Set Gatimi 9 Cope Berlinger Haus16 400 LEK
12 792 LEK -22%

Set Gatimi 9 Cope Berlinger Haus nga koleksioni Metallic Line Burgundy EditionSasia


Bli me nje klik

-Brandi: Berlinger Haus

-Materiali: Me 3 shtresa graniti

-Me induksion

-I pershtatshem per te gjitha llojet e sobave

-Shtrese kunder ngjitjes

-Eco friendly

- Në paketim do të gjeni:
1 Tenxhere 24 cm (Ø24 x 12cm ) kapaciteti në litra 4.1Lt
1 Tenxhere 28 cm ( Ø28 x 12,5 cm ) kapaciteti në litra 6.1Lt
1 Tigan Ø24 x 4.8cm
1 Tigan Ø28 x 5.2cm
1 Kapak qelqi 24 cm e cila mund të përdoret edhe për tiganin dhe për tenxheren
1 Kapak qelqi 28 cm e cila mund të përdoret edhe për tiganin dhe për tenxheren
3 aksesorë kuzhine

BH/1228N

Referenca specifike