Tenxhere salce Amercook 18 cm3 450 LEKSasia


Bli me nje klik

Materiali: Gure Vullkanik 

Brandi: Amercook 

Me 3 shtresa kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjeve

Permasa: 18 cm 

E pershtateshme per te gjitha llojet e sobave 

Koleksioni: Lava Stone 

Kodi: AC-3004.18

M2155

Referenca specifike