Rende me ene mbajtese Sapphire330 LEK

Rende me kapak SapphireSasia


Bli me nje klik

Brandi: Bager

Materiali: Plastike dhe inoks

Bager
BG-379

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Grirëse

Referenca specifike