Mulli kripe dhe piperi 210 ml190 LEK
148 LEK -22%

Mulli kripe dhe piperi 210 mlSasia


Bli me nje klik
 

Brandi:Miradan

Materiali: Plastike

Kapaciteti:210 ml

17297

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Mbajtëse kripe & piperi

Referenca specifike