Lista e produkteve sipas Danny Home

Filtra aktiv

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 230 LEK Cmimi
959 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 230 LEK Cmimi 959 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 800 LEK Cmimi
624 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 800 LEK Cmimi 624 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi
796 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi 796 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 750 LEK Cmimi
585 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 750 LEK Cmimi 585 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi
796 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi 796 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 960 LEK Cmimi
749 LEK

Vazo Qeramike

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Kullese silikoni

Cmimi normal 580 LEK Cmimi
452 LEK

Kullese silikoni

Cmimi normal 580 LEK Cmimi 452 LEK

Mbajtese qelqi 3pcs

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi
1 170 LEK

Mbajtese qelqi 3pcs

Cmimi normal 1 500 LEK Cmimi 1 170 LEK

Vajore

Cmimi normal 620 LEK Cmimi
484 LEK

Vajore

Cmimi normal 620 LEK Cmimi 484 LEK

Vajore

Cmimi normal 190 LEK Cmimi
148 LEK

Vajore

Cmimi normal 190 LEK Cmimi 148 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Organizues Hapesire...

Cmimi normal 900 LEK Cmimi
702 LEK

Organizues Hapesire...

Cmimi normal 900 LEK Cmimi 702 LEK

Organizues Hapesire...

Cmimi normal 830 LEK Cmimi
647 LEK

Organizues Hapesire...

Cmimi normal 830 LEK Cmimi 647 LEK

Mbajtese Keku / Torte

Cmimi normal 880 LEK Cmimi
686 LEK

Mbajtese Keku / Torte

Cmimi normal 880 LEK Cmimi 686 LEK

Kane

Cmimi normal 380 LEK Cmimi
296 LEK

Kane

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Mulli Kripe / Piper

Cmimi normal 300 LEK Cmimi
234 LEK

Mulli Kripe / Piper

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Ene per ereza

Cmimi normal 160 LEK Cmimi
125 LEK

Ene per ereza

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Kripore

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Mbajtese luge Danny Home

Cmimi normal 370 LEK Cmimi
289 LEK

Mbajtese luge Danny Home

Cmimi normal 370 LEK Cmimi 289 LEK

Qeruese frutash/perimesh...

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

Qeruese frutash/perimesh...

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Forme Kasate silikon

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Forme Kasate silikon

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Forme Kasate silikon

Cmimi normal 830 LEK Cmimi
647 LEK

Forme Kasate silikon

Cmimi normal 830 LEK Cmimi 647 LEK

Rende me 6 forma prerje

Cmimi normal 830 LEK Cmimi
647 LEK

Rendja ka 6 forma te ndryshme prerje dhe vjen bashke me tas me kapak

Rende me 6 forma prerje

Rendja ka 6 forma te ndryshme prerje dhe vjen bashke me tas me kapak

Cmimi normal 830 LEK Cmimi 647 LEK

Set filxhan kafe 6 cope...

Cmimi normal 2 140 LEK Cmimi
1 669 LEK

Set filxhan kafe 6 cope...

Cmimi normal 2 140 LEK Cmimi 1 669 LEK

set Filxhan caji 6 cope...

Cmimi normal 2 640 LEK Cmimi
2 059 LEK

set Filxhan caji 6 cope...

Cmimi normal 2 640 LEK Cmimi 2 059 LEK

Salciere qeramike CZT18-55

Cmimi normal 170 LEK Cmimi
133 LEK

Salciere qeramike CZT18-55

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Pjatance qeramike

Cmimi normal 1 280 LEK Cmimi
998 LEK

Pjatance qeramike

Cmimi normal 1 280 LEK Cmimi 998 LEK

pjatance qeramike

Cmimi normal 250 LEK Cmimi
195 LEK

pjatance qeramike

Cmimi normal 250 LEK Cmimi 195 LEK

Mini Pjatance qeramike

Cmimi normal 120 LEK Cmimi
94 LEK

Mini Pjatance qeramike

Cmimi normal 120 LEK Cmimi 94 LEK

Doreze kuzhine silikon

Cmimi normal 700 LEK Cmimi
546 LEK

Doreze kuzhine silikon

Cmimi normal 700 LEK Cmimi 546 LEK

Shishe Lengjesh Danny Home

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

Shishe Lengjesh Danny Home

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Shishe Lengjesh 500ml 1966-24

