Set mbajtese ushqimi 2 cope (0.3l, 1l)800 LEK
624 LEK -22%

Set mbajtese ushqimi  2 copeSasia


Bli me nje klik

Brandi: Bormioli Rocco

Materiali: Qelq

Kapaciteti: 300 ml dhe 1 L

Narinex
HSFL-300AP+1000AP

Referenca specifike