Filxhan qumeshti Termocolor400 LEK
312 LEK -22%

Filxhan qumeshti TermocolorSasia


Bli me nje klik

Materiali: Porcelan 

Kapaciteti: 350 ml

Pasi ne filxhan hidhni nje leng te nxehte ,imazhi i baterise fillon dhe mbushet

17845

Fleta e te dhenave

Përdorimi
Filxhan Caji

Referenca specifike