Mbajtese Cadrash3 000 LEK
2 340 LEK -22%

I Pershtatshem Per Ambjente Shtepie, Lokale, Restorante DHe HoteleSasia


Bli me nje klik

Materiali: Plastik

Permasat: 25x50cm

De-Luxe Bistrot

1714

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Kosh çadrash

Referenca specifike