Pjate e ceket Prima 20cm1 840 LEK
1 435 LEK -22%

Pjate E Sheshte Arkopal Nga Koleksioni Prima I Linjes Bormioli Rocco


sasia

Sasia


Bli me nje klik

Materiali: Arkopal
Diametri: 20cm
Lartesia: 1.7cm
Brandi: Bormioli rocco
Paketim: 1  dhe 6 cope

OP127

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Pjate

Referenca specifike

ean13
8411712248123