Kapaciteti: 350 ml 

Q540

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Ibrik

Referenca specifike