Hanxhar i mprehte me bisht druri1 440 LEK
1 123 LEK -22%

Hanxhar H-03Sasia


Bli me nje klik

Hanxhar i mprehte me bisht druri

Materiali: Inoks dhe dru

1791

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Thike e madhe

Referenca specifike