Mbajtese Cadrash plastik3 000 LEK
2 340 LEK -22%

Mbajtese Cadrash i Pershtatshem Per Ambjente Shtepie, Lokale, Restorante Dhe HoteleSasia


Bli me nje klik

Materiali: Plastik

Permasat: 25x50cm

De-Luxe Metropolis

1713

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Kosh çadrash

Referenca specifike