Cmimi normal 240 LEK Cmimi
187 LEK

Shishe Lengjesh 500ml 1966-24

Cmimi normal 240 LEK Cmimi 187 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

set Mbajtese Gote 4 cope

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

Set masash

Cmimi normal 460 LEK Cmimi
359 LEK

Set masash

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Set organizues ushqimesh 6...

Cmimi normal 4 300 LEK Cmimi
3 354 LEK

Set organizues ushqimesh 6...

Cmimi normal 4 300 LEK Cmimi 3 354 LEK

Set organizues ushqimesh 6...

Cmimi normal 4 300 LEK Cmimi
3 354 LEK

Set organizues ushqimesh 6...

Cmimi normal 4 300 LEK Cmimi 3 354 LEK

organizues Hapesire...

Cmimi normal 1 430 LEK Cmimi
1 115 LEK

organizues Hapesire...

Cmimi normal 1 430 LEK Cmimi 1 115 LEK

organizues Frigoriferi

Cmimi normal 770 LEK Cmimi
601 LEK

Organizues frigoriferi per kanace

organizues Frigoriferi

Organizues frigoriferi per kanace

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Set mbajtese...

Cmimi normal 1 650 LEK Cmimi
1 287 LEK

Set mbajtese...

Cmimi normal 1 650 LEK Cmimi 1 287 LEK

Set pjatash 18cope

Cmimi normal 4 720 LEK Cmimi
3 682 LEK

Set pjatash 18cope

Cmimi normal 4 720 LEK Cmimi 3 682 LEK

Kullese Caji

Cmimi normal 480 LEK Cmimi
374 LEK

Kullese Caji

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Kullese Caji

Cmimi normal 560 LEK Cmimi
437 LEK

Kullese Caji

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Mbajtese tenxheresh silikon

Cmimi normal 300 LEK Cmimi
234 LEK

Mbajtese tenxheresh silikon

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Luge akullore

Cmimi normal 450 LEK Cmimi
351 LEK

Luge akullore

Cmimi normal 450 LEK Cmimi 351 LEK

Luge & Pirun druri

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

Luge & Pirun druri

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Forme Akulli kub 6 vende

Cmimi normal 590 LEK Cmimi
460 LEK

Forme Akulli kub 6 vende

Cmimi normal 590 LEK Cmimi 460 LEK

Grirese Multifunksionale

Cmimi normal 1 640 LEK Cmimi
1 279 LEK

Grirese Multifunksionale

Cmimi normal 1 640 LEK Cmimi 1 279 LEK

Luge gatimi silikon

Cmimi normal 420 LEK Cmimi
328 LEK

Luge gatimi silikon

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Spatul Silikoni me bisht druri

Cmimi normal 420 LEK Cmimi
328 LEK

Spatul Silikoni me bisht druri

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Forme Keku/Biskotash 12 vende

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi
920 LEK

Forme Keku/Biskotash 12 vende

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Forme Keku Danny home

Cmimi normal 640 LEK Cmimi
499 LEK

Forme Keku Danny home

Cmimi normal 640 LEK Cmimi 499 LEK

Shishe per vaj dhe uthull

Cmimi normal 160 LEK Cmimi
125 LEK

Shishe per vaj dhe uthull

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Mbajtese lengjesh me...

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi
928 LEK

Mbajtese lengjesh me...

