Lista e produkteve sipas Fasa

Filtra aktiv

Tigan Alta me Doreze Silikoni

Cmimi normal 9 530 LEK Cmimi
7 433 LEK

Tigan Alta me Doreze Silikoni

Cmimi normal 9 530 LEK Cmimi 7 433 LEK

Tenxhere Salce alta me...

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi
6 794 LEK

Tenxhere Salce alta me...

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Tigan Alumini

Cmimi normal 8 940 LEK Cmimi
6 973 LEK

Tigan Alumini

Cmimi normal 8 940 LEK Cmimi 6 973 LEK

Kapak alumini 32cm

Cmimi normal 4 530 LEK Cmimi
3 533 LEK

Kapak alumini 32cm

Cmimi normal 4 530 LEK Cmimi 3 533 LEK

Tigan alta black me induksion

Cmimi normal 11 060 LEK Cmimi
8 627 LEK

Tigan alta black me induksion

Cmimi normal 11 060 LEK Cmimi 8 627 LEK

Tenxhere alta black me...

Cmimi normal 25 360 LEK Cmimi
19 781 LEK

Risia e Fasës është përfundimi i enëve prej alumini të pastër si brenda ashtu edhe jashtë me B-Cristal, që garanton:

- Jetëgjatësi;

- 100% jo ngjitëse;

- lehtësi në pastrim me të gjitha lavastoviljet dhe detergjentët.

Inovacioni B-Cristal është zgjidhja perfekte kur ushqimi përgatitet dhe shërbehet nga një tigan në tavolinën e klientit.

Projektuar për:

- gatim në shkallë të gjerë me cikle intensive larjeje;

- restorantet ku ushqimi përgatitet përballë klientëve;

- restorante të vetëshërbimit me shërbim “pasta show”;

- të gjitha objektet që kërkojnë shpejtësi të përdorimit

Cooking Show B-Cristal është zhvilluar dhe testuar, me rezultate të shkëlqyera, në bashkëpunim me institucione gatimi në shkallë të gjerë dhe restorante të nivelit të lartë

Tenxhere alta black me...

Risia e Fasës është përfundimi i enëve prej alumini të pastër si brenda ashtu edhe jashtë me B-Cristal, që garanton:

- Jetëgjatësi;

- 100% jo ngjitëse;

- lehtësi në pastrim me të gjitha lavastoviljet dhe detergjentët.

Inovacioni B-Cristal është zgjidhja perfekte kur ushqimi përgatitet dhe shërbehet nga një tigan në tavolinën e klientit.

Projektuar për:

- gatim në shkallë të gjerë me cikle intensive larjeje;

- restorantet ku ushqimi përgatitet përballë klientëve;

- restorante të vetëshërbimit me shërbim “pasta show”;

- të gjitha objektet që kërkojnë shpejtësi të përdorimit

Cooking Show B-Cristal është zhvilluar dhe testuar, me rezultate të shkëlqyera, në bashkëpunim me institucione gatimi në shkallë të gjerë dhe restorante të nivelit të lartë

