Set Thikash Me Bisht Procelani 6 Cope1 300 LEK
1 014 LEK -22%

Set thikash me bisht procelaniSasia


Bli me nje klik
 

Seti permban 6 cope

Materiali:Inoks dhe Porcelan 

Brandi: Inoxmoni

Kodi: M1650

M1650

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Thikë mishi

Referenca specifike