Tenxhere Salce Waltz2 870 LEK
2 239 LEK -22%


Madhësia

Sasia


Bli me nje klik

Materiali: Granit

Brandi: Waltz

Permasat: 16 cm dhe 18 cm 

Kodi: M2825 dhe M2826

M2825

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Tenxhere

Referenca specifike

ean13
8679988108484