Cmimi normal 25 360 LEK Cmimi 19 781 LEK

Forme keku Konike 20 cm

Cmimi normal 1 070 LEK Cmimi
835 LEK

Forme keku Konike 20 cm

Cmimi normal 1 070 LEK Cmimi 835 LEK

Tave Alumini kunder ngjitjes

Cmimi normal 1 870 LEK Cmimi
1 459 LEK

Tave Alumini kunder ngjitjes

Cmimi normal 1 870 LEK Cmimi 1 459 LEK

tenxhere alta me induksion

Cmimi normal 12 710 LEK Cmimi
9 914 LEK

tenxhere alta me induksion

Cmimi normal 12 710 LEK Cmimi 9 914 LEK

Tave peshku alumini

Cmimi normal 13 490 LEK Cmimi
10 522 LEK

Tave peshku alumini

Cmimi normal 13 490 LEK Cmimi 10 522 LEK

Tigan Salce Alta Basic 14cm

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi
2 106 LEK

Tigan Salce Alta Basic 14cm

Cmimi normal 2 700 LEK Cmimi 2 106 LEK

Tigan Salce Bakri

Cmimi normal 21 240 LEK Cmimi
16 567 LEK

Tigan Salce Bakri

Cmimi normal 21 240 LEK Cmimi 16 567 LEK

Tenxhere bakri me 2 doreza

Cmimi normal 22 820 LEK Cmimi
17 800 LEK

Tenxhere bakri me 2 doreza

Cmimi normal 22 820 LEK Cmimi 17 800 LEK

Forme keku alumini fasa

Cmimi normal 400 LEK Cmimi
312 LEK

Forme keku alumini fasa

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Forme Keku alumini fasa

Cmimi normal 2 610 LEK Cmimi
2 036 LEK

Forme Keku alumini fasa

Cmimi normal 2 610 LEK Cmimi 2 036 LEK

Forme Keku Alumini Ciambella

Cmimi normal 2 220 LEK Cmimi
1 732 LEK

Forme Keku Alumini Ciambella

Cmimi normal 2 220 LEK Cmimi 1 732 LEK

Forme keku alumini fasa

Cmimi normal 1 170 LEK Cmimi
913 LEK

Forme keku alumini fasa

Cmimi normal 1 170 LEK Cmimi 913 LEK

Tave Zgare Gize Slowcook...

Cmimi normal 13 440 LEK Cmimi
10 483 LEK

Tave Zgare Gize Slowcook...

Cmimi normal 13 440 LEK Cmimi 10 483 LEK

Tenxhere Salce 20cm

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi
6 794 LEK

Tenxhere Salce 20cm

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Tenxhere Salce

Cmimi normal 11 060 LEK Cmimi
8 627 LEK

Risia e Fasës është përfundimi i enëve prej alumini të pastër si brenda ashtu edhe jashtë me B-Cristal, që garanton:

- Jetëgjatësi;

- 100% jo ngjitëse;

- lehtësi në pastrim me të gjitha lavastoviljet dhe detergjentët.

Inovacioni B-Cristal është zgjidhja perfekte kur ushqimi përgatitet dhe shërbehet nga një tigan në tavolinën e klientit.

Projektuar për:

- gatim në shkallë të gjerë me cikle intensive larjeje;

- restorantet ku ushqimi përgatitet përballë klientëve;

- restorante të vetëshërbimit me shërbim “pasta show”;

- të gjitha objektet që kërkojnë shpejtësi të përdorimit

Cooking Show B-Cristal është zhvilluar dhe testuar, me rezultate të shkëlqyera, në bashkëpunim me institucione gatimi në shkallë të gjerë dhe restorante të nivelit të lartë

Tenxhere Salce

Risia e Fasës është përfundimi i enëve prej alumini të pastër si brenda ashtu edhe jashtë me B-Cristal, që garanton:

- Jetëgjatësi;

- 100% jo ngjitëse;

- lehtësi në pastrim me të gjitha lavastoviljet dhe detergjentët.

Inovacioni B-Cristal është zgjidhja perfekte kur ushqimi përgatitet dhe shërbehet nga një tigan në tavolinën e klientit.

Projektuar për:

- gatim në shkallë të gjerë me cikle intensive larjeje;

- restorantet ku ushqimi përgatitet përballë klientëve;

- restorante të vetëshërbimit me shërbim “pasta show”;

- të gjitha objektet që kërkojnë shpejtësi të përdorimit

Cooking Show B-Cristal është zhvilluar dhe testuar, me rezultate të shkëlqyera, në bashkëpunim me institucione gatimi në shkallë të gjerë dhe restorante të nivelit të lartë

Cmimi normal 11 060 LEK Cmimi 8 627 LEK

Tenxhere fasa Black 28cm

Cmimi normal 21 570 LEK Cmimi
16 825 LEK

Risia e Fasës është përfundimi i enëve prej alumini të pastër

si brenda ashtu edhe jashtë me B-Cristal, që garanton:

- Jetëgjatësi;

- 100% jo ngjitëse;

- lehtësi në pastrim me të gjitha lavastoviljet dhe detergjentët.

