Blender 2 ne 1 nga Lexical6 500 LEK
5 070 LEK -22%

Blender me fuqi 500 W nga LexicalSasia


Bli me nje klik

-2 nivele shpejtesie

-2 funksione : blender dhe mulli

-Kapacitet  1,5 L

-Ene qelqi

-Fuqia : 500 W

- Kodi: LBL-1505

LX096

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Blender

Referenca specifike