Tenxhere Elektrike Per Oriz4 800 LEK
3 744 LEK -22%

Gatuani tashme shume lehte orizin ne te gjitha format e tij me Beresin e OrizitSasia


Bli me nje klik
 

-Brandi: Phaks

-Materiali: Inoks dhe plastike

TV036

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Tenxhere Presioni

Referenca specifike