Lista e produkteve sipas Waltz

Filtra aktiv

Tenxhere salce Waltz Lavastone

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi
2 691 LEK

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Tenxhere salce Waltz Lavastone

1. Hiqni pjesen e paketimit para perdorimit
2. Larjen e pare bejeni me uje dhe detergjent te lengshem
3. Gatuani ne temperature te moderuar
4. Mos e vendosni ne temperature kur eshte bosh
5. Preferohen te perdoret me luge silikoni

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi 2 691 LEK

Tigan me kapak 26 cm lava...

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi
3 307 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Tigan me kapak 26 cm lava...

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

Tenxhere Lava Stone Waltz

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi
3 307 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Tenxhere Lava Stone Waltz

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

Tigan Lava Stone Waltz

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi
2 340 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Tigan Lava Stone Waltz

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi 2 340 LEK

Tigan Waltz Eco friendly

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi
780 LEK

Tigan Waltz Eco friendly

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi 780 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 710 LEK Cmimi
1 334 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 710 LEK Cmimi 1 334 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 710 LEK Cmimi
1 334 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 710 LEK Cmimi 1 334 LEK

tapet dere waltz

Cmimi normal 980 LEK Cmimi
764 LEK

tapet dere waltz

Cmimi normal 980 LEK Cmimi 764 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tpet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tpet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 520 LEK Cmimi
406 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 520 LEK Cmimi 406 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 100 LEK Cmimi
858 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 100 LEK Cmimi 858 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere Waltz

Cmimi normal 840 LEK Cmimi
655 LEK

Tapet dere Waltz

Cmimi normal 840 LEK Cmimi 655 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi
928 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi 928 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi
928 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 190 LEK Cmimi 928 LEK

tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi
803 LEK

tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi
803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi
803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi
803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi
803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 100 LEK Cmimi
858 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 100 LEK Cmimi 858 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 530 LEK Cmimi
413 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 530 LEK Cmimi 413 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 890 LEK Cmimi
694 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 890 LEK Cmimi
694 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 820 LEK Cmimi
640 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 820 LEK Cmimi 640 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 780 LEK Cmimi
608 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 780 LEK Cmimi 608 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 520 LEK Cmimi
406 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 520 LEK Cmimi 406 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 560 LEK Cmimi
437 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 820 LEK Cmimi
640 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 820 LEK Cmimi 640 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 820 LEK Cmimi
640 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 820 LEK Cmimi 640 LEK

Tapet Dere Waltz

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi
819 LEK

Tapet Dere Waltz

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi 819 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi
819 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi 819 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi
819 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi 819 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 2 160 LEK Cmimi
1 685 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 2 160 LEK Cmimi 1 685 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi
944 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 210 LEK Cmimi 944 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi
1 045 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi 1 045 LEK

Tapet Dere Waltz

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi
1 030 LEK

Tapet Dere Waltz

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi
1 045 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi 1 045 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi
1 045 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi 1 045 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi
1 045 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 340 LEK Cmimi 1 045 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi
1 030 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 770 LEK Cmimi
601 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Tapet dere Waltz

Cmimi normal 770 LEK Cmimi
601 LEK

Tapet dere Waltz

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 770 LEK Cmimi
601 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi
1 030 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi
1 030 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 320 LEK Cmimi 1 030 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi
803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 030 LEK Cmimi 803 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Tapet dere Waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tapet dere Waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tapet dere waltz

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Shtrese kuzhine Waltz

Cmimi normal 170 LEK Cmimi
133 LEK

Shtrese kuzhine Waltz

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Shtrese kuzhine Waltz

Cmimi normal 300 LEK Cmimi
234 LEK

Shtrese kuzhine Waltz

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shtrese kuzhine Waltz

Cmimi normal 300 LEK Cmimi
234 LEK

Shtrese kuzhine Waltz

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shtrese kuzhine Waltz

Cmimi normal 180 LEK Cmimi
140 LEK

Shtrese kuzhine Waltz

Cmimi normal 180 LEK Cmimi 140 LEK

Set kripore waltz

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi
1 544 LEK

Set kripore waltz

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

Dekantues vere waltz

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi
2 106 LEK

Dekantues vere waltz

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi 2 106 LEK

Ene servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Ene servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Ene servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 830 LEK Cmimi
647 LEK

Ene servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 830 LEK Cmimi 647 LEK

Ene servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 590 LEK Cmimi
460 LEK

Ene servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 590 LEK Cmimi 460 LEK

Ene servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 490 LEK Cmimi
382 LEK

Ene servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 490 LEK Cmimi 382 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 5 000 LEK Cmimi
3 900 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 5 000 LEK Cmimi 3 900 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 2 440 LEK Cmimi
1 903 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 2 440 LEK Cmimi 1 903 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi
1 209 LEK

Tave servirje melamin WHITE...

Cmimi normal 1 550 LEK Cmimi 1 209 LEK

Pjate melamin WHITE 006

Cmimi normal 180 LEK Cmimi
140 LEK

Pjate melamin WHITE 006

Cmimi normal 180 LEK Cmimi 140 LEK

Pjate servirje melamin...

Cmimi normal 820 LEK Cmimi
640 LEK

Pjate servirje melamin...

Cmimi normal 820 LEK Cmimi 640 LEK

Pjate servirje melamin...

Cmimi normal 490 LEK Cmimi
382 LEK

Pjate servirje melamin...

Cmimi normal 490 LEK Cmimi 382 LEK