Shtrydhese Lime dhe Limoni1 200 LEK
936 LEK -22%

Shtrydhese limoniSasia


Bli me nje klik

Materiali: Inox

Permasat: 22 x 7.5 cm

Kodi: M1533

M1533

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Shtrydhëse

Referenca specifike