Tigan Krepash Hendi5 425 LEK
4 232 LEK -22%

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.Sasia


Bli me nje klik

Materiali: Alumin

Diameter: 32  cm

Brandi: Hendi

Paketimi: 1 cope 

Kodi: H3041800

H3041800

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Tigan

Referenca specifike