oferte plite krepash lexical6 220 LEK
3 099 LEK Kurse 3 121 LEKSasia


Bli me nje klik
-Veshje graniti kunder ngjitjes

-2 drita per ndezjen dhe perfundimin e piteve

-Mbrojtje kunder mbi nxehjes

-Kontrollues temperature

-I lehte ne pastrim

-Kodi: LRM-2340

Referenca specifike