Tenxhere Granit Waltz4 050 LEK
3 159 LEK -22%


Madhësia

Sasia


Bli me nje klik

Materiali:Granit

Brandi: Waltz

Permasat: 22 dhe 24 cm 

Kodi: M2823 dhe M2824

M2823

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Tenxhere

Referenca specifike

ean13
8679988109931