Inovacioni B-Cristal është zgjidhja perfekte

kur ushqimi përgatitet dhe shërbehet nga një tigan në

tavolinën e klientit.

Projektuar për:

- gatim në shkallë të gjerë me cikle intensive larjeje;

- restorantet ku ushqimi përgatitet përballë klientëve;

- restorante të vetëshërbimit me shërbim “pasta show”;

- të gjitha objektet që kërkojnë shpejtësi të përdorimit

Cooking Show B-Cristal është zhvilluar dhe

testuar, me rezultate të shkëlqyera, në bashkëpunim me institucione gatimi në shkallë të gjerë dhe restorante të nivelit të lartë

Tenxhere fasa Black 28cm

Risia e Fasës është përfundimi i enëve prej alumini të pastër

si brenda ashtu edhe jashtë me B-Cristal, që garanton:

- Jetëgjatësi;

- 100% jo ngjitëse;

- lehtësi në pastrim me të gjitha lavastoviljet dhe detergjentët.

Inovacioni B-Cristal është zgjidhja perfekte

kur ushqimi përgatitet dhe shërbehet nga një tigan në

tavolinën e klientit.

Projektuar për:

- gatim në shkallë të gjerë me cikle intensive larjeje;

- restorantet ku ushqimi përgatitet përballë klientëve;

- restorante të vetëshërbimit me shërbim “pasta show”;

- të gjitha objektet që kërkojnë shpejtësi të përdorimit

Cooking Show B-Cristal është zhvilluar dhe

testuar, me rezultate të shkëlqyera, në bashkëpunim me institucione gatimi në shkallë të gjerë dhe restorante të nivelit të lartë

Cmimi normal 21 570 LEK Cmimi 16 825 LEK

Tigan Alta Bakri

Cmimi normal 28 640 LEK Cmimi
22 339 LEK

Tigan Alta Bakri

Cmimi normal 28 640 LEK Cmimi 22 339 LEK

Tave Peshku Bakri 40cm

Cmimi normal 82 680 LEK Cmimi
64 490 LEK

Tave Peshku Bakri 40cm

Cmimi normal 82 680 LEK Cmimi 64 490 LEK

Pjate guri me bazament druri

Cmimi normal 42 180 LEK Cmimi
32 900 LEK

Pjata prej guri ngrohet ne furre dhe me pas eshte gati per te sherbyer ushqime. 

Ky gur është ideal për çdo lloj peshku, karkaleca, mish ose perime te pjekura.

Pjate guri me bazament druri

Pjata prej guri ngrohet ne furre dhe me pas eshte gati per te sherbyer ushqime. 

Ky gur është ideal për çdo lloj peshku, karkaleca, mish ose perime te pjekura.

Cmimi normal 42 180 LEK Cmimi 32 900 LEK

Tenxhere alta me induksion...

Cmimi normal 15 320 LEK Cmimi
11 950 LEK

Tenxhere alta me induksion...

Cmimi normal 15 320 LEK Cmimi 11 950 LEK

Tave Zgare Gize Slowcook...

Cmimi normal 14 110 LEK Cmimi
11 006 LEK

Tave Zgare Gize Slowcook...

