Gote uji 6 Cope Empire Lav 510ml840 LEK
655 LEK -22%

Gote Uji E Pershtatshme Edhe Per Lengje dhe Smothie Nga Koleksioni Empire E Linejs  Lav Sasia


Bli me nje klik

Materiali: Qelq

Kapaciteti: 510 ml

Brandi: Lav

Paketimi: 6 cope

Kodi:  LV-EMP368F

LV-EMP368F

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Gotë uji

Referenca specifike