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi 928 LEK

Heqese berdhamash Qershie

Cmimi normal 930 LEK Cmimi
725 LEK

Heqese berdhamash Qershie

Cmimi normal 930 LEK Cmimi 725 LEK

Set mjetesh kuzhine

Cmimi normal 1 360 LEK Cmimi
1 061 LEK

Seti permban:
1 Prerese Pice
1 Qeruse
1 Qeruse e dhembezuar
1 Hapese Shishesh
1 Rende

Set mjetesh kuzhine

Seti permban:
1 Prerese Pice
1 Qeruse
1 Qeruse e dhembezuar
1 Hapese Shishesh
1 Rende

Cmimi normal 1 360 LEK Cmimi 1 061 LEK

Doreze gatimi e gjate

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Doreze gatimi e gjate

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Doreze gatimi Danny Home

Cmimi normal 650 LEK Cmimi
507 LEK

Doreze gatimi Danny Home

Cmimi normal 650 LEK Cmimi 507 LEK

Mbajtese sfungjeri per lavaman

Cmimi normal 460 LEK Cmimi
359 LEK

Mbajtese sfungjeri per lavaman

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Mbajtese sfungjeri per lavaman

Cmimi normal 390 LEK Cmimi
304 LEK

Mbajtese sfungjeri per lavaman

Cmimi normal 390 LEK Cmimi 304 LEK

gershere Kuzhine

Cmimi normal 620 LEK Cmimi
484 LEK

gershere Kuzhine

Cmimi normal 620 LEK Cmimi 484 LEK

Gershere Kuzhine Danny Home

Cmimi normal 910 LEK Cmimi
710 LEK

Gershere kuzhine per prerjen e pules

Gershere Kuzhine Danny Home

Gershere kuzhine per prerjen e pules

Cmimi normal 910 LEK Cmimi 710 LEK

Pjate Servirje me dizajn...

Cmimi normal 540 LEK Cmimi
421 LEK

Pjate Servirje me dizajn...

Cmimi normal 540 LEK Cmimi 421 LEK

Rende Inoksi me 4 ane

Cmimi normal 780 LEK Cmimi
608 LEK

Rende Inoksi me 4 forma prerje dhe me tas plastik me kapak.

Rende Inoksi me 4 ane

Rende Inoksi me 4 forma prerje dhe me tas plastik me kapak.

Cmimi normal 780 LEK Cmimi 608 LEK

Tave qeramike Danny Home

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi
1 030 LEK

Tave qeramike Danny Home

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Pjatance servirje 36x14cm

Cmimi normal 920 LEK Cmimi
718 LEK

Pjatance servirje 36x14cm

Cmimi normal 920 LEK Cmimi 718 LEK

Pjatance Ovale servirje

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi
827 LEK

Pjatance Ovale servirje

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi 827 LEK

Pjatance servirje qeramike

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi
952 LEK

Pjatance servirje qeramike

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi 952 LEK

Pjatance e thelle qeramike

Cmimi normal 860 LEK Cmimi
671 LEK

Pjatance e thelle qeramike

Cmimi normal 860 LEK Cmimi 671 LEK

Pjatance servirje 30.5x9.5cm

Cmimi normal 700 LEK Cmimi
546 LEK

Pjatance servirje 30.5x9.5cm

Cmimi normal 700 LEK Cmimi 546 LEK

Pjate servirje e sheshte

Cmimi normal 760 LEK Cmimi
593 LEK

Pjate servirje e sheshte

Cmimi normal 760 LEK Cmimi 593 LEK

Pjate servirje e sheshte

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Pjate servirje e sheshte

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Tave qeramike Danny Home

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi
788 LEK

Tave qeramike Danny Home

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi 788 LEK

Tas sallate qeramik

Cmimi normal 1 160 LEK Cmimi
905 LEK

Tas sallate qeramik

Cmimi normal 1 160 LEK Cmimi 905 LEK

Tas Supe Qeramik

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Tas Supe Qeramik

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Pjate Servirje 20cm

Cmimi normal 570 LEK Cmimi
445 LEK

Pjate Servirje 20cm

Cmimi normal 570 LEK Cmimi 445 LEK

Pjatance servirje Qeramike

Cmimi normal 680 LEK Cmimi
530 LEK

Pjatance servirje Qeramike

Cmimi normal 680 LEK Cmimi 530 LEK