Cante Kuzhinieri me 3 thika + lime27 880 LEK
21 746 LEK -22%

Seti Përmban:

- Thikë 27cm me teh të ngurtë ideale për prerjen e mishit.

- Thike 1cm me teh të ngurtë ideale për prerjen e mishit të papërpunuar

- Thike 16cm  ideale për kockat, heqjen e lëkurës, heqjen e tendinave dhe dhjamit.

- Lime 22cm për thika me teh të vogël/mesatarSasia


Bli me nje klik

Brandi: Sanelli 

Linja: Premana 

Prodhuar ne Itali

Kodi: SA-980604

SA-980604

Referenca specifike