Blender Multifunksional Lexical8 100 LEK
6 318 LEK -22%Sasia


Bli me nje klik

Materiali: Inox, Qelq, Plastik

Fuqia: 600W

Kapaciteti : 1500ml 

Ka Gjithashtu Funksion Thyeres Akulli Dhe Mulli 

Kodi: LBL-1509

LX112

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Blender

Referenca specifike