Gote Vere Sterna Crysalite Bohemia 230 ml2 280 LEK
1 778 LEK -22%

Gota kristali për verë të kuqe nga linja STERNA

Materiali: xhami kristali

Kapaciteti: 230 ml

Diametri: 7.3 cm

Lartësia: 15.4 cmSasia


Bli me nje klik

Gotat e verës ose ujit të kristaltë janë bërë nga xhami kristal i cilësisë më të lartë.

Xhami është krejtësisht transparent dhe vetë gotat duken bukur në tavolinë; ata nxjerrin tinguj të këndshëm gjatë dollive.

Gota kristali me forma perfekte, të bëra me saktësinë më të madhe dhe vëmendjen ndaj detajeve vetem per ju.

Janë perfekte edhe si dhuratë.

Gota kristali për verë të kuqe dhe ujë nga linja STERNA

Materiali: xhami kristali

Kapaciteti: 230 ml

Diametri: 7.3 cm

Lartësia: 15.4 cm

CRY065

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Gotë vere

Referenca specifike