Blender Dore Black Rose Collection7 230 LEK
3 699 LEK Kurse 3 531 LEKSasia


Bli me nje klik

Materiali: Inox( 8/10) dhe Plastik

Fuqia: 500 W

Me 2 Nivele shpejtesie

Brandi: Berlinger Haus

Linja: Black Rose

Kodi: BH/9044

BH/9044

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Blender

Referenca specifike