Cmimi normal 14 110 LEK Cmimi 11 006 LEK

Tave Zgare Gize Slowcook fasa

Cmimi normal 13 370 LEK Cmimi
10 429 LEK

Tave Zgare Gize Slowcook fasa

Cmimi normal 13 370 LEK Cmimi 10 429 LEK

Mini tigan Gize Slowcook Fasa

Cmimi normal 8 960 LEK Cmimi
6 989 LEK

Mini tigan Gize Slowcook Fasa

Cmimi normal 8 960 LEK Cmimi 6 989 LEK

mini tigan Zgare fasa

Cmimi normal 7 970 LEK Cmimi
6 217 LEK

mini tigan Zgare fasa

Cmimi normal 7 970 LEK Cmimi 6 217 LEK

Pjate gize slowcook Fasa

Cmimi normal 7 970 LEK Cmimi
6 217 LEK

Pjate gize slowcook Fasa

Cmimi normal 7 970 LEK Cmimi 6 217 LEK

Mbajtese Kapakesh Fasa

Cmimi normal 14 520 LEK Cmimi
11 326 LEK

Mbajtese Kapakesh Fasa

Cmimi normal 14 520 LEK Cmimi 11 326 LEK

Tenxhere per 4 colander

Cmimi normal 12 360 LEK Cmimi
9 641 LEK

Tenxhere per 4 colander

Cmimi normal 12 360 LEK Cmimi 9 641 LEK

Tenxhere me 4 Colander

Cmimi normal 49 610 LEK Cmimi
38 696 LEK

Tenxhere me 4 Colander

Cmimi normal 49 610 LEK Cmimi 38 696 LEK

Kapak Tenxhere

Cmimi normal 8 410 LEK Cmimi
6 560 LEK

Kapak Tenxhere

Cmimi normal 8 410 LEK Cmimi 6 560 LEK

Kullese Spageti 1/4 Fasa

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi
7 277 LEK

Kullese Spageti 1/4 Fasa

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi 7 277 LEK

Kullese Spageti Fasa

Cmimi normal 16 430 LEK Cmimi
12 815 LEK

Kullese Spageti Fasa

Cmimi normal 16 430 LEK Cmimi 12 815 LEK

Kapak tenxhere Alumini

Cmimi normal 1 820 LEK Cmimi
1 420 LEK

Kapak tenxhere Alumini

Cmimi normal 1 820 LEK Cmimi 1 420 LEK

Tenxhere Alumini me bisht...

Cmimi normal 4 040 LEK Cmimi
3 151 LEK

Tenxhere Alumini me bisht...

Cmimi normal 4 040 LEK Cmimi 3 151 LEK

Tenxhere Alumini me bisht Alta

Cmimi normal 3 440 LEK Cmimi
2 683 LEK

Tenxhere Alumini me bisht Alta

Cmimi normal 3 440 LEK Cmimi 2 683 LEK

Tenxhere Alumini Bassa

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi
5 967 LEK

Tenxhere Alumini Bassa

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

Tenxhere Alumini Alta

Cmimi normal 9 010 LEK Cmimi
7 028 LEK

Tenxhere Alumini Alta

Cmimi normal 9 010 LEK Cmimi 7 028 LEK

Tigan Servirje Alumini

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi
3 947 LEK

Tigan Servirje Alumini

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi 3 947 LEK

Tigan servirje 10cm

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi
2 995 LEK

Tigan servirje 10cm

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi 2 995 LEK

Tenxhere Servirje me 2 doreza

Cmimi normal 4 730 LEK Cmimi
3 689 LEK

Tenxhere Servirje me 2 doreza

Cmimi normal 4 730 LEK Cmimi 3 689 LEK

Tenxhere Servirje Me 2 Veshe

Cmimi normal 5 410 LEK Cmimi
4 220 LEK

Tenxhere Servirje Me 2 Veshe

Cmimi normal 5 410 LEK Cmimi 4 220 LEK

tenxhere alumini

Cmimi normal 13 550 LEK Cmimi
10 569 LEK

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz

tenxhere alumini

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz

Cmimi normal 13 550 LEK Cmimi 10 569 LEK

Tigan Alumini Fasa

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi
2 621 LEK

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz.

Tigan Alumini Fasa

Alumini eshte i preferuari i Shefave per faktin qe eshte me praktik ne perdorim dhe harxhon me pak energji/gaz.

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi 2 621 LEK